Dhalia.pl Reklama Sławków

dhalia.pl

Dhalia.pl Reklama Sławków Opinie

Opinie Doskonały
5.0
84 opinii Zweryfikowany
Dhalia.pl Reklama Sławków
%title%

%offer%

Opinie ( 84 ) 5.0

Paweł Fronczek
Paweł Fronczek
2024.05.23
Reklama
Sylwia L
Sylwia L
2024.05.16
andrzej ziętek
andrzej ziętek
2024.05.15
Profesjonalnie i szybko
RO!
RO!
2024.04.25
Wraz z żoną jesteśmy zadowoleni ze współpracy. Rzetelnie, konkretnie i fachowo a przede wszystkim terminowo. Polecam serdecznie.
Odpowiedz z Dhalia.pl Reklama Sławków 2024.04.26
Dziękuję za przemiłą współpracę ⭐😀😀
Sylwia Obara
Sylwia Obara
2024.04.25
Serdecznie polecam😊.Pani Magda jest bardzo profesjonalna,chetnie doradzi lub zaproponuje jakies drobne zmiany w projekcie.Chetnie jeszcze do Niej wroce 🤩
Odpowiedz z Dhalia.pl Reklama Sławków 2024.04.26
Serdecznie dziękuję 🤩🤩🤩
Reklama
Anna Magaczewska
Anna Magaczewska
2024.04.23
Po raz kolejny świetne wykonanie a co najważniejsze za każdym razem projekt od pierwszego razu spełnia oczekiwania . Zatem mogę po raz kolejny polecić
A Superoow
A Superoow
2024.04.23
Mogę gorąco polecić panią Magdę po raz kolejny wykonanie usługi w pełni spełniło moje oczekiwania. Po wysłuchaniu moich oczekiwań projekt od pierwszego razu spełnia wszystkie wymagania nie potrzeba żadnych korekt. Świadczy to tylko o profesjonalnym podejściu do klienta jak również wykonywanej pracy.
Odpowiedz z Dhalia.pl Reklama Sławków 2023.10.27
Uprzejmie dziękuję 😃
Adam Godzina
Adam Godzina
2024.04.18
Świetna i profesjonalna obsługa. Bardzo dobra jakość oraz szybkość wykonania. Na pewno skorzystam ponownie :)
Odpowiedz z Dhalia.pl Reklama Sławków 2024.04.26
Dziękuję bardzo 🤩
Adrian Dziwak
Adrian Dziwak
2024.03.21
Pozytywny
Profesjonalizm
Jakość
Polecam w 100%. Pełen profesjonalizm
Odpowiedz z Dhalia.pl Reklama Sławków 2021.10.11
Bardzo dziękujemy za miłą współpracę :)
Reklama
Dominik
Dominik
2024.03.07
Najlepsze miejsce Poligraficzne na Śląsku. Polecam usługi każdemu, pełen profesjonalizm i bardzo szybki czas realizacji projektów. 10/10 :)
Odpowiedz z Dhalia.pl Reklama Sławków 2024.04.26
Dziękuję serdecznie i pozdrawiam 😉
Mateusz Głowacki
Mateusz Głowacki
2024.02.19
Wielokrotnie korzystałem z usług między innymi wizytówki,ulotki, strona www, odzież robocza i wiele innych rzeczy,mogę z czystym sumieniem polecić każdemu.Pełen profesjonalizm,wysoka jakość usług,a przede wszystkim bezproblemowy kontakt i szybka realizacja zleceń. Jeszcze raz polecam każdemu 😀
Odpowiedz z Dhalia.pl Reklama Sławków 2024.04.26
Uprzejmie dziękuję za lata świetnej współpracy
Patrycja Trapilo
Patrycja Trapilo
2024.02.08
Odpowiedz z Dhalia.pl Reklama Sławków 2024.02.08
Dziękuję bardzo :)
Mariusz “marioflowersky” Kwiatkowski
Mariusz “marioflowersky” Kwiatkowski
2023.10.31
Projekt się udał. Naklejka z numerem domu i ulicą na szkiełku latarenki przy drzwiach. Wspólne owocne konsultacje. Dobre wykonanie. Realizacja w ustalonym terminie. Dziękuję Pozdrawiam
Odpowiedz z Dhalia.pl Reklama Sławków 2023.11.06
Uprzejmie dziękuję za faktycznie "wspólne, owocne konsultacje" :) Pozdrawiam!
Reklama
Artur Tabacharniuk
Artur Tabacharniuk
2023.10.13
Szybka i sprawna pomoc, wspaniała obsługa klienta.
Odpowiedz z Dhalia.pl Reklama Sławków 2023.10.27
Uprzejmie dziękuję 😃
Szymon Gaj
Szymon Gaj
2023.10.06
Polecam Dhalie! Szybka realizacja zamówienia, wysoka jakość wykonania usługi, wzorowa obsługa klienta :)
Odpowiedz z Dhalia.pl Reklama Sławków 2023.10.27
Serdecznie dziękujemy 😃
Natalia Fiałek
Natalia Fiałek
2023.09.22
Po prostu profesjonalizm! 😃 Bardzo szybka obsługa, uwzględnione wszystkie prośby oraz przede wszystkim JAKOŚĆ i wykonanie na ogromnie wysokim poziomie, dodatkowo przemiła Pani, nic dodać nic ująć. GORĄCO, GORACO POLECAM !!
Odpowiedz z Dhalia.pl Reklama Sławków 2023.10.27
Dziękuję pięknie 😃
Weronika Grzebyk
Weronika Grzebyk
2023.08.03
Pełen profesjonalizm, szybki kontakt oraz realizacja zamówienia. Polecam!
Odpowiedz z Dhalia.pl Reklama Sławków 2023.08.10
Bardzo dziękujemy :)
Reklama
adrian hacia
adrian hacia
2023.03.31
Szybko i profesjonalnie, napewno jeszcze będę korzystał z usług firmy, Polecam w 100% 😃
Odpowiedz z Dhalia.pl Reklama Sławków 2023.10.27
Dziękuję bardzo! 😃
Paweł Adamczyk
Paweł Adamczyk
2023.03.27
Polecam to miejsce miła obsługa i fachowe wykonanie z dobrym pomysłem
Odpowiedz z Dhalia.pl Reklama Sławków 2023.10.27
Dziękuję uprzejmie 😃
Zuzanna Piotrowska
Zuzanna Piotrowska
2023.02.08
Zamówienia są robione bardzo starannie, estetycznie i szybko. W razie chęci zmiany wyglądu zamówienia, Pani Magda nanosi uzgodnienie z klientem poprawki. Plusem jest też krótki czas oczekiwania na odpowiedź. Jestem bardzo zadowolona ☺️
Odpowiedz z Dhalia.pl Reklama Sławków 2023.10.27
Bardzo serdecznie dziękuję 😃