De Toverschaar Herensalon en verzorging Reviews

De Toverschaar Herensalon en verzorging Reviews

4.6

Excellent - based on 49 reviews

detoverschaar.be
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (49)
Wim Engelen
Wim Engelen
2024-02-10
Enorm sympathieke en vriendelijke kapper die steeds tot in het kleinste detail knipt en verzorgt. Absolute aanrader!
Advertisement
K C
K C
2024-01-22
Zeer vriendelijk. Kopje koffie, wenkbrauwen bijgeknipt, nek diep uitgeschoren. Uitzonderlijke verzorging. Enkel mijn thuiskapster deed dit ook.
Steven Hellemans
Steven Hellemans
2024-01-18
Zelden zulk een empatische, klantvriendelkjke kapper tegen gekomen. Zeer aangenaam ontvangst, koffietje, babbeltje over hoe ik het graag zou hebben... Als ik 6 sterren kon geven kreeg hij er 7!
Jeroen Huyghe
Jeroen Huyghe
2024-01-17
Al een jaar m'n vaste kapper, extreem tevreden en zeker een aanrader.
Yannick Davet
Yannick Davet
2023-11-17
Super ervaring en knipbeurt. Ik was al langer op zoek naar een kapper die ervan maakte wat bij me past, en dit is perfect gelukt. Na een lange werkdag kom je er bovenop ontspannen buiten. Een absolute aanrader!
Advertisement
Bart Auwers
Bart Auwers
2023-10-28
Donderdag eerste keer langs geweest, ik heb mijn nieuwe vaste kapper gevonden. Super tevreden van het resultaat, en heel duidelijk dat Mony ervaring heeft in wellness, scheerbeurt werd een top relax moment. En dan is er nog het ontvangst en de koffie. Naar de kapper gaan is vanaf nu quality time 😊
Reply from De Toverschaar Herensalon en verzorging 2023-10-28
Mijn grootste winst is dat mijn klanten tevreden zijn :-) Blij te horen dat ik weer iemand blij gemaakt heb!
Mo Mirimo
Mo Mirimo
2023-10-22
Gewoon bangelijke kapper heel vriendelijk
Enrico V. Figus
Enrico V. Figus
2023-10-17
G E W E L D I G Toffe coiffeur, zeer vriendelijk en behulpzaam. Nieuw kapsel, nieuwe ik
Steven Deckers
Steven Deckers
2023-10-14
Leverd heel netjes werk,neemt zijn tyd voor de klant , aangename sfeer en toffe barbier
Advertisement
Hans De Haes
Hans De Haes
2023-10-13
Ik weet nu waar de naam toverschaar vandaan komt, hij kan toveren me een schaar, topervaring gehad. Kapper gevonden voor het leven!
Reply from De Toverschaar Herensalon en verzorging 2023-10-13
😇
Esko d'Entrins
Esko d'Entrins
2023-04-24
Reply from De Toverschaar Herensalon en verzorging 2023-04-25
Hallo, spijtig dat je niet zo tevreden bent over onze diensten. Ook heel spijtig dat je nergens in ons klantenbestand voorkomt. Ik ken normaal elke klant die in mijn zaak binnenkomt. En ik vraag ook altijd of de klant tevreden is na de behandeling..
Rene Van Havere
Rene Van Havere
2023-04-19
Beste kapper en barbier van Lier. Je kan er snel op afspraak terecht. Een zeer bekwaam iemand , en uiterst vriendelijke service.
Chris Thys
Chris Thys
2022-12-15
Advertisement
Hanne Leplae
Hanne Leplae
2022-10-26
caroline Schuermans
caroline Schuermans
2022-09-24
Zeer vriendelijke kapper geeft goed advies
wouter radeur
wouter radeur
2022-05-30
Reply from De Toverschaar Herensalon en verzorging 2022-05-30
Hallo Wouter, je bezocht ons kapsalon op 27 juli 2021, spijtig dat je na 10 maanden pas wil laten weten dat je niet tevreden was. Je had het ook gewoon die dag of een week later kunnen melden. Ik heb nog nooit een klant ontevreden naar huis laten gaan zonder dat ik het weet. Raar om zo laat te reageren..
Kelly Meersschaert
Kelly Meersschaert
2022-01-04
Top! Doet steeds wat je ECHT vraagt. De beste kapper waar ik ooit ben geweest.
Advertisement
Jasper Clapdorp
Jasper Clapdorp
2021-07-06
Heel vriendelijke heer die zijn vak goed kent. Niet te duur en het resultaat mag er zijn!
Jasmijn jbara
Jasmijn jbara
2021-06-29
Wim
Wim
2021-05-16
Topkapper!