SG Adwokaci - Stachurski i Grzybowska - kancelaria adwokacka

SG Adwokaci - Stachurski i Grzybowska - kancelaria adwokacka Reviews

Excellent rating
4.9
76 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (76)
Rajib Sarder
Rajib Sarder
2024.04.22
Excellent service, Helpful!👌👌
Advertisement
Azizos Touihri
Azizos Touihri
2024.04.22
Chcę podziękować wszystkim osobom, które tak miło mnie potraktowały, a także za uzyskanie legalnego pobytu w Polsce w ciągu 6 miesięcy Wyrazy wdzięczności i uznania dla mojego taty pawel Nigdy cię nie zapomnę . Jesteś powodem mojego szczęścia po długiej walce ❤️❤️❤️❤️❤️❤️🇹🇳🇹🇳🇹🇳🇵🇱🇵🇱🇵🇱
Paweł Orzechowski
Paweł Orzechowski
2024.04.18
Bardzo rzetelne i profesjonalne podejście do problemu z którym przyszedłem. Duże zrozumienie i zaangażowanie w pomoc ze strony Pani adwokat
Anna Yaroshenko
Anna Yaroshenko
2024.03.29
Eliza Marchenko
Eliza Marchenko
2024.03.05
Polecam od całego serca profesjonalistów! Karta pobytu została zrobiona w 2,5 miesięcy, nawet nie mogłam się spodziewać, że cały proces przebiegnie tak szybko i bez najmniejszego stresu dla mnie. Szczególnie dziękuje Panu Pawłowi Stachurskiemu! Napewno wrócę i będę polecać każdemu.
Advertisement
Eliza Marchenko
Eliza Marchenko
2024.03.05
Polecam od całego serca profesjonalistów! Karta pobytu została zrobiona w 2,5 miesięcy, nawet nie mogłam się spodziewać, że cały proces przebiegnie tak szybko i bez najmniejszego stresu dla mnie. Szczególnie dziękuje Panu Pawłowi Stachurskiemu! Napewno wrócę i będę polecać każdemu.
Pasha Volkov
Pasha Volkov
2024.03.04
Polecam wszystkim, profesjonalnie podejść, szybki kontakt, zawsze można się dowiedzieć jak wygląda sytuacja ! Dostałem już drugą kartę, pomogli z ślubem. Dziękuję SG
Pasha Volkov
Pasha Volkov
2024.03.04
Polecam wszystkim, profesjonalnie podejść, szybki kontakt, zawsze można się dowiedzieć jak wygląda sytuacja ! Dostałem już drugą kartę, pomogli z ślubem. Dziękuję SG
Abdulla Kooheji
Abdulla Kooheji
2024.02.22
Highly Educated, Motivated Young Lawyers. Excellent office location, and stylish facility to conduct your meeting in full privacy. Very reasonable cost charges for their legal assistance & guidance. I have a home, and stability in Poland all thanks to this Legal Firm. God bless each one of them. Keep up the good work.
Advertisement
Наташа Максимюк
Наташа Максимюк
2024.01.31
Дуже рекомендую канцелярію адвокатів SG, а саме пані Katarzynę за професійну та висококваліфіковану юридичну допомогу, а також ставлення до клієнта. Результат, якого ми прагнули був досягнутий. В разі будь - яких юридичних питань - тільки до неї.
Natallia
Natallia
2024.01.15
Polecam kancelarię SG szczególnie Pana Pawła i Pana Michała . Pełen profesjonalizm, otrzymałam decyzje na Stały Pobyt bardzo szybko. To po prostu SUKCES 🤩 Dziękuję bardzo za ułatwienie nam życia ☺️
Natalia S
Natalia S
2024.01.13
Karolina Piotrowska
Karolina Piotrowska
2024.01.12
Advertisement
elzbieta szwaczka
elzbieta szwaczka
2024.01.09
Polecam kancelarię SG Adwokaci ,szczególnie mecenas Katarzynę Grzybowską -Jagódkę.,Pełen profesjonalizm ,a przy tym bardzo ciepła i empatyczna ,zawsze służy radą i pomocą .Korzystam z usług Pani Kasi od wielu lat i nigdy się nie zawiodłam . Polecam z całego serca . Pozdrawiam serdecznie ❤️
mansur Alam
mansur Alam
2024.01.08
Thank you very much, very nice cooperation SG team Very friendly and active, I recommend all foreigners to visit this office, they will help you with everything without any problems. thanks to Office Director Mr Paweł Stahurski for creating a very good team.💌
chandan das
chandan das
2024.01.04
Al mahmud
Al mahmud
2024.01.03
He is a good hearted person, I'm very happy with his work. Thanks to everyone in this company.😍
Advertisement
Kamrul Hasan
Kamrul Hasan
2024.01.03
He is a good hearted person, I and my family are very happy with his work, he designs my works very beautifully. Thanks to everyone in this company,❤️❤️❤️
Islam Rafiqul
Islam Rafiqul
2024.01.02
Ramil Hasanov
Ramil Hasanov
2024.01.02
SG team Very friendly and active, I recommend all foreigners to visit this office, they will help you with everything without any problems.Many thanks to Office Director Paweł Stahurski for creating a very good team.🤗