DM Polering Reviews

DM Polering Reviews

3.8

Good - based on 187 reviews

dm-polering.dk
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (36)
Helge Larsen
Helge Larsen
2024-02-11
Lone Christensen
Lone Christensen
2024-02-02
De er rigtig gode til at pudse vinduer og er virkelig søde og rare mennesker. Så alt godt herfra.
Denni Nge
2023-12-19
Holdt jer væk fra DM Polering firma!!! Det var aldrig været hos mig, men krever og tvinge at jeg skal betale regningen. Udover det meldt det mig til indkasso firma.
Kim Borup
Kim Borup
2023-07-06
God polering de kom til tiden og klarede alt
Zenia Rasmussen
Zenia Rasmussen
2023-06-14
Karl William
Karl William
2023-02-21
Susanne Nielsen
Susanne Nielsen
2022-12-11
Rigtig god service
Nicole Springer
Nicole Springer
2022-11-01
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Vi har være tilfredse kunder i nu snart 5 år hos DM polering. Vinduespudseren gør et rigtigt god stykke arbejde, som kan ses og vi sætter pris på at det hver gang er den samme medarbejder. Vi lan anbefale firmaet for deres gode service!
maria hansen
maria hansen
2022-10-24
Critical
Professionalism
Uprofessionelle!! Dårligste oplevelse. Færdiggøres ikke deres arbejde. Fralægger sig alt ansvar. Vælg dem ikke
Pourya Vali
Pourya Vali
2022-10-20
Critical
Professionalism
Quality
Vi har haft en solcellerens abonnement hos dem hvor de har renset solcellerne hos vores nabo og sendte regningen til os sidste 1½ år. Vi undrede os flere gange over, at solcellerne ikke så rent ud og kontaktede dem men de sagde, at de var blevet renset hvor vi ikke var hjemme. Deres kundeservice var helt forfærdeligt og de har ikke engang beklaget fejlen. De ville heller ikke refundere pengene. Det har været en god deal for naboen men bestemt ikke for os. Lad være med at spilde jeres penge på den service som i aldrig får!
Kimmo Offenberg
Kimmo Offenberg
2022-07-31
Susanne Falk-Larsen
Susanne Falk-Larsen
2022-07-09
Jeg er ked af at sige det men der var efterladt en masse indtørrede vanddråber, specielt på hoveddør, køkkenvindue og et par stykker mere. Jeg har prøvet at tage vedhæftede billede, men det er næsten umuligt at se det. Det var ikke særligt tilfredsstillende denne gang. Måske går det for hurtigt. Mvh Susanne
Christian Boval
Christian Boval
2022-07-06
Super fantastisk service
Aurel Popescu
Aurel Popescu
2022-01-26
Reply from DM Polering 2022-01-26
Hej Aurel, Vi kender dig ikke og vi kan ikke se at vi har leveret nogen service til dig? Er du venlig at oplyse, hvorfor du har anmeldt os med 1 stjerne? Hilsen DM Polering
Rud Faden
Rud Faden
2021-07-05
Critical
Quality
Virkelig dårlig kundeservice.
Jacob Porsborg Nielsen
Jacob Porsborg Nielsen
2021-04-06
Kasper Jensen
Kasper Jensen
2021-03-31
Rudy Høier
Rudy Høier
2021-03-10
Fremtidens Fundament
Fremtidens Fundament
2021-01-13
Efterlader ingen spor
Mariann Rørbæk-Olsson
Mariann Rørbæk-Olsson
2020-08-27