Din Tandläkare i Solna Recensioner

Din Tandläkare i Solna Recensioner

4.9

Utmärkt - baserat på 1001 recensioner

dintandlakareisolna.se
är verifierad av Trustindex

Vi garanterar att alla recensioner är 100% riktiga.
Vad är Trustindex?
%title%

%offer%

Mer
Recensioner (356)
Viktor Voronin
Viktor Voronin
2024-02-06
I have visited them for a few times and now I confidently can say that it is one of the rare places in Stockholm that combines high quality service with attention to details while keeping the clients interests in focus. My place to go now.
Susanne Augner
Susanne Augner
2024-02-02
Verifierad
Mycket proffsig och trevlig tandläkare och tandsköterska
Susanne Augner
Susanne Augner
2024-02-02
Verifierad
Mycket proffsig och trevlig tandläkare och tandsköterska
Youhou Hou
Youhou Hou
2024-01-30
Bästa tandläkaren detta är första gången jag är motiverad att använda tandtråd utan att tandläkaren ger mig ångest!
Rabouni Moba
Rabouni Moba
2024-01-23
Väldigt trevligt bemötande och väldigt kunnig personal.
Simon Lamprecht
Simon Lamprecht
2023-12-21
Egentligen är det självklarheter, att få saker förklarade för sig, vad görs nu - vad är nästa steg, vad betyder egentligen den här gammelgrekiska saken vi just sa om din tand, säg till om du behöver en paus osv - bara enkel, rak kommunikation, ungefär som hos en bättre frisör. Det är bara det att jag aldrig varit med om det tidigare, så det var något av en överraskning att hamna hos några som tänkt till att det faktiskt går att vara serviceinriktad även som tandläkarklinik. Oerhört professionella och trevliga, stark rekommendation.
Bahram Bidar
Bahram Bidar
2023-12-21
Verifierad
32 år har haft samma tandläkaren men gick till pension, Super nöjd med första besöket med min nya tandläkare paret ,trevligt kunnigt ,ödmjuk proffsigt……kommer att försätta gå dit,rekommenderar djupt.🌹
Solmaz Khosravi
Solmaz Khosravi
2023-12-05
I am absolutely satisfied with my treatment here. Can’t recommend it more 🙌🏻
Agnieszka Krawczyk
Agnieszka Krawczyk
2023-12-01
Professionella snälla tandläkare. Trygg atmosfär
ebrima “guitarg0d” faal
ebrima “guitarg0d” faal
2023-11-09
extremt trevliga och väldigt professionella kommer garanterat att göra återbesök
Maria S
Maria S
2023-10-26
Första gången i mitt liv som jag tvekar att sitta där hos er. Smärtan upplevelsen var olidlig gjätte jobbig🥵 Smärtan värst hela situationen under undersökningen. Vi har alla olika smärtgränsen.. Jag har varit här förut men denna gång blev för mycket Tvekar inför nästa besök smärtan och upplevelsen.Min upplevelse😡 jag upplever att den här gången blev allt fel?Jag ville och önskade som jag berättade och förklarade att jag känner mig mer bekväm med den kvinliga tandläkaren som jag också skulle fått denna gång? Vad hände! 👎
Evelina Fäldt
Evelina Fäldt
2023-10-03
Jag valde detta ställe för några veckor sedan då de hade bra recensioner. Mitt första intryck var bra då de var trevliga och förklarade bra om jag hade frågor. Varför jag ger en stjärna: Efter basundersökning fick jag en terapiplan, en lista med behandlingar de tyckte behövdes. Det var totalt 11 småhål de ville laga plus ett större. Jag reagerade på att det var väldigt många de ville laga trots att det var småhål, så jag diskuterade med min familj då det inte kändes rätt och det skulle bli otroligt dyrt (Ca 20 000 kr med högkostnadsskydd). Nån vecka senare önskade jag att få mina röntgenbilder utskrivna. De brände över bilderna på en cd- skiva till mig som jag ej kunde få upp på min privata dator, så jag återkom då till kliniken för att berätta om problemet och hitta någon lösning. Den kvinnliga tandläkaren valde då att bli defensiv och frågade mig direkt varför jag inte kommer till dem och ställer mina frågor istället för att ha röntgenbilderna. Jag svarade att jag bara ville ha mina bilder som jag har rätt till att få då det är min journal. Hon sa sedan till mig att jag borde växa upp och att jag var så omogen. Jag har aldrig någonsin blivit utskälld och behandlad på detta sättet inom vården tidigare. Jag kommer inte gå dit fler gånger och rekommenderar inte kliniken.
Magnus Bjurstrom
Magnus Bjurstrom
2023-09-26
Förmodligen det bästa tandläkarbesöket jag gjort någonsin! *Supertrevliga *Väldigt tydliga med vad som bör göras, och hur mycket de kostar innan de börjar med behandling. *Tar sig tid att göra saker ordentligt t.ex. vid rengöring. *Går att få tid rätt snabbt. *Bra genomgång av röntgenbilder. *Jag har inte tandläkarrädsla själv, men jag fick känslan av att de är bra på att bemöta personer som har det. *Riktigt fina lokaler och utrustningen kändes ny o fräsch. Saker de inte gör (men som jag har varit med om hos andra tandläkare): *Försöker sälja på en massa produkter *Berättar att det är bra att borsta tänderna o sen tar 500 kr för "konsultation" Liten varning är också på plats för övriga privata tandläkare i Solna Centrum som verkar ha typ 100% köpta recensioner, de få som inte är köpta är typ 1 stjärna. Men som sagt Din Tandläkare i Solna Centrum är riktigt bra!
BITA VOSOGHIYAN
BITA VOSOGHIYAN
2023-09-05
Oerhört proffsig, noggrann, metodisk.Jag är en mycket nöjd kund, vill inte ha någon annan som tandläkare och rekommenderar varmt!
Minna Hautamäki
Minna Hautamäki
2023-08-22
Daniel Richter
Daniel Richter
2023-08-04
Perfekt mottagande sen dag 1. Förstående, inte dömande, extremt hjälpsamma och omtänksamma. För den med "skräck", så försvinner den troligtvis här, gjorde det för mig. Wake up call på ett bra sätt.
Soma A
Soma A
2023-08-03
Aldrig känt mig så trygg, omhändertagen och informerad hos tandläkaren! Är så glad att jag hittade denna klinik och Dr Ozan. Rekommenderar starkt för de som vill ha tandvård av hög kvalitet!
Yusuf Kocbay
Yusuf Kocbay
2023-08-03
Fantastisk service samt trevligt och professionellt bemötande. Det är 7:e gången jag har varit här nu och det har varje gång varit en smärtfri behandling. Jag har fått tandvård av 3 olika tandläkare på kliniken och kan av erfarenhet säga att det har varit högt kvalité. Kan varmt rekommendera.
Sandra Johansson
Sandra Johansson
2023-08-03
Verifierad
Oerhört professionella, lyhörda och trevliga tandläkare! Så omsorgsfullt bemötande, engagemang och prisvärd service - kommer definitivt tillbaka! Rekommenderas starkt!
Sandra Johansson
Sandra Johansson
2023-08-03
Verifierad
Oerhört professionella, lyhörda och trevliga tandläkare! Så omsorgsfullt bemötande, engagemang och prisvärd service - kommer definitivt tillbaka! Rekommenderas starkt!