DPC Solutions

DPC Solutions Reviews

Excellent rating
4.7
85 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (85)
Henny Kamphorst
Henny Kamphorst
2024.04.22
Advertisement
Attraverso zelhem
Attraverso zelhem
2024.02.20
Al jaren onze ICT specialisten, perfecte service, altijd paraat. Hier wordt je geholpen zoals het hoort!
Reply from DPC Solutions 2024.02.20
Dank je voor de review! Goed om te horen dat jullie tevreden zijn over onze diensten en service.
Sebastiaan ten Brinke
Sebastiaan ten Brinke
2024.02.13
Gerjan Beumer
Gerjan Beumer
2024.02.09
Merle Lenselink
Merle Lenselink
2024.01.31
Fijne, deskundige mensen! Ze doen al jaren het ontwerp en onderhoud van onze websites en denken daarin altijd mee. Ze zijn een betrouwbare partner.
Reply from DPC Solutions 2024.02.03
Hallo Merle, dank je voor deze review en bedankt voor de samenwerking de afgelopen jaren!
Advertisement
Rob
Rob
2024.01.16
Goeie service bij retouractie van defect apparaatje!
Reply from DPC Solutions 2024.01.19
Dank je voor de review! Goed om te horen dat je tevreden bent.
Jeremie
Jeremie
2023.11.22
Super goede service en top mensen met veel kennis. Van mij part mag er wel 6 sterren van gemaakt worden!
Reply from DPC Solutions 2024.02.03
Dank je wel Jeremie!
Daan Ketelaar
Daan Ketelaar
2023.08.14
Beste service die er is!
Reply from DPC Solutions 2023.09.11
Dank je voor de review! Goed om te horen dat je tevreden bent! 👍🏻👍🏻
Jan Willem Verburgt
Jan Willem Verburgt
2023.08.11
Is in de loop der jaren bij het personeel bekend!
Reply from DPC Solutions 2024.02.03
Wij waarderen het enorm dat je al jaren lang een trouwe klant bent!
Advertisement
Henk v. G.
Henk v. G.
2023.07.13
theo pater
theo pater
2023.06.04
Wat een service, wij echtpaar rond de 70 jaar hadden problemen met onze mobiele telefoons en norton antievirus scan wij naar Zelhem DPC opgezocht en echt die medewerker heeft ons geheel uit de brand geholpen, wat een vakman en wat waren wij ontzettend blij DPC dank jullie wel Janny en Theo
Reply from DPC Solutions 2023.09.11
Dank je voor de review! Goed om te horen dat jullie tevreden zijn en het allemaal weer werkt zoals jullie dat graag willen!
p k
p k
2023.04.22
Hele fijne jongens met kennis van zaken. Denken mee en zoeken voor een prima oplossing. Hebben voor ons gezorgd dat we achter in de tuin een prima wifi verbinding hebben. En dat voor een hele nette prijs. Ik zeg top en bedankt!
Reply from DPC Solutions 2023.04.22
Dank je voor de review! Goed om te horen dat je tevreden bent en het allemaal naar behoren werkt.
jaap Louwerier
jaap Louwerier
2023.02.20
Advertisement
Ivo Snijders
Ivo Snijders
2023.01.17
Goede service met eerlijk advies en zeer scherpe prijzen. Meerdere malen geweest met mijn oude gaming pc en ben steeds super geholpen. Ouderwetse service en vakmanschap! Inmiddels een nieuwe pc laten bouwen hier voor een nette prijs die pre-built systemen omver blaast en er weer 10 jaar tegen kan!
Reply from DPC Solutions 2022.10.01
Service is wat wij altijd hoog in het vaandel hebben! Goed om te horen dat het gewaardeerd wordt! Dank je voor deze review Ivo.
Marja Kamperman
Marja Kamperman
2023.01.10
Fijne kundige zaak met fijn personeel!!
Vincent Weijers
Vincent Weijers
2023.01.08
Very knowledgeable and friendly staff.
Reply from DPC Solutions 2023.01.09
Hallo Vincent, dank je voor deze mooie review!
Rob Striekwold
Rob Striekwold
2023.01.04
Reply from DPC Solutions 2023.01.09
Dank je voor de beoordeling Rob!
Advertisement
Tiem
Tiem
2022.11.18
Goede service, fijn geholpen. Goeie prijs kwaliteit verhouding!
Morris van den Bos
Morris van den Bos
2022.11.18
Erg professionele en behulpzame medewerkers. Zeker een aanrader!
Erik Lieftink
Erik Lieftink
2022.06.16
Prima service!