divero.com.ua

divero.com.ua Reviews

Good rating
4.4
44 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (44)
Наталія Михайлинин
Наталія Михайлинин
2024.03.29
Шановна Людмила Романівна, дуже вдячна вам за лікування. Ви чудовий лікар, гарний спеціаліст. Дякую Вам щиро за увагу, гарне та професійне лікування, за підтримку та чуйність. Немає слів, яка я вам вдячна за все, що ви зробили. Я особисто із цим лікарем знайома давно, в мене є син, в ного були проблеми із ШКТ, Людмила Романівна, мою дитину поставила на ноги, + налагодила здорове харчування, ми тепер не знаємо, що таке дієта, але мене лікар навчила, що таке правильне харчування, також була ситуація недавно, мого сина лікував не один Лор, нам потрібно було зробити операцію, але нас не допускали, із-за поганих аналізів, і я знову звернулася по допомогу до Людмили Романівни, яка звичайно витягнула нас із цієї ситуації, цей лікар не просто лікує, а і піклується, про увесь загальний стан дитини, завжди вислухає, роз’яснить які дози та скільки і як приймати. Про цього лікаря можна ще багато чого написати, на скільки вдячна Вам, одним словом РЕКОМЕНУЮ!!!!!!!! З приводу Медичного центру «ДІВЕРО» мені особисто дуже сподобалося, адекватні ціни, приємні та привітні адміністратори, ніколи проблем із записом не було.
Vladimir Naumov
Vladimir Naumov
2024.03.13
Сподобався лікар алерголог Галушко Богдан Леонідович проходив діагностику Фено. Все чітко зробив а саме головне доступно пояснив! Дякую!
Anna Kovalchuk
Anna Kovalchuk
2024.03.12
Сьогодні була на прийомі у гінеколога. Лікар дуже сподобалась, професійний підхід, без купи зайвих аналізів. Дуже задоволена. Раджу!
Reply from divero.com.ua 2024.03.12
Добрий вечір! Дякуємо. Нам дуже приємно! Мирного неба!
Dmytro Denysenko
Dmytro Denysenko
2024.03.12
Обманули на гроші
Reply from divero.com.ua 2024.03.12
Доброго дня, шановний Dmytro Denysenko! Нам дуже шкода, що у вас залишились негативні враження після відвідування нашого медичного центру. Ми б хотіли розібратись в ситуації, але в нашій базі по вашому прізвищу не підтягується карта клієнта. Просимо вас зв’язатись з медичним центром, для вирішення даного питання. Телефон для зв’язку +38 044 350 7777 З повагою адміністрація медичного центру «ДІВЕРО»
Евгения Никифорова
Евгения Никифорова
2024.03.03
У нас не вийшло зробити тест FenO взяли мінімальну суму за час лікаря, яка ще прокоментувала і дала відповіді на наші запитання. Тож будемо приїжджати ще вже на консультацію. Дівчата на рецепції молодці, супер, дякуємо.
Максим Чередник
Максим Чередник
2024.02.14
З 8-го тижня до 40-го включно дружина спостерігалась в Доли Людмили Леонідівни, я був на всіх візитах і наша сімʼя дуже задоволена підходом та кваліфікацією лікаря. Тому щиро дякуємо за вашу уважність.
Людмила Бондаренко
Людмила Бондаренко
2024.02.13
Вітаю. Медичний центр "Divero" викликав найкращі враження. Медичний персонал дуже привітний,уважний,приємний. Відвідувала лікаря гінеколога Дола Л. О. Чудовий лікар,професіонал,уважна. Дуже вдячна за консультацію. Рекомендую звертатися в центр за допомогою. Тут працюють фахові та досвідчені спеціалісти.
Екатерина Гнидина
Екатерина Гнидина
2024.02.11
Хочу поділитись своїми враженнями про клініку. Вже кілька років звертаюсь сюди турбуючись про здоров'я своєї доньки. Тут завжди привітні, професійні працівники. Швидке надання послуг і допомоги. Особлива подяка Зеленській Людмилі Романівні. Це лікар з великим серцем. Вона завжди приходить на допомогу, проводить якісне і професійне обстеження, і швидко та вірно ставить діагноз. Та призначає тільки потрібне лікування. Дякую вам за відданість своїй справі!
Вероніка Приходько
Вероніка Приходько
2024.02.09
Хочу поділитись враженнями, щодо медичного центру "Діверо". Затишно та дуже привітний персонал. Звертались не одноразового педіатра Зеленської Л.Р. чудовий, професійний лікар. В найскладніших ситуаціях приймає швидкі і професійні рішення, щодо лікування. Людмила Романівна від народження спостерігає та лікує мою дитину,.Щиро дякую та вклоняюсь за відданість роботі, професіоналізм та людяність.
Настя
Настя
2024.02.09
Делала УЗИ диагностику в клинике, очень приятный и внимательный персонал. Доктор Резникова Любовь Сергеевна - настоящий профессионал своего дела.
WolfRam
WolfRam
2024.02.08
Аліна Василюк
Аліна Василюк
2024.02.06
Була на прийомі у гінеколога ДОЛИ ЛЮДМИЛИ ЛЕОНІДІВНИ, хочу поділитись враженнями!!! Сказати, що я в шоці, то це нічого не сказати. Записалась просто на консультацію врача(700 грн), а по факту на ресепшині мені видали рахунок на 2700 грн.( про щось додаткове лікар не попереджала). Діватись нікуди, сплатила. Прийшли аналізи, дзвоню до них з проханням розшифровки, на що мені відповідають, що потрібно знову записатись до лікаря та знову сплатити за чергову консультацію, бо безкоштовно лікар не робить розшифрування аналізів. Тобто. 2700 грн. мало було, треба ще.... Я в шоці.... Був ще мій чоловік в них на прийомі у типу "трихолога"))) То рівень знань просто зашкалює... Шукати назви та діагнози в гуглі, це рівень! По факту він їй провів консультацію. Тому обходьте це місце стороною, бо можна вийти з пустим гаманцем від них та не отримавши те,за чим ви прийшли.
Reply from divero.com.ua 2024.02.09
Доброго дня, шановна Аліна Василюк! У відповідь на ваш відгук про лікаря-гінеколога Долу Людмилу Леонідовну повідомляємо Вам, що лікар на консультації проводить огляд пацієнтки і до моменту взяття аналізів завжди попереджає про додаткові витрати. У вартість консультації лікаря входить - огляд та збір анамнезу,а забір аналізів йде окремо завжди. Також хочемо наголосити, що ви можете відмовитись від аналізів. Нам дуже шкода, що у вас залишились негативні враження після відвідування нашого медичного центру. Бажаємо здоров’я. З повагою адміністрація Медичного центру «ДІВЕРО».
Maria Shevchenko
Maria Shevchenko
2024.01.25
Рекомендую лікаря косметолога Гусєву Валерію! Професіонал своєї справи, підбере все необхідне, що ви виглядали неперевершено! Рекомендую
Артем
Артем
2024.01.08
ходив до дерматолога, візит дуже сподобався, як консультація лікаря так і сама клініка
c q
c q
2024.01.07
Инна Мерна
Инна Мерна
2023.11.22
Светлана Бочарова
Светлана Бочарова
2023.11.22
Неодноразово зверталась за допомогою в медичний центр ' Діверо ". Дякую за кваліфіковану допомогу та відчуття спокою та впевненості, яке ви даруєте своїм пацієнтам навіть у критичних ситуаціях. Щиро дякую лікарям: Резніковій Л.С., Долі Л.Л., Сахалтуєву А. Д.. Бажаю медичному центру подальшого розвитку та успіхів. Рекомендую.
Julia Fomichova
Julia Fomichova
2023.11.22
Добрий день, хочу поділитись своїм враженням від відвідин медичного центру Divero. Чудова клініка з висококваліфікованими лікарями. Звертались до педіатра Зеленської Людмили Романівни, лікар чітко та професійно встановила діагноз і призначила дієве лікування дитині. Вміло знайшла підхід до маленького пацієнта. Дитячий куточок потестили і вподобали:) Наразі, ми спокійні, що знайшли гарного педіатра неподалік дому. Також, була на узд обстеженні, і хочу відмітити, як професіонала найвищого рівня, дуже досвідченого та грамотного лікаря - Резнікову Любов Сергіївну. Дякую Вам!
Лілія Крят
Лілія Крят
2023.11.21
Розчарована безвідповідальністю співробітників.
Ольга Крыжановская
Ольга Крыжановская
2023.11.17
Добрый день,хочу рассказать вам о медицинском центре Divero,который оставил очень хорошее впечатление как для меня,хорошие врачи,приятный персонал,качественное обслуживание. Рекомендую.