Andrzej Drelich Reviews

Andrzej Drelich Reviews

4.8

Excellent - based on 40 reviews

drelichandrzej.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (40)
Emilia Wozniak
Emilia Wozniak
2024-02-26
Świetny ortodonta
Anna Adamowicz
Anna Adamowicz
2024-02-23
Doktor Andrzej Drelich to niesamowity ortodonta i człowiek! Miałam przyjemność z nim obcować przez ostatnie kilka lat, gdzie byliśmy pod jego opieką większością rodziny. W moim przypadku doktor zdecydował mi się pomóc, gdzie dla innych ortodontów mój przypadek był zbyt skomplikowany. Dziś uśmiecham się pięknie od ucha do ucha, i z wielką sympatią wspominam wizyty. Z całego serca polecam Doktora wszystkim szukającym najlepszego specjalisty!
Justyna
Justyna
2024-02-22
Natalia Wiktoria
Natalia Wiktoria
2024-02-15
Jestem bardzo zadowolona z efektu końcowego leczenia, bardzo polecam Pana Dr. Drelicha 😃
Izabela Bejm
Izabela Bejm
2024-02-13
Z całego serca polecam doktora Andrzeja, jestem po zakończonym leczeniu, cały proces minął szybko i w bardzo przyjaznej atmosferze. Pan Andrzej jest bardzo profesjonalny, kompetentny, zna się na rzeczy. Nie przedłuża procesu leczenia, jest czasowy, wyrozumiały, a efekty jego pracy są świetne
Asia Kochanska
Asia Kochanska
2024-02-12
Obecnie jestem po zakończonym leczeniu ortodontycznym. Efekty leczenia przerosły moje najśmielsze oczekiwania. Po długim okresie borykania się z silnymi kompleksami, spowodowanymi widocznymi szparami oraz szybko postępującemu zjawisku przesuwania zębów, które groziło w niedalekiej przyszłości ich utratą, byłam zmuszona podjąć się leczenia ortodontycznego. Doktor Drelich (jak na tak poważną wadę ) dość szybko uporał się z problemem, nie przedłużając niepotrzebnie leczenia. Sama wizyta jak zawsze przebiegała w bardzo miłej atmosferze. Punktualność, rzetelność oraz cierpliwość do pacjentów, te cechy chyba najlepiej opisują tego człowieka. Gorąco polecam !!!
Agata Matuszewska
Agata Matuszewska
2024-02-10
Doświadczony lekarz, bardzo dobry specjalista, polecam z całego serca!
Piotr Kot
Piotr Kot
2024-02-05
Bardzo polecam. Profesjonalna opieka, bardzo dobry kontakt z lekarzem. Żadnych zastrzeżeń.
Pszczółka P
Pszczółka P
2024-02-02
Jestem zadowolona z usług Pana Doktora. Polecam serdecznie.
Aleksandra B
Aleksandra B
2024-01-30
Mateo
Mateo
2024-01-04
Jestem po zakonczym leczeniu u pana doktora, polecam calym sercem. Pełen profesjonalizm, olbrzymia wiedza, szybkosc leczenia, efekty widoczne golym okiem. Pan doktor mily i kulturalny, leczenie przebiega w milej atmosferze.
Ala Matuszewska
Ala Matuszewska
2023-12-30
Profesjonalizm w połączeniu z troskliwością i indywidualnym podejściem do pacjenta. Moje doświadczenie z leczeniem było bezproblemowe i efektywne. Gorąco polecam!
Maja Rucińska
Maja Rucińska
2023-12-12
Serdecznie polecam dr. Drelicha. Piękny uśmiech od zawsze był moim największym marzeniem i dzięki pracy doktora go uzyskałam. Ortodonta jak najbardziej godny polecenia
Kamila Olszewska
Kamila Olszewska
2023-11-28
Rewelacja! Na pierwszą wizytę przyszłam z ogromną wadą zgryzu, na widok której inni specjaliści stwierdzali, że konieczne będzie wgrywanie zębów. Jak się okazało wystarczyły tylko ósemki, których ekstrakcja i tak była konieczna. Teraz mogę cieszyć się uśmiechem, o którym marzyłam. Świetne podejście do pacjenta, leczenie dopasowane do indywidualnych potrzeb, co bardzo szybko przyniosło efekty. Wszystko było jasne od początku do końca, a ceny nie ulegały zmianom. Przemiły Pan Doktor z ogromem wiedzy, którego gorąco polecam.
Julia Stachyra
Julia Stachyra
2023-11-20
Serdecznie polecam dr Andrzeja Drelicha. Dokładny przemiły , rzetelny Pan doktor. Od zawsze marzyłam o pięknym uśmiechu i dzięki doktorowi właśnie go mam . Piękny zadbany gabinet. Serdecznie polecam dr Andrzeja 😊
Wiktor
Wiktor
2023-09-18
Świetny specjalista z wieloletnim doświadczeniem. Miałem zakładany przez dr Drelicha aparat. Było to w moim przypadku trochę ryzykowne, o czym ortodonta poinformował mnie na samym początku. Po niecałych dwóch latach wizyt moje zęby są prościutkie jak nigdy. Zdecydowanie polecam!
Magdalena Wójcik
Magdalena Wójcik
2023-09-18
Serdecznie polecam dr Andrzeja Drelich. Bardzo dobry specjalista, miły i spokojny człowiek. Ceny jasne i klarowne z góry ustalone, nie zmieniały się z każdą wizytą. Córcia zawsze chętnie jeździła na wizyty :) Obecnie ma śliczne, równe ząbki i hollywood`zki uśmiech :)
Patrycja Siekierska
Patrycja Siekierska
2023-09-02
Szczerze polecam wizyty u Pana dr Andrzeja Drelicha oraz gabinet. Rzetelna informacja o kosztach i przebiegu kuracji oraz profesjonalne, skuteczne leczenie. Mam 48 lat, a Pan Doktor przywrócił w niecałe 2 lata zębom prawidłowy zgryz i spowodował szeroki usmiech na mojej twarzy podczas wizyt i po zakończeniu kuracji. Mocno rekomenduję.
Ola Dembicka
Ola Dembicka
2023-08-13
Serdecznie polecam! Szybkie i efektywne leczenie, bardzo przyjemna atmosfera :)
Reply from Andrzej Drelich 2023-08-14
Pani Olu bardzo dziękuję za zaufanie.
Sylwia
Sylwia
2023-08-01
Super Doktor. Mam przepiękny uśmiech o którym marzyłam od lat😁Polecam bardzo serdecznie Doktora Andrzeja Drelicha . Jest bardzo precyzyjny i dokładny,bez problemu umawiałam wizyty pracując za granicą . Moja córka również ma aparat i leczenie ortodontyczne u pana doktora i również bardzo sobie chwali 🙂
Reply from Andrzej Drelich 2023-08-14
Pani Sylwio bardzo dziękuję za zaufanie.