Padobranski klub Feniks Reviews

Padobranski klub Feniks Reviews

5.0

Excellent - based on 85 reviews

dev.nacertanije.rs
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (58)
Zozon Silobat
Zozon Silobat
2021-08-08
Ludački dobra ekipa, pozitivna energija, odlična padobranska oprema, savrseni instruktori, brz i bezbedan avion. Feniks je ubedljivo najbolji padobranski klub u Srbiji. ???
Reply from Padobranski klub Feniks 2021-07-16
Hvala puno na ovako lepim rečima i odličnoj oceni?⭐
Advertisement
Milan Rakita
Milan Rakita
2021-07-24
Nikola Jankovic
Nikola Jankovic
2021-07-22
Vrlo profesionalan klub sa još boljim ljudima u njemu. Osetićete se kao da ste deo jedne velike porodice. Dodjite i probajte, svaka preporuka! :)
Elena Bogdanova
Elena Bogdanova
2021-07-15
Moj omiljeni klub Feniks, gde dobijam “krila”.. Opuštena i prijatna atmosfera na aerodromu, Instruktori su izuzetni stručni tim, uvek pomažu, pruže podršku, da se završava svaki dolazak na Lisici Jarak u lepom raspoloženju, UVEK ispoštuju svakog. Imam sreću, da sam deo ekipe, mnogo mi lepo! Za SVE moje preporuke da dodjite i probate da skačite sa nama, jer ne postoji ljepšeg osjećanja ??☺️
Milan Šćekić
Milan Šćekić
2021-07-15
A crew of professionals that make me feel safe every time I jump out of a plane.
Advertisement
Marko Lalić
Marko Lalić
2021-07-14
Vrhh
Aleksandar Dokic
Aleksandar Dokic
2021-07-14
Mesto na kojem ćete doživeti nešto se teško može rečima opisati! Padobranstvo se mora probati a posle,posle mora da vam se svidi! ? O klubu mogu da kažem da je najbolji centar za padobranstvo kod nas. Instruktori su ljudi profesionalci vrhunske kategorije. Preporučujem ovo svima koji pomišljaju da udju u svet padobranstva jer će na ovom mestu dobiti najbolju moguću obuku. Ako neko ne želi sam da skače tu može probati tandem skok sa padobranom,uz vrhunske tandem instruktore zagarantovan je ne zaboravan doživljaj koji se ne može rečima opisati.
Kristijan Krivošić
Kristijan Krivošić
2021-07-14
Sve pohvale za clanove tima i ekipu! Posle prvog druzenja sa vama i najlepseg iskustva ovo mesto je postalo moj 'raj na zemlji'. Plavo nebo! ?
Bane Nikolic
Bane Nikolic
2021-07-14
Whether you are an experienced jumper or wanting to do a tandem - please know that if your goal is to jump out of a plane and live to tell about it - you can go to literally any drop zone... BUT if you want to deal with amazing people who will make your experience awesome and safe and amazing every step of the way - then you come to this place...it's that simple.
Advertisement
Strahinja Demic
Strahinja Demic
2021-07-14
Igor Nikolic
Igor Nikolic
2021-07-14
Artur Žarin
Artur Žarin
2021-07-14
Iskusna, lepo organizovana i druzeljubiva ekipa. Pored dobre zabave za one koje vole udar adrenalina, nude i temeljnu obuku koja ce vam pomoci da i sami postanete padobranac. Preporuka za klub.
Milos Vujkov
Milos Vujkov
2021-07-14
Savršeno iskustvo i sve preporuke, skakao tandem prošle godine a trenutno sam na obuci. ?
Advertisement
R I
R I
2021-07-14
Kada želja postane jača od straha, počinje nova dimenzija. Sa ovim ljudima definitivno počinje. ??
Jelena Zarkovic
Jelena Zarkovic
2021-07-14
Filip Trajković
Filip Trajković
2021-07-14
Savršeno iskustvo, veoma pozitivni ljuti, sjajna atmosfera, profesinalnost na visokom nivou!!? ?
Živanović B.
Živanović B.
2021-07-14
Fenomenalna ekipa, maksimalno posvećena i profesionalna. Vrhunska oprema i uslovi za rad. Sve pohvale celom timu i organizaciji. Nezaboravno iskustvo, preporučujem svima! ? Plavo nebo!
Advertisement
Zoran Zagorac
Zoran Zagorac
2021-07-14
Dobra ekipa instruktora, dobra oprema, odlicna organizacija i nadasve bezbednost na visokom nivou. Klub poseduje svoj avion sto omogucava skakanje bilo kojim danima u nedelji.
dona the dog
dona the dog
2021-07-14
Пироман Пиротехничар
Пироман Пиротехничар
2021-07-14