Dariusz Kwiek Dj UNO & Wodzirej Reviews

Dariusz Kwiek Dj UNO & Wodzirej Reviews

5.0

Excellent - based on 16 reviews

djunodariuszkwiek.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (16)
Dariusz Kwiek
Dariusz Kwiek
2023-10-16
Advertisement
Jarno
Jarno
2023-09-12
Byłem na wielu weselach i tak dobrego DJa jeszcze nie spotkałem. Jak nikt potrafi dostosować muzykę pod gości weselnych tak aby każdy się bawił. Parkiet był pełny od początku do ostatniej sekundy, co rzadko się udaje bawili się starsi i młodsi do rana. Świetna organizacja i zabawy, bardzo dobry kontakt a przede wszystkim pełen profesjonalizm. Wraz z żoną robią kawał naprawdę dobrej roboty i co od razu widać są super ludźmi, którzy niczego nie udają. Z ręką na sercu polecamy, jeżeli będziemy mieli jeszcze wesele to nawet nie pomyślimy o nikim innym.
Alojzy Pres
Alojzy Pres
2023-09-05
Z czystym sumieniem możemy polecić Darka i jego żonę 🤝 widać profesjonalizm i duże doświadczenie w ich pracy. Goście byli zachwyceni przygotowanymi atrakcjami i zabawami. Gdyby ktoś miał jakieś zawahania to naprawdę warto ! Dziękujemy za szampańską zabawę i pozdrawiamy- Wera i Lojzek 😀
Małgorzata Pruchnicka
Małgorzata Pruchnicka
2023-09-02
Pełen profesjonalizm,wspaniała zabawa!!!polecamy każdemu dj.Darka z żoną Iwonką to niesamowici ludzie🙂👍😗potrafią bawić gości różnych narodowości i wszyscy są pod wrażeniem!!!Dziękujemy serdecznie za całą oprawę,przyjęcie i zabawę do samego rana!!!🙂👍😗Pozdrawiamy i polecamy wszystkim nowożeńcom ten duet😘Małgorzata i Michael Nasgowitz
Michael Nasgowitz
Michael Nasgowitz
2023-08-23
Fantastic party for a international wedding. Super entertainment!
Advertisement
Krystian Kania
Krystian Kania
2023-08-09
Profesjonalne podejście do sprawy. Naprawdę godny polecenia!!
Magdalena Gubała
Magdalena Gubała
2023-07-29
Mega mega mega! Nie mogliśmy sobie wymarzyć lepszej zabawy! Wszyscy się bawili do rana i nie chciało się schodzić z parkietu. Zabawy genialne. A chyba najlepszym dowodem na to, że Darek zna się najlepiej na swoim fachu jest to, że goście z wesela na sąsiedniej sali przyszli potańczyć trochę na naszym weselu 😂 Nie ma się co zastanawiać, Darka na wesele bierzcie w ciemno!
Dariusz Kwiek
Dariusz Kwiek
2023-07-23
Dj
Magdalena Pruchnicka
Magdalena Pruchnicka
2023-07-20
Gorąco polecam! Zabawa na najwyższym poziomie 👌
Advertisement
Andrzej Heród
Andrzej Heród
2023-07-18
Chciałbym gorąco polecić DJ-a UNO, który wraz ze swoją żoną zadbał o niesamowitą atmosferę i niezapomnianą zabawę na naszym przyjęciu weselnym! Ich profesjonalizm, zaangażowanie i talent dosłownie rozpaliły parkiet, sprawiając, nasi goście i my sami świetnie się bawiliśmy przez całą noc. Od samego początku współpracy, DJ wraz z żoną okazali się być bardzo otwartymi i kreatywnymi osobami. Zapewnili nam szeroki wybór utworów, dzięki czemu mieliśmy pewność, że na parkiecie znajdą się przeboje, które kochają zarówno młodzi, jak i starsi goście. Znakomicie radzili sobie z prośbami i sugestiami naszych bliskich, tworząc spersonalizowaną listę utworów, która dodatkowo umilała nam ten wyjątkowy dzień. Podczas samej imprezy DJ zachwycił nas swoją umiejętnością płynnego łączenia utworów, tworząc nieprzerwaną i energetyczną muzykę. Doskonale czytał nastrój gości, wiedział, kiedy podkręcić tempo i kiedy zaproponować bardziej stonowane kawałki. To sprawiło, że na parkiecie ciężko było zauważyć kogoś, kto by nie tańczył. Co więcej, jego profesjonalny sprzęt audio i oświetlenie stworzyły magiczny klimat, który dodatkowo wzmocnił atmosferę radości i miłości. Nie musieliśmy się o nic martwić, bo DJ zajął się wszelkimi szczegółami, pozwalając nam w pełni cieszyć się naszym weselnym przyjęciem. Dzięki DJ-owi UNO mieliśmy zapewnioną niezapomnianą, pełną pozytywnej energii i entuzjazmu zabawę, która przerosła nasze oczekiwania. Jesteśmy mu ogromnie wdzięczni za włożony w to czas i zaangażowanie. Jeśli szukacie kogoś, kto potrafi zadbać o najlepszą zabawę na waszym przyjęciu, zdecydowanie polecam tego utalentowanego DJ-a!
Mariusz Kwiek
Mariusz Kwiek
2023-07-18
Katarzyna Szczepanik
Katarzyna Szczepanik
2023-07-18
Z czystym sercem polecam Dj. Dariusza. Impreza weselna była super Dariusz z małżonką cały czas uśmiechnięci,zabawy dla gości fantastyczne. Atmosfera stworzona przez nich super POLECAM 😊😊
Paweł Klimczak
Paweł Klimczak
2023-07-18
Advertisement
Waldemar Orkisz
Waldemar Orkisz
2023-07-18
Joanna Kania
Joanna Kania
2023-07-18
10 X TAK! Jako Młoda Para jesteśmy zachwyceni organizacją i zaangażowaniem Darka. Podczas wesela byliśmy informowani co będzie następne i jak mamy się ewentualnie przygotować, dzięki temu mogliśmy spokojnie zająć się naszymi gośćmi oraz zabawą 🎉 cały stres związany z organizacją odszedł. Muzyka zróżnicowana jak tak prosiliśmy, duży plus za elastyczność 😊 miło było widzieć pełny parkiet do samego rana. Zabawy weselne bardzo ciekawe, nowe. Pełen profesjonalizm. Rewelacyjnie pod każdym względem❤️ dziękujemy za niezapomniane wspomnienia! ❤️🎉
Jolanta Buzowska
Jolanta Buzowska
2023-07-18
Dj UNO człowiek orkiestra, świetnie potrafi zabawić gości, gdzie jest dużo śmiechu i przede wszystkim dużo świetlnej zabawy.  Odpowiedni człowiek, na odpowiednim miejscu, imprezy prowadzone są z pasją i pełnym zaangażowaniem. Zapewniam ,że impreza będzie rewelacyjna, goście zachwyceni jeśli będziecie organizować imprezę to tylko z Dj UNO 💪😄🍾 Gorąco polecam....