drejka.pl

drejka.pl Opinie

Opinie Doskonały
4.7
88 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (88)
Free Man
Free Man
2024.03.19
Nigdy nie myślałem że mnie to spotka, że będę musiał korzystać z takich usług. Mogę tylko podziękować...bo nie chce nikomu polecać. Naprawdę znajdziecie tu pomoc i pełen profesjonalizm. Firma zadbała o wszystko podczas transportu (dokumenty, rzeczy osobiste i przede wszystkim o odpowiedni kontakt z rodziną). Dziękuję! Jeśli szukacie pomocy ... nie obawiajcie się, tu ją znajdziecie na pewno.
Odpowiedz z drejka.pl 2024.03.28
Bardzo dziękujemy
Monika Stankiewicz
Monika Stankiewicz
2024.02.03
Polecam z całego serca! Fachowa obsługa. Pani Marlena bardzo pomocna w każdej chwili. Dziękuje Państwu bardzo mocno!
Rzetelne prowadzenie sprawy Sprawa sprowadzenia zwłok mojej siostry z Niemiec odbyła się w przyspieszonym czasie, jeszcze przed Wielkanocą w zeszłym roku. Glob Drejka stanęli na wysokości zadania. Wszystko odbyło się sprawnie, pomimo utrudnień ze strony urzędów w Hamburgu. Dziękujemy za Waszą rzetelność, która doprowadziła do pomyślnego zakończenia sprawy i skompletowania potrzebnych dokumentów. Dziękujemy za okazaną empatię przez Panią Marlenę i Pana Macieja. Zawsze służyliście pomocą i dobrym słowem, a każda nasza prośba była uwzględniana i realizowana. Bardzo dziękujemy! Mama, siostra i dzieci.

Data doświadczenia: 18 Styczeń, 2024
Marcin Grabiński
Marcin Grabiński
2023.10.09
Wspaniała opieka w tak trudnej chwili. Kontakt, ustalenia, pomoc wszystko na najwyższym poziomie.
Maria Dorobek
Maria Dorobek
2023.10.06
Polecam
Anna Adamowicz
Anna Adamowicz
2023.07.19
Nigdy nie sądziłam, że będę musiała korzystać z usług transportowania ciała z zagranicy. Niestety musiałam. Firma przewoziła moją zmarła Mamę z Niemiec. Kontakt z firmą fantastyczny, pomocni bardzo, mili, uprzejmi. O nic nie musiałam się martwić. Wszystko załatwili, ja byłam informowana na bieżąco co i jak. Profesjonaliści. Jeszcze raz bardzo dziękuję, że w tym bardzo trudnym czasie trafiłam na Waszą firmę.
Anna M
Anna M
2023.06.27
Pełen profesjonalizm. Polecam.
Anna Belle
Anna Belle
2023.06.14
Dorota Sokolowska
Dorota Sokolowska
2023.05.20
Najwyższa ocena za profesjonalizm i zaangażowanie w załatwienie wszystkich spraw związanych ze sprowadzeniem mojej mamy do Polski. Szczególne podziękowania dla Pani Liliany. Firma godna polecenia. Tomasz Werner
Mateusz
Mateusz
2023.04.27
W imieniu całej rodziny bardzo dziękujemy za pomoc i organizacje sprowadzenia ciała naszego taty z Holandii. Od początku był kontakt z Paniami z biura, informacje były przekazywane na bieżąco, ubranie kupiliśmy w firmie. Tata prezentował się bardzo ładnie. Panowie którzy przyjechali z tatą do zakładu pogrzebowego, bardzo uprzejmi, również w stałym kontakcie. Firma przesłała nam zdjęcie na maila. Jesteśmy bardzo wdzięczni za pomoc
Ćwi kieł
Ćwi kieł
2023.04.27
Polecam, zwłoki z Niemiec przewiezione pomimo problemów ze strony Niemieckiej.Kompetentna fachowa obsługa która wie co robi, służyli pomocą od początku do końca pomimo wielu pytań z mojej strony.
Maciej
Maciej
2023.04.18
jestem sąsiadem, nie polecam to skandal, jestem głęboko zbulwersowany, zamienili ciała i do niczego się nie przyznali, zero skruchy. skremowali nie tą osobę co trzeba, nie dali pochować, skandal zakłócili spokój zmarłego.
Agnieszka K-ka
Agnieszka K-ka
2023.04.06
Ogromne podziekowania dla firmy Glob za pomoc przy organizacji i przewoz mojej mamy do Polski ze Szkocji na jej pogrzeb. Firma zadbala o kazdy szczegol, zalatwila wszystkie dokumenty, tlumaczenia i formalnosci zwiazane z przewozem trumny do Polski a konczac nawet na ubraniu mojej mamy do trumny❤️ Jesli ktos z Was szuka przewozu trumny lub urny do Polski z calego serca polecam firme Glob Drejka. Agnieszka Szkudlarek
Jolanta D-G
Jolanta D-G
2023.04.04
Serdecznie dziekuje calej zalodze Firmy GlobDrejka , a szczegolnie Pani Marlenie za szybkie , sprawne , kompetentne, zalatwienie repatrjacji Urny mojego Meza z Niemiec do Polski. Moglam w kazdej chwili Czy to telefonicznie czy emeilowo miec kontakt i zawsze otrzymac odpowiedz na nurtujace tematy. Jeszcze raz serdecznie dziekuje i polecam panstwa uslugi. Jolanta
Slawomir Wozniak
Slawomir Wozniak
2023.03.24
Moja mama zmarła 17.08 2022 dzień po poprosiłem firmę GLOB o sprowadzenie ciała do Polski z Anglii, Pani Maryna zajęła się wszystkim naprawdę profesjonalnie, ogólnie szczerze zero rozczarowania, również cenna wraz z ubiorem to około 1500 funtów, nie oficjalnie zobaczyłem ciało po przewiezieniu do Polski, bez zastrzeżeń! Dziękuję wam Bardzo!!! To dużo dla mnie znaczy! To był dla mnie ciężki czas a wy zachowaliście się profesjonalne, nie wykorzystaliście śmierci mojej mamy jak hieny cmentarne , naprawdę polecam! Tłumaczyli też dokumenty i udzielili porady prawnej! Dziękuję
Jolanta Brodzicka
Jolanta Brodzicka
2023.02.14
Dziękuję Firmie Glob Drejka za sprowadzenie ciała mojej siostry. Pełen profesjonalizm wszystko poszło sprawnie komunikacja z pracownikami na najwyższym poziomie. Pomoc nieoceniona wszystko załatwili w porozumieniu z osobą decyzyjna polecam z całego serca
Grzegorz Karnicki
Grzegorz Karnicki
2023.01.24
Wielkie Podziekowania dla firmy "Glob" za transport urny z prochami mojego taty ze Szkocji. Od pierwszej rozmowy z wlascicielem firmy nie czulem zadnego nacisku ani jakiejkolwiek presji na to by skorzystac z uslug tej firmy. Gdy juz zdecydowalismy sie wraz z rodziną na transport, wszelkie wskazowki oraz informacje byly rzetelnie przekazywane telefonicznie czy tez mailowo. Transport odbyl sie w zakladanym wczesniej szacunkowo terminie. Na jedyny fakt tylko moge zwrocic uwage co do sposobu przekazania informacji odnosnie płatności. Proponuje wczesniej zapytac szczegolowo w jaki sposob ma ona sie odbyc. Poza tym 4.5 *. Polecam w razie nieoczekiwanej potrzeby z pelna odpowiedzialnościa.
Kuba
Kuba
2023.01.17
Estera Kunath
Estera Kunath
2022.11.02
W imieniu obojga rodzin składam słowa uznania dla Zakładu pogrzebowego Glob Drejka, za sprowadzenie ciał i pózniejszą ich kremację ŚP. Łukasza i Edyty z Norwegii a szczególnie chylę czoła dla Pani Ewy za jej pomoc w tej całej trudnej dla nas sytuacji, przepełnionej smutkiem, żalem i bólem. Dziękujemy za profesjonalizm , zrozumienie i cierpliwość.
Małgorzata Cenula
Małgorzata Cenula
2022.09.12
Firma bardzo profesjonalna.Wszelkie sprawy formalne związane z sprowadzeniem zwłok brata z UK załatwili szybko i z szacunkiem dla zmarłego. Jeżeli ktoś będzie w potrzebie sprowadzenia osoby zmarłej z zagranicy,szczerze polecam! Jeszcze raz dziękuję firmie GLOB za wszystko.. pozdrawiam ..