Det Glade Smil Reviews

Det Glade Smil Reviews

5.0

Excellent - based on 18 reviews

detgladesmil.dk
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (18)
Louise
Louise
2023-12-10
Det er den bedste tandlæge i hele byen, tandlæge Helle er meget tålmodig, sød og meget dygtigt. hendes klinikassistenter er søde og meget dygtigt også !!! Kan kun anbefale Det glade Smil 😊😊
Advertisement
Martin Hansen
Martin Hansen
2023-12-10
Mega god behandling rigtig søde og tager sig tid til patienterne. Helle er meget forstående hvis man har tandlæge skræk
Christina Worm Jørgensen
Christina Worm Jørgensen
2021-04-28
recommends
Jeg har altid lidt af stor tandlægeskræk og da jeg oveni har en psykisk lidelse, hvor jeg nemt får angstanfald, er det extra svært for mig at gå til tandlæge. Efter 4,5 år uden tandlæge besøg, tog jeg mig endelig sammen og bestilte tid hos Helle. Og hvor er jeg glad for den beslutning. Og jeg har ikke fortrudt, tværtimod. Trods det, at jeg var meget nervøs, blev jeg hurtigt afslappet og tryg, da jeg første gang sad i stolen. Jeg har nu været afsted 2 gange og skal afsted igen, da jeg har en del, der skal laves. Men jeg er slet ikke nervøs. Helle og hendes ansatte er utrolig søde og opmærksomme.
Christina Worm
Christina Worm
2021-04-28
Efter at jeg pga tandlægeskræk, har undladt at gå til tandlæge i 4,5 år, tog jeg mig endelig sammen og bestilte tid hos Helle. Jeg fik et grundigt tjek og til min store skræk, så skulle jeg have en visdomstand trukket ud og lavet en del huller. Men trods indtil videre 2 ture i tandlægestolen,har jeg endnu ikke haft et angstanfald( jeg har en psykisk lidelse, hvor jeg ofte får angstanfald, når jeg er stresset eller presset) og jeg føler mig tryg og afslappet. Helle og hendes ansatte er utrolig søde og opmærksomme på mig. Jeg har stadig en del ture i stolen tilgode, da jeg har valgt at få lavet lidt af gangen. Men jeg er ikke nervøs for at skulle afsted. Hun har mine varmeste anbefalinger.
René Hviid
René Hviid
2020-07-02
recommends
Man kan sige mange ting om oplevelser i tandlægestolen . Men for første gang var jeg faktisk ved at slumre hen under en behandling. Det Team Work mellem i to i lokalet er intet mindre en perfekt. Jeg takker og anbefaler jer. TAK René Hviid
Advertisement
Kim Drews
Kim Drews
2020-03-14
Mike Bak
Mike Bak
2018-06-01
Fantastisk personale, professionelt arbejde.
Peter Holst
Peter Holst
2018-04-10
recommends
Fra at have tandlæge skræk til at jeg i dag glæder mig til at jeg skal til tandlæge skyldes udelukkende den måde jeg er blevet taget imod af 3 dejlige piger de sørger virkelig for at jeg slapper af. Og resultatet taler for sig selv fra ikke at smile til at smile
Minea Sandberg Bach
Minea Sandberg Bach
2017-11-02
recommends
Advertisement
Gitte Westphal
Gitte Westphal
2017-07-12
recommends
Jeg lider af tandlægeskræk ,men Helle og hendes Søde Assistenter er rigtig gode til at berolige mig ❤️ Jeg er glad for at jeg blev anbefalet klinikken og er i har jeg Det Glade Smil 😜👍
Emma
Emma
2017-07-10
Jytte Jul Nielsen
Jytte Jul Nielsen
2017-04-17
recommends
Top professionelt team, det fåes ikke bedre
Josefine Jul Jarbæk Nielsen
Josefine Jul Jarbæk Nielsen
2017-04-17
recommends
Advertisement
Anja Krabbe
Anja Krabbe
2017-01-22
recommends
Helle er den bedste tandlæge man kan få�
Nick Rose Dupont
Nick Rose Dupont
2016-08-01
recommends
Det er bare en super tandklinik helt klart at anbefale 10/10!
Oliviahelene Roskjær Toft
Oliviahelene Roskjær Toft
2016-07-05
recommends
Bedste tandlæge klinik i Vejle! Glade, professionelle, tryggerammer, og ikke mindst en hyggelig atmosfære. Jeg glæder mig personligt til, at kigge forbi igen. Kan varmt anbefales!
Emma Skov
Emma Skov
2016-03-29
recommends
Verdens bedste tandlæge bosiddende i Vejle :-) Helle er en tandlæge der i sandhed brænder for sit fag og som altid er parat til at lære nyt indenfor sit erhverv! Kun det bedste af det bedste tilbydes til hendes patienter. Sammen med sit glade og søde personale, formår de alle at skabe en tryghed, en rolig atmosfære og fantastisk behandling på klinikken og man kan kun gå glad derfra! - 5 stjerner(og mere hvis det kunne gives) herfra!
Advertisement
Martin Hansen
Martin Hansen
2016-01-17
recommends