Zuzanna Rosińska | Dietetyk Online Opinie

Zuzanna Rosińska | Dietetyk Online Opinie

5.0

Doskonały - na podstawie opinii 13

dietetykfit.pl
jest zweryfikowany przez Trustindex

Gwarantujemy, że wszystkie recenzje są w 100% prawdziwe.
Co to jest indeks zaufania?
%title%

%offer%

Opinie (13)
Инна Петелюк
Инна Петелюк
2023-11-08
Doktor Rosińska jest mega super. Fajnie tłumacze ,motywuje do zaczynają pp, profesjonalne pomaga dość do celu. Ma bardzo dobre serce, widać że kocha swoją pracę.
Odpowiedz z Zuzanna Rosińska | Dietetyk Online 2023-11-09
Bardzo dziękuję za tak miłe słowa! To ogromna satysfakcja dla mnie, że mogę Tobie pomóc i że jesteś zadowolona z naszej współpracy. Twoja pozytywna opinia i wsparcie są dla mnie ogromnym źródłem motywacji. Jeszcze raz dziękuję za zaufanie i za pozytywną rekomendację!
Advertisement
Kinga Bullert
Kinga Bullert
2023-11-01
Bardzo polecam każdemu współpracę z Panią Zuzanną. Jest niezwykle ciepłą i empatyczną, ale przy tym profesjonalną osobą. Pomogła nam ustalić jakie składniki w diecie powodują wzrost kwasu moczanowego i jak się odżywiać by uniknąć bolesnych zapaleń. Ma głęboką wiedzę i dużo entuzjazmu do swojego zawodu, widać ze to jej pasja.
Odpowiedz z Zuzanna Rosińska | Dietetyk Online 2023-11-01
Dziękuję Ci bardzo za tak piękne słowa! Twoje słowa są dla mnie motywacją do dalszego doskonalenia i wsparcia kolejnych osób na drodze do zdrowego stylu życia. Jeszcze raz dziękuję za rekomendację i zaufanie!
Krzysztof Kroczak
Krzysztof Kroczak
2023-10-05
Indywidualne podejście , bardzo pomocna , Dietetyk z powołania , polecam z całego serca
Odpowiedz z Zuzanna Rosińska | Dietetyk Online 2023-10-05
Dziękuję bardzo za udaną współpracę :)
Zuzanna Gogolik
Zuzanna Gogolik
2022-12-04
Polecam! Pełne zaangażowanie, dieta dobrze dopasowana i bardzo różnorodna.
Odpowiedz z Zuzanna Rosińska | Dietetyk Online 2022-12-07
Dziękuję bardzo ;) Cieszę się, że mogłam pomóc.
Magdalena Błażejewska
Magdalena Błażejewska
2022-01-18
Miła atmosfera, pierwsza wizyta bez zastrzeżeń. Pani Zuzanna zapytała o produkty, które preferuje a dieta została wysłana bardzo szybko. Polecam!!
Odpowiedz z Zuzanna Rosińska | Dietetyk Online 2023-10-25
Dziękuję za miłe słowa, Magdaleno! Cieszę się, że jesteś zadowolona z moich usług. Zawsze staram się dostosować do preferencji moich pacjentów. Do zobaczenia!
Advertisement
Karolina Rosińska
Karolina Rosińska
2021-03-08
Przesympatyczna Pani, bardzo chcetnie wracam, najbardziej urzekło mnie zaangażowanie i profesjonalizm. POLECAM
Odpowiedz z Zuzanna Rosińska | Dietetyk Online 2022-02-25
Dziękuję bardzo za opinię. Cieszę się, że konsultacje przynoszą oczekiwane efekty. Zapraszam ponownie ;)
Kinga Biegała
Kinga Biegała
2021-03-03
Wspaniała, kompetentna osoba na właściwym miejscu! Bardzo trafnie określająca rozmaite choroby i dostarczająca rzetelnych informacji, osoba oddana swojej pracy i pacjentom, serdecznie polecam z całego serca!;)
Odpowiedz z Zuzanna Rosińska | Dietetyk Online 2022-02-25
Dziękuję za opinię. Cieszę się, że mogłam podzielić się swoja wiedzą. Zapraszam ponownie ;)
Magdalena Melka-Rosińska
Magdalena Melka-Rosińska
2021-02-21
Bardzo sprawnie przeprowadzona konsultacja dietetyczna. Pełen profesjonalizm i dobrze dobrana dieta. Czułam się w pełni zaopiekowana podczas współpracy. Polecam serdecznie!
Odpowiedz z Zuzanna Rosińska | Dietetyk Online 2023-10-25
Dziękuję za tak pozytywny komentarz, Magdaleno! Cieszmy się, że nasza współpraca spełniała Twoje oczekiwania. Serdecznie zapraszamy ponownie!
Emi Zielona
Emi Zielona
2021-02-18
Gorąco polecam! Pełne zaangażowanie i nastawienie na pomoc. Przeprowadzono ze mną bardzo skrupulatnie wywiad żywieniowy do przygotowania diety dopasowanej do mojego stylu życia
Odpowiedz z Zuzanna Rosińska | Dietetyk Online 2023-10-25
Dziękuję za Twoje ciepłe słowa, Emi! Cieszę się, że moje zaangażowanie spotkało się z Twoim uznaniem. Zawsze staram się dostosować moją ofertę do indywidualnych potrzeb klienta.
Advertisement
Marta Lach
Marta Lach
2021-02-18
Odpowiedz z Zuzanna Rosińska | Dietetyk Online 2023-11-01
Dziękuję za opinię :)
Karolina Kasowska
Karolina Kasowska
2021-01-11
Zaangażowanie godne podkreślenia. Duża wiedza i kreatywność. Dobrze dobrana dieta do moich potrzeb. Polecam
Odpowiedz z Zuzanna Rosińska | Dietetyk Online 2022-02-25
Dziękuję za opinię. Cieszę się, że dieta przynosi oczekiwane efekty. Zapraszam ponownie ;)
Iga
Iga
2021-01-09
Polecam! Indywidualne podejście, pełen profesjonalizm oraz dobrze dobrana dieta.
Odpowiedz z Zuzanna Rosińska | Dietetyk Online 2022-02-25
Dziękuję bardzo za opinię. Cieszę się, że przebyta konsultacja dietetyczna okazała się dla Pani bardzo pomocna. Zapraszam ponownie ;)
Włodzimierz Rosiński
Włodzimierz Rosiński
2021-01-07
Polecam doświadczonego dietetyka, bardzo mi pomogła dobrać dietę do mojej figury i stanu zdrowia. Teraz czuję się o wiele lepiej i mogę pracować dłużej.
Odpowiedz z Zuzanna Rosińska | Dietetyk Online 2022-02-25
Dziękuję za opinię. Cieszę się, że mogłam pomóc w osiągnięciu wymarzonej sylwetki oraz poprawę zdrowia. Zapraszam ponownie ;)
Advertisement