DHI Reviews

DHI Reviews

4.8

Excellent - based on 108 reviews

dhiglobal.com
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (108)
Maria Gabrielyan
Maria Gabrielyan
2024-02-15
Magic Show Manolo
Magic Show Manolo
2024-02-15
Daniel Oron
Daniel Oron
2024-01-11
I am absolutely thrilled with my decision to choose Seneca. From the amazing doctors with years of experience, to their use of the top-notch DHI method, to the stunning clinic and even the helpful brochures and shampoo supplies, I couldn't be happier with my hair results. I will definitely be recommending Seneca to all my friends. Thank you!
Stefan Todorovski
Stefan Todorovski
2024-01-09
Year and a half after transplant and the results are amazing. Im very satisfied of how things came up and will def recommend the clinic to many of my friends. Results are natural and the team is very very friendly. After surgery they continue to give you advices of how you can maximize the results and regularly check if everything is ok. They really care about their patients and this is what most important is. Im so glad i choose Seneca. It was worth it!
George Kottaridis
George Kottaridis
2023-11-29
Thanasis Mp
Thanasis Mp
2023-11-18
Άριστη εξυπηρέτηση χωρίς αερολογίες και ψέματα για να σου πάρουν τα λεφτά
Ioannis Konstantinidis
Ioannis Konstantinidis
2023-10-03
Orestis Nalmpantis
Orestis Nalmpantis
2023-09-04
Ειμαι στην 4η μερα μετα την επεμβαση. Ολα πηγαινουν οπως περιμενουμε. Η επεμβαση ηταν πραγματικα ανωδυνη σε σημειο που δεν το συνηδητοποιησα οταν τελειωσε. Η συνεδρια μου διηρκησε περιπου 8 ωρες μαζι με τα διαδικαστικα και το διαλλειμα. Ειχα μια μεσαια προς μεγαλη περιπτωση FUE. Η γιατρος (Dr Μαρια Πολιτη) με ενημερωνε καθολη την διαρκεια της επεμβασης για οποιαδηποτε αλλαγη μοτιβου δουλειας κατι που με βοηθησε να μην αγχωνομαι. Η συγκεντρωση και η επαγγελματικοτητα της εκανε την ολη διαδικασια να κυλησει ομαλά. Επισης οι εξηγησεις και οι οδηγιες που μου εδωσε για τις επομενες μερες με βοηθησαν παρα πολυ. Κατι που με ανησυχουσε πολυ ηταν το τελικο αποτελεσμα(ειδικα της hairline). Παρολο που θα χρειαστουν μερικοι μηνες για να δω το τελικο αποτελεσμα, ηδη βλεπω τον τροπο που τοποθετηθηκαν τα μοσχευματα και νοιωθω μεγαλη αυτοπεποιθηση οτι η δουλεια της γιατρου ειναι καταπληκτικη. Οι εγκαταστασεις ηταν πληρως εξοπλισμενες και καθαρες καθως και το προσωπικο της Seneca οπως παντα ευχαριστο και παντα ετοιμο να βοηθησει και να απαντησει οποιαδηποτε απορια υπαρχει. Μετα το περας της επεμβασης η ομαδα της Seneca περα απο την προφορικη ενημερωση, μου εδωσε και ενα εντυπο με τα επομενα βηματα για τις επομενες ημερες (τι να προσεξω, τι πρεπει να κανω κτλ). Ειναι πολυ σημαντικο να γνωριζεις τι να περιμενεις και να εισαι σιγουρος οτι ολα βαινουν καλως. Οποιος το σκεφτεται θα τον προτεινα να περασει να συζητησει μαζι με την ομαδα της Seneca. Πριν επιλεξω την συγκεκριμενη ομαδα ηρθα σε επαφη με ολες τις ενναλακτικες που μπορεις να εχεις στην Θεσσαλονικη (κλινικες και μη). Βλεπωντας και την δουλεια τους χαιρομαι πολυ που πηρα την σωστη αποφαση επιλεγοντας τους. Θα επανέλθω αφου εχω και τα τελικα αποτελέσματα σε μερικούς μήνες.
Κατερινα Αντωνοπουλου
Κατερινα Αντωνοπουλου
2023-08-29
zipos3
zipos3
2023-08-25
Apostolos Paganos
Apostolos Paganos
2023-08-07
Eλενη Τ
Eλενη Τ
2023-07-24
panos bakour
panos bakour
2023-07-24
Theodoridis Georgios
Theodoridis Georgios
2023-06-09
Εξαιρετικά καταρτισμενο προσωπικό, επαγγελματισμος και πολύ φιλικό περιβάλλον. Έκανα επιτέλους ένα όνειρο πραγματικότητα. Σας συστήνω σε όλους και όλες την συγκεκριμένη κλινική με απίστευτα αποτελέσματα.
Konstantinos Papavasileiou
Konstantinos Papavasileiou
2023-06-01
Elite facilities. Wonderful people & experience! Highly recommended! :) Special thanks to the medical staff & George.
Dean Cresswell
Dean Cresswell
2023-05-24
Absolutely delighted with Servive and results. Clinic is first class. Seneca could Not have been more helpful with regard to my flights or Hotel choices. I will definitely recommend Seneca to my friends and family
Olya Phandeeva
Olya Phandeeva
2023-05-19
Я очень рада, что воспользовалась услугами SENECA MEDICAL GROUP! Я долгие годы мучалась из-за истонченных волос и это подорвало мою уверенность в себе, как женщины. Сейчас я в полном восторге от результата лечения моих волос!!!!❤️
charles hamilton
charles hamilton
2023-05-19
I have to say that I am so glad that I chose Seneca Medical Group for my Hair Transplant procedure. Living in Cyprus, Seneca in Thessaloniki made made things very easy. They organised everything, making my stay in Thessaloniki very pleasant indeed. From start to Finish, the Staff at Seneca made me feel totally at ease with their knowledge and professionalism. The Clinic itself was State of the Art and extremely comfortable. I am absolutely Delighted with my results and will always recommend Seneca to my Friends and Family
IOANNIS KERDELAS
IOANNIS KERDELAS
2023-05-01
Μου άλλαξαν τη ζωή!!!! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!
Michalis Kardiopoulis
Michalis Kardiopoulis
2023-04-29
Συνιστώ σε όλους τους ενδιαφερόμενους να προτιμήσουν την SENECA MEDICAL GROUP. Από την πρώτη ημέρα της γνωριμίας εστίασαν αμέσως στο πρόβλημα μου, αναλύσαμε το τριχωτό της κεφαλής και σύμφωνα με τα δικά μου θέλω μου πρότιναν την καλύτερη λύση. Ήμουν giga περιστατικό (2μερο) με την μέθοδο της direct FUE στην Β και Γ περιοχή . Συστήνω την μέθοδο αυτή ανεπιφύλακτα. Ελάχιστο εώς καθόλου τραύμα στην λήπτρια περιοχή. Προσωπικά είχα ξανα κάνει επέμβαση το 2019 με την μέθοδο FUE σε άλλη κλινική και δεν είχα την ίδια ανάρρωση. Κατά την διάρκεια της μεταμόσχευσης δεν υπήρχε πόνος, πέρα από τσιμπιματάκι που νιώθεις κατά την χρήση της τοπικής αναισθισίας το οποίο είναι απόλυτο λογικό. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό για την άψογη αντιμέτωπιση τους, την βοήθεια που μου παρείχαν όλο το διάστημα από την αρχή της πρώτης γνωριμίας μας μέχρι και το τέλος της συνεδρείας. Ευχαριστώ πολύ για όλα.