Dominici Reviews

Dominici Reviews

4.9

Excellent - based on 149 reviews

dominiciammouliani.gr
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (149)
Magdalena
Magdalena
2023-10-18
10 Verified
Άριστο
Advertisement
Rubin
Rubin
2023-09-28
10 Verified
Άριστο
Daniela
Daniela
2023-09-25
10 Verified
quiet and pleasant stay ☺stayed for 5 nights, Anna is such a great host, and her place is quiet with very good location. we had a lovely stay
Yordan
Yordan
2023-09-25
10 Verified
☺Great place, Ana is a great person, very good attitude. I recommend
Mario
Mario
2023-09-24
9.0 Verified
Εξαιρετικό
Advertisement
Prodromos
Prodromos
2023-09-23
10 Verified
perasame teleia ☺ το χωριο ειναι μικρο οπου και να μενεις ολα ειναι κοντα οι αλυκες απαιχτη παραλια Η κυρια Αννα πολυ φιλικη μας ενοιμερωσε για το νησι την ευχαριστουμε για ολα
Magdalena
Magdalena
2023-09-22
10 Verified
Прекрасно място за почивка ☺Изключително отзивчива домакиня. Благодаря ти, Ана, от името на всички ни! Чисто и спретнато, уютно и креативно. Бях приятно изненадана с ежедневната подмяна на спално бельо и кърпи, все пак е къща за гости, не е хотел. Лесно се намиаше място за паркиране. В непостредствена бизост до малко плажче за сутрешно раздвижване. ☹Има нужда от дребни ремонти на смесителите и душ кабината. Избрания вид комарник е неудобен за ползване на терасата и е шумен.
Nateang
Nateang
2023-09-18
10 Verified
Прекрасно място, прекрасна домакиня ☺За първи път сме в Амоляни и благодарение и на Анна се влюбихме в Амоляни. Тихо, спокойно и красиво място. Местоположението е изключително добро, а гледката от терасата към морето е приказна. Има места за паркиране. Интернетът е добър. Но най-хубавото в Dominici е домакинята Анна. Тя е жена с невероятно излъчване, даде ни съвети за плажове и за ресторанти. Почувствахме се не като клиенти, а като гости и приятели. Определено препоръчвам Dominici на всички. Благодаря Анна ☹Няма
Krasimir
Krasimir
2023-09-17
10 Verified
Άριστο
Advertisement
Valentina
Valentina
2023-09-17
10 Verified
Άριστο
Andreea
Andreea
2023-09-17
10 Verified
Perfect room, great sea view, amazing host! ☺It s the third year in a row when I am staying here, this should say everything 😊: - amazing place to stay, nice and cozy, very clean and tidy - room is equiped with everything needed - from hair dryier, to mosquito spray, even espresso maker Nespresso + coffee at your disposal, in the room - amazing sea view - very close to a small beach, very close to city center - Anna is an amazing host, paying atention to every small detail 😍👌 ☹Everything was perfect, as usual, I totally recommend this place 😊👌
Snezana
Snezana
2023-09-16
9.0 Verified
Εξαιρετικό
Konstantinos
Konstantinos
2023-09-14
10 Verified
Άριστο
Advertisement
Axenia
Axenia
2023-09-10
10 Verified
☺Чудесно място и разкошен домакин! Анна наистина се е погрижила за всичко и е готова да отговори на всички въпроси. Мястото е чудесно, с релаксиращ изглед към морето.
Τριανταφυλλια
Τριανταφυλλια
2023-09-05
10 Verified
Άριστο
Rafaela
Rafaela
2023-09-01
10 Verified
Anna made our stay an absolute delight! She was incredibly communicative, kind, and ready to assist with anything we nee ☺Falling asleep to the gentle waves was a dream come true!❤️☀️❤️
Stefanos
Stefanos
2023-08-27
10 Verified
Άριστο
Advertisement
Αννα
Αννα
2023-08-23
9.0 Verified
Εξαιρετικό
Dimitra
Dimitra
2023-08-23
9.0 Verified
Εξαιρετικό
Cédric
Cédric
2023-08-22
9.0 Verified
Je recommande vivement cet établissement ☺Emplacement top, très proche de la mairie et bien situé dans le village. Anna est très attentive au bien être de ses hôtes et donne de très bons conseils sur les activités sur l’île. ☹Literie un peu dure