B&B De Reede

B&B De Reede Reviews

Good rating
4.2
386 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (386)
Rebecca
Rebecca
2024.04.19
9.0 Verified
Great accommodation within walking distance to Urk. Spacious and clean rooms. ☺Great location, spacious rooms, comfy beds.
Marita
Marita
2024.04.18
3.0 Verified
☺Die Lage, ansonsten Nichts! ☹Viel zu teuer für das, was geboten wird. Zimmer zu klein, Frühstück stark gewöhnungsbedürftig. *
Arne-christian
Arne-christian
2024.04.16
8.0 Verified
☺Freundlicher Gastgeber. In der Unterkunft hat es an nichts gefehlt. Lage in einer ruhigen Wohngegend ☹Sehr hellhörig
Mijnie
Mijnie
2024.04.15
8.0 Verified
Erg goed ☺ Alles was prima in orde, vriendelijk ontvangst, ontbijt prima
Hans
Hans
2024.04.15
9.0 Verified
Voor herhaling vatbaar. ☺ Vriendelijk ontvangst! Heerlijk ontbijt en aangename B en B met gezellig terrasje aan tuin. Bed heel comfortabel en aangrenzende keuken! ☹ Niets, het was in alle opzichten prima.
Manfred
Manfred
2024.04.13
8.0 Verified
☹Das extra zu bezahlende Frühstück wurde ohne Kaffee in einem Papierkarton geliefert und entsprach für den Preis von 15 € pro Person in keinster Weise unseren Erwartungen oder Vorstellungen!! Echt unmöglich!!! Wir können von diesem Service nur abraten, da in Lokalen im Ort für fast den gleichen Preis sehr gute Frühstücke serviert werden!
Reply from B&B De Reede
We have served you a good breakfast fresh from the oven and deliverd by the local bakery. It included a large variety. Its possible to make your own fresh coffee and tea. We agree that the breakfast in the restaurants in our town are excellent, just like our own breakfast. Al our guest have the possibility to choose for our room service or make their own breakfast.
Stéphane
Stéphane
2024.04.10
10 Verified
☺Accueil chaleureux Emplacement dans un quartier calme et très joli Chambres et salle de bains top ☹Rien, tout était très bien!
Gerrit Bijlsma
Gerrit Bijlsma
2024.04.09
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Super verblijf , komen zeker weer terug
Gerrit
Gerrit
2024.04.07
9.0 Verified
Fantastisch ☺ De aankomst, ik had gebeld dat ik de sleutel eerder kon krijgen ivb met een personeelsfeest Het was geen probleem ☹ Er viel mij niks tegen
Edwin Lubbertsen
Edwin Lubbertsen
2024.04.06
Heel netjes en dicht bij het centrum om gezellig wat te drinken echt een aanrader voor iedereen
Location
Rooms
Service
Horstmann
Horstmann
2024.04.06
8.0 Verified
Erg goed
Franz-
Franz-
2024.04.01
9.0 Verified
Ein netter Aufenthalt für ein paar ruhige Tage ☺-ruhige Lage und sehr schnell im Ort -der Vermieter war zu jeder Zeit ansprechbar und war sofort da, als das Internet ausgefallen war. Zudem hat er uns super Tipps in der Umgebung gegeben -kostenfreie Parkplätze direkt am Haus -bequeme Betten ☹-es gab ein paar Ameisen im Bad, was uns aber nicht gestört hat -ein zweiter Spiegel im Zimmer wäre super
Judith
Judith
2024.03.30
9.0 Verified
Sehr schöne Unterkunft ☺Sehr schönes und gemütliches Zimmer mit kleiner Terrasse, nette Gastgeber ☹Leider sehr hellhörig, man hört jedes Geräusch aus der Gemeinschaftsküche
Sebastian
Sebastian
2024.03.28
8.0 Verified
Erg goed
Esther
Esther
2024.03.28
8.0 Verified
Erg goed ☺ Accomodatie ziet er aan buiten en binnenkant gezellig uit. Kamer oogt gezellig, bed slaapt goed. Grote tv en arco. Bij app contact snel antwoord. ☹ We hadden een luxe twee persoonskamer geboekt, kamer oogt m.i.z klein. Weinig loop ruimte in de kamer, Moeder loopt met rolator deze kon niet mee de kamer in. Grote tv, eettafel eronder dit maakt tv kijken niet makkelijk en gaat ,vanaf bed beter. Looppad naar accomodatie is ongelijk en opstapje is voor iemand die slecht te been is niet handig. Lamineer van keukenkastjes zijn op verschillende plaatsen stuk, plint mist, koelkast stond niet aan, lampjes in tuin langs het looppad liggen om en werken niet, opzich dit heeft het verblijf niet beïnvloed maar zou wel stuk netter zijn als dit netjes en heel is. Bij douchen word de badkamer erg nat, dit opgelost door handdoek op de grond te leggen.
Lubos
Lubos
2024.03.27
9.0 Verified
Fantastisch
Elly
Elly
2024.03.24
9.0 Verified
Fantastisch ☺ Geweldige BenB lekkere bedden. Heel schoon. Geweldig ontbijt ☹ Kleine puntjes. .meer licht in de tuin.
Heidinga
Heidinga
2024.03.23
4.0 Verified
Teleurstellend
Dario
Dario
2024.03.20
9.0 Verified
☺Urk ist ein schönes Dorf / alt Stadt Die ☹-