Cottages in Gródek

domkiwgrodku.pl

Cottages in Gródek Reviews

Excellent rating
4.7
83 reviews Verified
Cottages in Gródek
%title%

%offer%

Reviews ( 83 ) 4.7

Maciej Czyżowski
Maciej Czyżowski
2024.02.20
Domki w Gródku nad Dunajcem! Cóż mogę więcej rzec?! Wspaniałe miejsce, parę minut spacerem od jeziora, 2 osobne małe domki w fajnym standardzie położone nad samym Jeziorem Rożnowskim. Osobiście odwiedziłem je ze swoją narzeczoną i polecamy serdecznie każdemu kto szuka wytchnienia od zgiełku dużego miasta!
Reply from Cottages in Gródek 2024.02.24
Dziękuję za miłe słowa i zapraszam na kolejny pobyt.
Advertisement
Katarzyna Sutkowska
Katarzyna Sutkowska
2024.02.19
Bardzo udany wypoczynek. Klimatyczny domek z pięknym widokiem. Zamierzam wrócić w sezonie letnim. Polecam każdemu kto chce uciec od zgiełku miasta.
Reply from Cottages in Gródek 2024.02.24
Pani Kasiu, do zobaczenia w wakacje!
Beata Bukita
Beata Bukita
2023.08.20
Reply from Cottages in Gródek 2024.02.25
Dziękuję za opinię, zapraszam ponownie!
Wieslaw Bobek
Wieslaw Bobek
2023.08.13
Ok
Reply from Cottages in Gródek 2024.02.25
Dziękuję za zwięzłą i konkretną opinię:) Pozdrawiam!
Zbigniew Mistak
Zbigniew Mistak
2023.08.09
Nad zalewem Rożnowskim nie brakuje miejsc, które dają okazję do wyciszenia i ciekawych spotkań z przyrodą.
Advertisement
michal speq
michal speq
2023.07.24
Ma Cz
Ma Cz
2023.06.19
Polecamy z całego serca nocleg w domku góralskim! Klimatyczna chatka z uroczym ogródkiem przed, gdzie można posiedzieć przy grillu. Cisza i spokój, w sam raz żeby odpocząć w weekend. Super kontakt z sympatycznym Panem właścicielem! Polecamy :)
Serhii Sheiko
Serhii Sheiko
2023.03.24
Adi123
Adi123
2022.12.11
Advertisement
Miłosz Chmielewski
Miłosz Chmielewski
2022.10.13
Cisza i spokój. Do wyboru dwa domki w odmiennym stylu. Dobre miejsce. Dobry człowiek.
Agnieszka Lech
Agnieszka Lech
2022.09.16
salgam cik
salgam cik
2022.08.29
Piękne widoki i ładnie domki w bardzo fajnym miejscu. Polecam
joanna młynarczyk
joanna młynarczyk
2022.08.24
Spędziłam 7 dni w domku góralskim miałam być 10 ale nie wytrzymałam. Domek jest wyposażony starymi rozwalającymi się meblami. Rogówka nie nadaje się do spania ani siedzenia bo jest w w dwóch osobnych kawałkach. Okno domku bez klamki i możliwości zamknięcia. W ala kuchni jakieś stare blaty bezużyteczny zlewozmywak. Wszędzie pełno pajęczyn i pająków. Otoczenie domku zaniedbane. Jeszcze jedno dojścia do jeziora brak. Tylko plaża w Gródku lub płatny dojazd w Koszarce. Samochody też nie stoją przy domku tylko obok na czyimś prywatnym polu. Nie polecam wręcz odradzam.
Advertisement
Mateusz Zając
Mateusz Zając
2022.08.19
Urlop z dziećmi mogę uznać za udany. "Parę" kroków od domku z widokiem na jezioro jest sklep, w którym codziennie rano kupowaliśmy świeże pieczywo, drożdżówki na plaże oraz słodkie i słone zachcianki dzieci (moje też ;) ) . W podobnej odległości jest darmowa trawiasta plaża, przy której można wypożyczyć sprzęt taki jak np. rowerki wodne. Zarośnięta trochę wodorostami ale gratis to uczciwa cena. Jednak po 7 min spaceru z widokami na zalew dojdziemy do "serca Gródka". Płatna plaża którą polecam jeśli wybieramy się na cały dzień. Jest co zjeść, pić oraz wieczorami potańczyć. W tej samej odległości są restauracje z których bez wyrzutu sumienia mogę polecić "plan B". Są lodziarnie i kolejne sklepy. Odwiedziliśmy też park linowy z którego dzieci były zadowolone. Z racji upałów na które szczęśliwie trafiliśmy, wieczorami ratował nas obecny w domku wentylator który serdecznie pozdrawiamy ;)
Aleksandra Zaleska
Aleksandra Zaleska
2022.07.17
Polecam właśnie kończymy urlop w tym miejscu domek góralski spełnił moje oczekiwania okolica przepiękna cisza spokój raj dla wędkarzy.Wlasciel bardzo sympatyczny na pewno za rok tu wrócimy
Edi M.
Edi M.
2022.07.11
Spędziliśmy ponad dwa tygodnie w domku z widokiem na jezioro. Domek jest duży, dobrze wyposażony, znajduje się w spokojnym miejscu z dala od hałaśliwych weekendowych turystów, a więc można wypocząć...
Renata Nikiel
Renata Nikiel
2022.07.09
Domki bardzo fajne to zależy kto i jak je sobie wyposaży bardzo fajnie mjejsce polecam
Advertisement
Zbigniew Świerk
Zbigniew Świerk
2022.05.02
Super domki można wypoczywać do woli polecam dla rodzin i luźnego wypadu każdy znajdzie coś dla siebie
Volodymyr
Volodymyr
2022.03.18
Stachu BezSpodni
Stachu BezSpodni
2022.02.18