Dropcom Opinie

Dropcom Opinie

4.2

Dobrze - na podstawie opinii 14

dropcom.eu
jest zweryfikowany przez Trustindex

Gwarantujemy, że wszystkie recenzje są w 100% prawdziwe.
Co to jest indeks zaufania?
%title%

%offer%

Opinie (14)
Leszek Leżała
Leszek Leżała
2022-12-31
Profesjonalna obsługa.
Advertisement
Agnieszka Gałkowska
Agnieszka Gałkowska
2022-12-18
Polecam!
Karina Jarska
Karina Jarska
2022-12-15
Bardzo szybka wysyłka zamówień, dobry kontakt z hurtownią, przejrzysty i intuicyjny system do składania zamówień. Polecam.
Daniel Liebert
Daniel Liebert
2022-12-11
Bardzo dobra hurtownia, wysokie rabaty, aktualne stany magazynowe, intuicyjny system b2b, szybkie wysyłki i bardzo dobry kontakt. Polecam
Natalia Gajos
Natalia Gajos
2022-11-30
Serdecznie polecam. Super produkty i współpraca
Advertisement
Wojciech Jakielski
Wojciech Jakielski
2022-11-15
Solidny kontrahent godny polecenia. Bogaty i oryginalny asortyment w dużych ilościach co bardzo ułatwia współpracę. Serdecznie polecam Wojtek HOYA
eAkcesoria
eAkcesoria
2022-11-14
Polecam współpracę. Wszystko zgodnie z ustaleniami.
Bartosz Bakalarczyk
Bartosz Bakalarczyk
2022-11-13
Szybka wysyłka, dobry kontakt z obsługą. Polecam
Irondepot _pl
Irondepot _pl
2022-11-04
Profesjonalna współpraca oraz indywidualne podejście do klientów. Szybka wysyłka i ciekawa oferta. Szczerze polecamy
Advertisement
Robert Brzozowski
Robert Brzozowski
2022-10-26
Źle pakują zamówienia, dużo reklamacji które nigdy nie są uznawane.
Robert Brzozowski
2022-10-26
Reklamację w tej firmie nie istnieja Brak możliwości reklamacji. Firma nie bierze na siebie żadnej odpowiedzialności za swoje błędy. zawsze znajdzie powód odrzucenia reklamacji. Nawet za produkt warty kilka lub kilkanaście złotych nie chce wziąść odpowiedzialności. Źle pakuje zamówienia i często pakuje produkty uszkodzone do czego nie chce się przyznać.
Kamila M
Kamila M
2022-08-05
Współpraca z hurtownią Dropcom to czysta przyjemność! Perfekcyjna obsługa, realizacja zamówień tego samego dnia. Polecam wszystkim hurtownikom!
Iza Kierska
Iza Kierska
2021-07-07
Advertisement
Maciej Stachowiak
Maciej Stachowiak
2021-06-17
Zdecydowanie nie polecam hurtowni. Zlecenia sa realizowane innymi metodami niz te wybrane w zamowieniu. Przykładowo ja wybieram inpost a wysyłka jest dpd bo tak jest taniej dla hurtowni w dropie ma to znaczenie. Co najważniejsze stany magazynowe to bajki. Kupuje produkt ktorego jest 24 sztuki na stanie za produkt zaplacilem. Po 2 dniach roboczych dostaję info, ze produktu nie ma stanie. Sytuacja miala miejsce 2 razy. Uciekajcie od nich jak najdalej!!!!!