Din körskola Reviews

Din körskola Reviews

4.6

Excellent - based on 721 reviews

dinkorskola.se
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (99)
İl D
İl D
2023-04-28
Det var jättebra.
Reply from Din körskola 2023-04-28
Tack för recensionen Stort Grattis till körkortet 🚘
Advertisement
Şerif Osman Çetinel
Şerif Osman Çetinel
2023-04-12
Abraham är en väldigt bra lärare, han lär ut allt som kan hända honom i trafiken.Tack så mycket.
Reply from Din körskola 2023-04-12
Tack för recensionen 😊 Grymt jobbat Stort grattis till körkortet 🚘
D V
D V
2023-04-10
Välkomnande, trevliga och alltid där när man behövde hjälp eller ställde självklara/korkade frågor. Kan varmt rekommendera.
Reply from Din körskola 2023-04-11
Tackar för recensionen 😊 Stort Grattis till körkortet 🚘
Secim Palut
Secim Palut
2023-04-05
Abraham är bra lärare, han hjälpte mycket mig. Tack så mycket Din Körskola
Reply from Din körskola 2023-04-05
Tack för recensionen 😊 Stort Grattis till körkortet 🚘
Dilmon Danho
Dilmon Danho
2023-02-07
Ibrahim är den bästa och skönaste läraren jag ger han 10/10
Reply from Din körskola 2023-02-08
Tack för recensionen 👍 Stort Grattis till körkortet 🚘
Advertisement
adiba bek
adiba bek
2023-02-07
Reply from Din körskola 2023-02-07
Tackar för denna fina recension 😊
Serdar Ceylan
Serdar Ceylan
2023-02-06
Abraham is great teacher for those who doesn't know anything about Swedish traffic.
Reply from Din körskola 2023-02-06
Thanks fore the review 🚘
Therese Hellberg
Therese Hellberg
2023-01-31
Mycket bra trafiklärare och super bra hjälp i receptionen! Vi är mycket nöjda med allt! Jag tog mitt körkort för 11år sedan och idag klarade min son sitt körkort! Stort tack för bra hjälp!
Reply from Din körskola 2023-01-31
Tack för din fina recension, Stort Grattis till körkortet och kör försiktigt
Aishwarya Sethi
Aishwarya Sethi
2023-01-08
En körskola som kämpar för att det ska gå så bra för en som möjligt. Mina körlärare Matilda och Markus var helt fantastiska som verkligen såg till att jag förstod vad som krävdes. De var inte heller giriga och vara ville ha pengar för extra lektioner utan satte realistiska mål och var väldigt pedagogiska. Rekommenderar varmt. Ett stort plus var receptionisten Jessi som alltid ställde upp och löste alla slags frågor och problem. Otroligt trevlig och professionell!
Reply from Din körskola 2023-01-09
Tackar för recensionen 😊 Stort Grattis till Körkortet och Kör försiktigt:)
Advertisement
Azad Sarkis
Azad Sarkis
2022-12-21
Väldigt bra skola och pedagogiska lärare😁
Reply from Din körskola 2022-12-21
Tackar för recensionen 😊
Rüya Kınalı
Rüya Kınalı
2022-12-19
Super bra körskola. Engagerade och pedagogiska lärare. Rekommenderar starkt!👍🏽👍🏽
Reply from Din körskola 2022-12-20
Tackar för recensionen 😊
Gustav Aldenberg
Gustav Aldenberg
2022-10-21
Peppigt, positivt och toppen! Mycket bra
Reply from Din körskola 2022-10-21
Tackar för denna fina recension 😊
Steven
Steven
2022-09-23
Riktigt nöjd med Din Körskola i Hallunda! Väldigt pedagogiskt lärande och grym personal. Stort tack till Matilda som gjorde detta möjligt för mig att få körkortet. Rekommenderar starkt!
Reply from Din körskola 2022-12-19
Tackar för recensionen 😊 Stort Grattis till körkortet 🚘
Advertisement
Tim Engqvist
Tim Engqvist
2022-09-07
Reply from Din körskola 2022-12-19
Tackar för recensionen 😊
Maria Melki
Maria Melki
2022-08-31
Tusen tack till Din körskola hallunda. Jag skulle vilja tacka min körlärare Markus för sin stora kunskap, tålamod, förståelse, stöd och sin pedagogiska förmåga att lära ut. Markus gjorde min resa till körkortet en verklighet. Vill även tacka receptionen för ett trevligt bemötande och är alltid tillmötesgående.
Reply from Din körskola 2022-12-19
Tackar för denna fina recension 😊 Stort grattis till körkortet 🚘
Ömer Celebi
Ömer Celebi
2022-08-30
En skola som består av mycket förstående och erfarna människor. Jag skulle vilja tacka den här skolan för att ha hjälpt mig att godkänna mitt första körprov och jag rekommenderar det till alla. Ett särskilt tack till min lärare Abraham för hans erfarenhet och engagemang.
Reply from Din körskola 2022-12-19
Tackar för recensionen 😊 Stort Grattis till körkortet önskar vi på Din Körskola 🚘
pandal
pandal
2022-08-24
Dinkörskola i hallunda är verkligen en körskola som brinner för att du ska lyckas. Jag kan med handen på hjärtat rekommendera Dinkörskola i hallunda, de har oerhört kompetenta och skickliga lärare, jag körde med Matilda. Hon är verkligen erfaren, duktig och jordnära!! // Shahad
Reply from Din körskola 2022-12-19
Tackar för denna fina recension 😊 Vi på Din Körskola I Hallunda önskar dig lycka till 🚘
Advertisement
Gegham Apoyan Grillska Stockholm SABET20
Gegham Apoyan Grillska Stockholm SABET20
2022-08-02
Reply from Din körskola 2022-12-19
Tackar för recensionen 😊
Fatemeh Rezai
Fatemeh Rezai
2022-07-27
Bästa trafikskolan som jag har varit, trevlig personal och noggrant lärare som jobbar hårt för att förbereda dig inför provet. De lär ut all kunskap som behövs för en bra och säker körning, som är användbar under hela körtiden. Jag fick godkänt på första försöket. Tack för allt min fina lärare Najat Suleiman 🌺och bästa körskolan
Reply from Din körskola 2022-12-19
Tackar för recensionen 😊 Stort Grattis till körkortet 🚘
Jonathan Anter
Jonathan Anter
2022-07-01
Reply from Din körskola 2022-12-19
Tackar för recensionen 😊 Stort Grattis till körkortet 🚘