Dentify

Dentify Opinie

Opinie Doskonały
4.8
92 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (92)
AM Filipek
AM Filipek
2024.02.26
Sprawne, profesjonalne leczenie. Wszystko, co będzie się jasno i klarownie wytłumaczone przed leczeniem na każdej wizycie. Polecam.
Odpowiedz z Dentify 2024.02.27
Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię i zaufanie, którym nas Państwo obdarzyli wybierając nasz gabinet.
Laura Kóska
Laura Kóska
2023.10.07
Odpowiedz z Dentify 2023.10.09
Dziękujemy za ocenę, Pani Lauro.
Marta Kozak
Marta Kozak
2023.09.15
Pani Ola mnie zachwyciła, miła osoba, pełna ciepła, zrozumienia. Bardzo mądra wie co mówi, co robi i co ma zamiar zrobić, każdy krok przemyślany i co najważniejsze..informuje pacjenta o każdym kroku leczenia. Panie na recepcji również bez zarzutu, zawsze pomocne, miłe i uśmiechnięte (jak zresztą caly zespół Dentify). Pod opieką Pani Aleksandry Kasprzak czułam się bezpiecznie i czułam, że mogę jej zaufać, bo wie co robi. Jestem mega zadowolona z leczenia jak i z efektu końcowego 😁 bardzo bardzo szczerze polecam. Właściwi ludzie na właściwym miejscu...robią to z pasją. Dziękuję! 🌷 oby tak dalej ! Polecam Dentify!
Odpowiedz z Dentify 2023.09.20
Dziękujemy za podzielenie się opinią, Pani Marto. Cieszą nas te miłe słowa - zawsze robi nam się ciepło na sercu, gdy Pacjenci doceniają nasz zespół i jego pracę. To dla nas najlepsza motywacja do dalszej wytężonej pracy dla zdrowia naszych Pacjentów.
Monika Konior
Monika Konior
2023.09.06
Bardzo polecam centrum. Leczenie przebiegło bardzo sprawnie. Pani w recepcji bardzo miła, jak tylko dostała informacje o zwolnionym terminie zaraz odzwonila do mnie przez co mialam możliwość wskoczyć na wizytę ekspresowo. Pan doktor młody, ale profesjonalny, wszystko wytłumaczył przed i po wizycie. Profesjonalne podejście do pacjenta. Fajny młody zespół. Ludzie uśmiechnięci, pracujący z pasji. Polecam.
Odpowiedz z Dentify 2023.09.20
Dziękujemy za opinię, Pani Moniko. Nasz zespół przesyła pozdrowienia! I oczywiście zapraszamy ponownie w nasze progi!
Malgosia Kotowska
Malgosia Kotowska
2023.07.28
Do gabinetu trafiłam z polecenia przyjaciółki bardzo zadowolonej z zapewnionej jej opieki. Zajęto się mną kompleksowo: najpierw wykonano zdjęcie, pani doktor Aleksandra szczegółowo je ze mną omówiła, okazało się, że konieczna będzie wymiana nieszczelnych wypełnień. Pani doktor wyjaśniła, jakie będą potrzebne zabiegi. Przed wymianą wypełnień konieczna była higienizacja, z której jestem bardzo zadowolona. Pani higienistka pracowała delikatnie, ale sprawnie i dokładnie. Pani doktor Aleksandra z wielką życzliwością i wyrozumiałością po kolei wszystko tłumaczyła i ostrzegała przed możliwymi niedogodnościami. Zabieg był całkowicie bezbolesny, pani doktor jest bardzo delikatna. Wypełnienia w jedynkach są tak doskonale dobrane kolorystycznie i tak estetycznie wykonane, że nikt nie chce wierzyć, że tam są i wszyscy pytają mnie o miejsce, gdzie mi je tak pięknie wykonano. Wszystkim gorąco polecam gabinet Dentify i w szczególności panią doktor Aleksandrę Kasprzak.
Odpowiedz z Dentify 2023.08.07
Dziękujemy serdecznie za podzielenie się opinią, Pani Małgosiu. Bardzo nas cieszy, że jest Pani zadowolona z efektów leczenia, jak i z atmosfery, w jakiej ono przebiegło, ponieważ bardzo zależy nam na tym, aby każdy Pacjent czuł się u nas komfortowo. Pozdrawiamy i oczywiście zapraszamy ponownie!
Patrycja Kubica
Patrycja Kubica
2023.07.18
Odpowiedz z Dentify 2023.07.19
Pani Patrycjo, bardzo dziękujemy za rekomendację :)
Aleksandra Sołdra
Aleksandra Sołdra
2023.06.29
Polecam usługi gabinetu, Pani Aleksandra K. bardzo profesjonalnie, bez bólu leczy ;-) Wysoka kultura osobista. Dziękuję również Pani asystentce.
Odpowiedz z Dentify 2023.07.03
A my dziękujemy za podzielenie się opinią, Pani Aleksandro, oraz za docenienie naszego zespołu.
Urszula Ramczewska
Urszula Ramczewska
2023.06.07
Polecam Klinikę Dentify. Profesjonalizm w najlepszym wydaniu.
Odpowiedz z Dentify 2023.06.12
Dziękujemy za opinię, Pani Urszulo.
Aneta Chwierut
Aneta Chwierut
2023.06.02
Serdecznie polecam ten gabinet! Pełen profesjonalizm. Zabieg higienizacji wykonany przez higienistkę Adę przeprowadzony z najwyższą starannością i zaangażowaniem. A wszystko bezbolesnie i w przyjemnej atmosferze🙂
Odpowiedz z Dentify 2023.06.05
Dziękujemy za podzielenie się opinią, Pani Aneto. Bardzo się cieszymy, że jest Pani zadowolona z higienizacji w naszym gabinecie.
Ka Marta
Ka Marta
2023.05.10
poleca
Pani Ola mnie zachwyciła, miła osoba, pełna ciepła, zrozumienia. Bardzo mądra wie co mówi, co robi i co ma zamiar zrobić, każdy krok przemyślany i co najważniejsze..informuje pacjenta o każdym kroku leczenia. Panie na recepcji również bez zarzutu, zawsze pomocne, miłe i uśmiechnięte. Jestem w trakcie leczenia. Po nieudanym leczeniu u poprzedniego dentysty, Pani Ola magicznie wyleczyła kanałowo i odbudowała mi zęby ! na uwaga -> jednej wizycie! oby tak dalej ! Polecam Dentify!
Aleksandra Plinta
Aleksandra Plinta
2023.04.03
Super! Klinika na najwyższym poziomie. Pani Doktor Aleksandra Kasprzak empatyczna wyrozumiała najlepsza!!! Bez bólu bez stresu. Polecam z całego serca! Tylko tam i tylko u niej!!! Panie w recepcji bardzo miłe i pomocne. Tylko tam leczyć zęby.
Odpowiedz z Dentify 2023.04.07
Dziękujemy za opinię, Pani Aleksandro. Cieszy nas tak pozytywny odbiór naszej kliniki.
Wojciech K.
Wojciech K.
2023.03.23
Super najlepsza klinika w jakiej byłem poczekalnia to jakiś sen, piękne ściany, muzyka w tle i styl nowoczesny są też mili dentyści oraz po wizycie zęby robią wrażenie pozdrawiam Wojtek K
Odpowiedz z Dentify 2023.03.24
Dziękujemy serdecznie za opinię, Panie Wojtku. Zależało nam na tym, aby naszym Pacjentom już od wejścia udzielała się przyjazna, komfortowa atmosfera. Odpowiednie nastawienie ma duże znaczenie w leczeniu stomatologicznym :)
Mariusz Bizon
Mariusz Bizon
2023.03.22
Dziś miałem wizytę u Pana doktora Jacka Sikory, wykazał się 100% profesjonalizmem i empatią w podejściu do pacjenta. Polecam wszystkim przyszłym pacjentom.
Odpowiedz z Dentify 2023.03.24
Dziękujemy za podzielenie się opinią, Panie Mariuszu. Cieszymy się, że mogliśmy pomóć.
Dominik Nawrocki
Dominik Nawrocki
2023.03.16
Odpowiedz z Dentify 2023.03.22
Dziękujemy za ocenę, Panie Dominiku.
Justyna Ślipek
Justyna Ślipek
2023.02.27
Nowoczesny gabinet z fantastyczna obsługa. Indywidualne podejście do pacjenta z wyczerpującymi informacjami :)
Odpowiedz z Dentify 2023.03.02
Dziękujemy za opinię, Pani Justyno. Bardzo się cieszymy, że mogliśmy pomóc. Zależy nam zawsze na tym, by na każdym etapie leczenia Pacjent był dobrze poinformowany - to pozwala przejść przez leczenie jak najbardziej komfortowo.
Katarzyna Piocha
Katarzyna Piocha
2023.01.22
Przemiła, profesjonalna obsługa, zadbany, estetyczny lokal, nowoczesny sprzęt i metody pracy, szczegółowa diagnostyka. Nigdzie w Polsce nie doświadczyłam tak wysokich standardów opieki stomatologicznej. Pracownicy dbają o komfort i spokój, objaśniają przebieg leczenia, upewniają się, że znieczulenie jest skuteczne i dostosowane do wrażliwości pacjenta. Trafiłam pod opiekę dr. Aleksandry oraz p. Angeliki, Marty i Moniki. Podczas wszystkich zabiegów czułam się bezpieczna i zaopiekowana, nawet wyrywanie ósemek przebiegło szybko i bezboleśnie. Placówka przyjazna osobom LGBTQ. Bardzo polecam, zwłaszcza tym, którzy boją się wizyt u dentysty.
Odpowiedz z Dentify 2023.01.23
Dziękujemy za podzielenie się opinią, Pani Katarzyno. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc i oczywiście zapraszamy ponownie.
Małgorzata Chojnacka
Małgorzata Chojnacka
2023.01.10
zdecydowanie nie polecam gabinetu , zostałam przyjęta na konsultację u Lek. dent. Wojciecha Sucheta , prosiłam o usunięcie nadwrażliwości bolącego zęba , niestety zostałam poinformowana, że najpierw muszę zrobić odkamienianie u Pani higienistki za 350 zł i dopiero mogę zostać poddana leczeniu po umówieniu kolejnej wizyty , dodam że 3 tygodnie wcześniej miałam zrobione odkamienianie nawiasem mówiąc niepotrzebnie. Zapłaciłam 200 zł za wizytę która nic nie przyniosła i 100 zł za prześwietlenie zębów. Po tygodniu dostałam się do stomatologa z prawdziwego zdarzenia i wrażliwego na potrzeby pacjenta, który jednoznacznie stwierdził, że kolejne odkamienianie jest absolutnie niepotrzebnie, wręcz w moim wypadku szkodliwe . Bez zbędnych ceregieli zostałam przyjęta i wyleczona , do leczenia była szyjka która powodowała ból i nieprzyjemne odczucie . Powyższy przykład wyraźnie świadczy o tym, że gabinet bynajmniej nie zmierza do kompleksowego leczenia a nastawiony jest na przede wszystkim na niczym nieuzasadniony drenaż kieszeni pacjenta .
Odpowiedz z Dentify 2023.02.03
Pani Małgorzato, dziękujemy za wyrażenie opinii, pomimo, że jest ona negatywna. Przykro nam, że nie spełniliśmy Pani oczekiwań. Staramy się leczyć naszych Pacjentów na najwyższym, światowym poziomie. Konsultacja jest bardzo ważnym elementem kompleksowego podejścia do procesu leczenia stomatologicznego, dlatego przykładamy do niej dużo uwagi. Do wykonania takiej konsultacji niezbędna jest skrupulatna diagnostyka, w tym między innymi zdjęcie panoramiczne, a bardzo często również tomografia komputerowa 3D. Po przeanalizowaniu historii leczenia, zbadaniu Pacjenta oraz poznaniu jego oczekiwań, konsultacja protetyczna ma na celu zaplanowanie powrotu do pełnego zdrowia jamy ustnej oraz bardzo często upragnionej estetyki uśmiechu. Konsultacja, diagnostyka RTG oraz wizyta higienizacyjna u profesjonalnej higienistki stomatologicznej to najczęściej pierwszy etap kompleksowego podejścia do wyleczenia zębów.
Anna Wydrych
Anna Wydrych
2023.01.03
Bardzo przyjazne miejsce (!) i pełny profesjonalizm. Tworzą go wspaniali ludzie zarówno personel medyczny z rewelacyjnym doktorem Wojtkiem Suchetą jak i Panie w rejestracji. Polecam.
Odpowiedz z Dentify 2023.01.04
Dziękujemy za podzielenie się opinią, Pani Anno. Zależało nam na stworzeniu miejsca z przyjazną atmosferą, gdzie Pacjenci będą mogli liczyć na fachową pomoc. Takie opinie utwierdzają nas w przekonaniu, że było warto. Cieszy nas też, jak zawsze, docenienie naszego personelu :)
Ewelina Małysz
Ewelina Małysz
2022.12.31
Polecam :)
Odpowiedz z Dentify 2023.01.03
Dziękujemy za opinię, Pani Ewelino.
Klara Kapibara
Klara Kapibara
2022.12.20
Rewelacyjne miejsce, bardzo miłe Panie w recepcji. Jestem w trakcie przygotowań do leczenia ortodontycznego. Wszelkie zabiegi są omawiane i to co mnie najbardziej cieszy to wykonywane są zdjęcia przed w trakcie i po zabiegach, więc dokładnie wiem i widzę co zostało wykonane. Personel z miłym i profesjonalnym podejściem do pacjenta. Ceny w porównaniu do innych palcówek normalne a cennik dostępny na stronie więc nie ma niespodzianek.
Odpowiedz z Dentify 2022.12.16
Dziękujemy serdecznie za podzielenie się opinią, Pani Klaro. Rzeczywiście przykładamy dużą wagę do kontrolowania i dokumentowania na bieżąco postępów leczenia. Dobrze wiemy, że każdy Pacjent lubi wiedzieć, "na czym stoi", co jest w pełni zrozumiałe - dlatego zależy nam, by mógł sam zobaczyć efekty leczenia i porównać je ze wcześniejszym stanem.