Animal Clinic in Umeå Reviews

Animal Clinic in Umeå Reviews

4.0

Good - based on 393 reviews

dku.se
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (393)
Jacob H
Jacob H
2024-02-09
Besökte veterinär då min valp varit dålig i magen i 2 veckor. Efter mycket kontakt med flera olika veterinärer fick vi hjälp på akuttid för att hitta något som skulle funka för hunden. Mindre än 12 timmar senare så har jag sett en relativt stor förbättring med valpen!
Advertisement
katrin granberg
katrin granberg
2024-02-09
Inger Törnlund
Inger Törnlund
2024-02-04
Mammalen1
Mammalen1
2024-01-19
Bästa vetrinären gått för sen de började i Röbäck., hund ,katt har ju blivit några besök genom alla år. Så nöjd.
Anette Ericsson
Anette Ericsson
2024-01-19
Advertisement
Mac Doc
Mac Doc
2024-01-18
Inkompetent och ointresserad veterinär. Sökte för med hund som hade smärtor och svårt att äta Feldiagnostiserades som buktumör och ville operera direkt jourtid. Åkte hem utan smärtlindring och fick sen svar att alla prover såg bra ut. Hunden blev bara sämre , sökte annan veterinär som hittade böld vid rumpan som behandlades med bra smärtlindring. Någon förändring i buken fanns inte. Flera labprover var påverkade redan vid besöket på Djurkliniken.
Åsa Jonsson
Åsa Jonsson
2024-01-08
Tryggt och säkert. Trevlig och hjälpsam personal.
Fredrik Tjernberg
Fredrik Tjernberg
2024-01-08
Bra och proffsigt bemötande. Stor fräsch klinik som alltid tar emot när ingen annan kan. Trevlig personal som inte förtjänar annat än positiv feedback!
Jan Sandström
Jan Sandström
2024-01-07
Om jag bortser ifrån att vi var där och fick låta Gunnar somna in så var bemötandet utmärkt, proffsigt och allt gick lugnt till. Men sorgen att missta vår nästan 17-åriga vän och älskling kan jag inte beskriva.
Advertisement
M
M
2023-12-30
Monica Sandström
Monica Sandström
2023-12-29
Vår Tyson fick en tumör borttagen 18/12. Han mår jättebra och vi är så nöjda med allt.
Nelly Saari
Nelly Saari
2023-12-24
Fick komma in på självaste julafton och träffa både Ulf och IJ, tacksam att ni finns och gör ett fantastiskt jobb, kan inte vara mer stolt och nöjd att så bra djurklinik finns här i Umeå❤️
Margareta Lindqvist
Margareta Lindqvist
2023-12-12
Okomplicerat besök.
Advertisement
Lars Potkownik
Lars Potkownik
2023-11-20
Wir brauchten eine Fuchsbandwurm Impfung,für die weiter Reise nach Finnland und es wurde uns ohne Termin sofort geholfen.! Kann man nur Empfehlen.!!!
Ebba Wikström
Ebba Wikström
2023-11-18
Både jag och min katt är nöjd med vårt besök, fint bemötande av personal som var tydlig med vad som skulle hända samt jobbade effektivt och väl. Fick även bra och tydliga instruktioner för eftervård.
Sofia Sjöström
Sofia Sjöström
2023-11-07
Jonas Wiberg
Jonas Wiberg
2023-09-26
Advertisement
Arisha Oskars
Arisha Oskars
2023-09-23
Gabrielle Forsman
Gabrielle Forsman
2023-09-20
Professionella o omtänksamma - katten Zorro får alltid god omvårdnad oavsett ärende - ni är fantastiska!
Helena Westerlund
Helena Westerlund
2023-09-10
Jättebra veterinär