Dr. Car Detailing

Dr. Car Detailing Reviews

Excellent rating
5.0
7 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (7)
Dwayne van der Plas
Dwayne van der Plas
2022.09.05
Ik heb mijn Opel Insignia OPC aan de buitenkant laten reinigen. Mijn auto was behoorlijk vies maar nu ziet hij er weer uit als nieuw. Je merkt meteen dat het een auto liefhebber is en dat is te zien aan het resultaat! Heel prettig zaken doen, hij doet wat hij belooft en heeft echt oog voor detail. Ik ga de volgende keer zeker mijn auto hier weer laten doen. Heel erg tevreden.
Reply from Dr. Car Detailing 2022.09.06
Bedankt voor deze mooie review Dwayne, ik heb de Opel met veel plezier gewassen en toegevoegd aan de portfolio op www.drcar.nl.
Advertisement
Marco van Pijkeren
Marco van Pijkeren
2022.04.27
Reply from Dr. Car Detailing 2022.04.28
Bedankt Marco voor deze bijdrage! Met vriendelijke groet, Leo Dr. Car Detailing De Audi q7 staat er weer netjes bij en is klaar om lekker mee op vakantie te gaan. Bedankt voor het vertrouwen en tot een volgende keer.
Rinske Lok-Jepma
Rinske Lok-Jepma
2022.03.24
Auto even goed onder handen laten nemen door Dr. Car detailing. Een aanrader. De auto ziet er weer uit als nieuw, heel blij mee. Bedankt!
Reply from Dr. Car Detailing 2022.03.25
Bedankt Rinske, voor deze mooie bijdrage.
Henk Uit Oude Groeneveld
Henk Uit Oude Groeneveld
2022.03.12
Reply from Dr. Car Detailing 2022.03.16
Bedankt Henk voor deze mooie review! Het was een mooi en uitdagende klus, de Peugeot 4007 staat weer strak in de wax! Ik heb hem toegevoegd aan de porfolio pagina van www.drcar.nl! Nogmaals bedankt voor de prettige zaken en tot ziens! Leo Dr. Car Detailing
Erwin Sijpersma
Erwin Sijpersma
2022.03.03
Kregen onze auto terug alsof hij rechtstreeks uit de showroom kwam. Bedankt voor de topservice
Reply from Dr. Car Detailing 2022.03.03
Beste Erwin, Bedankt voor het delen van uw ervaring! Fijn te lezen dat de dienstverlening als prettig is ervaren. Met vriendelijke groet, Leo Dr. Car Detailing
Advertisement
Wilfred Blaauw
Wilfred Blaauw
2021.11.08
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Reply from Dr. Car Detailing 2021.11.08
Beste Wilfred, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Dr. Car Detailing en uw positieve feedback over de behandeling welke uw auto heeft ondergaan. Graag zien wij u in het voorjaar terug zodat wij uw prachtige Audi cabriolet “zomer” klaar kunnen maken. Immers de zomer is het jaargetijde voor alle cabriolet rijders. Met vriendelijke groet, Leo Dr. Car Detailing
Leo Dommershuijzen
Leo Dommershuijzen
2018.06.06
Prima service, hoge kwaliteit prachtig resultaat.