Dentestica

Dentestica Reviews

Excellent rating
4.9
50 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (44)
Zbigniew Brzozowski
Zbigniew Brzozowski
2024.01.02
Gabinet, w którym każdy pacjent czuje się zaopiekowany oraz wyjątkowy. Indywidualne podejście i pełny, dokładnie omówiony plan leczenia, wspaniała Pani Doktor wspierająca na każdym etapie działań, przyjazny personel, ceny rynkowe. Placówka którą warto zapamiętać :) Dziękuję za dotychczasową współpracę.
Ewelina Kaczmarek
Ewelina Kaczmarek
2023.12.21
Pani Doktor jest otwartym i bardzo profesjonalnym lekarzem z ogromnym doświadczeniem. W żadnym innym gabinecie stomatologicznym nie otrzymałam tak szczegółowych wyjaśnień i odpowiedzi na wszystkie pytania dotyczące moich zębów, Pani Doktor Aleksandra jest też osobą o niebywałej empatii i ciepłym usposobieniu. Dziękuję za leczenie na najwyższym poziomie i opiekę . Polecam !
xen
xen
2023.12.19
ceny z kosmosu i bardzo nieprzyjemna Pani dr
Reply from Dentestica 2023.12.20
Szanowna Pani/ Szanowny Panie, Nie odnajdujemy Pani/Pana w bazie naszych Pacjentów, stąd też nie możemy się odnieść do opinii. Brak możliwości identyfikacji  opinii spowodowany nie podaniem danych osobowych tj imienia i nazwiska sugeruje, że opinia jest niewiarygodna. Jeżeli był/a Pani/Pan w naszym gabinecie prosimy o kontakt bezpośredni z gabinetem lub na adres e-mail:dentestica@dentestica.pl , abyśmy mogli wyjaśnić zaistniałą sytuację i dzięki temu poprawić poziom obsługi . W dentestica wyjątkowo ważny jest dla nas komfort i zadowolenie naszych Pacjentów.  Dokładamy wszelkich starań abyście Państwo uzyskali taką pomoc jakiej oczekujecie.
Katarzyna Wawrzyniak
Katarzyna Wawrzyniak
2023.12.07
Pełny profesjonalizm. Pani doktor Drozd jako jedna z niewielu nie boi się podjąć leczenia zębów osoby niepełnosprawnej intelektualnie bez pełnej narkozy.
Zbigniew Głos
Zbigniew Głos
2023.12.07
Nie sądziłem, że nowy uśmiech wywoła we mnie tyle pozytywnych emocji. Śmiało mogę powiedzieć, że metamorfoza przeszła moje najśmielsze oczekiwania. Nie sądziłem, że nowe zęby będą wyglądać tak naturalnie oraz będą wykonane z taką dokładnością. Choć od zakończenia leczenia nie minęło wiele czasu, otrzymałem już mnóstwo komplementów. Mimo doświadczenia z innymi gabinetami, to Dentestica odmieniła moje życie. Bez wahania polecam ten gabinet wszystkim, którzy marzą o pięknym i zdrowym uśmiechu. Od pierwszej wizyty zostałem otoczony opieką, dzięki czemu nie miałem żadnych obaw związanych z kolejnymi spotkaniami (leczenie rozpoczęliśmy w 2022r.). Personel jest wykwalifikowany, profesjonalny, cierpliwy, gotowy do odpowiedzi na każde pytanie, ale przede wszystkim niezwykle empatyczny, dzięki czemu każda wizyta przebiegała dla mnie komfortowo. Wiem, że metamorfoza to początek pozytywnych zmian w moim życiu. Jedyne, czego żałuję, to fakt, że tak długo zwlekałem z decyzją! Dentestica to nie tylko gabinet dentystyczny - to miejsce, w którym spełnia się marzenia. Gorąco polecam, pozdrawiam i do zobaczenia...:)
Iwona Pajda
Iwona Pajda
2023.10.27
Dentestica w Katowicach, to zespół fachowców na najwyższym poziomie. Pani doktor Aleksandra Drozd posiada ogrom wiedzy, dokładnie wyjaśnia cały przebieg leczenia a przy tym jest bardzo miłą osobą, która sprawia, że wizyta przebiega bez stresu , Pani Wirginia, specjalista d/s obsługi pacjenta, osoba przemiła, o wysokiej kulturze osobistej. To jest mój początek przygody z Dentestica ale już wiem, że trafiłam najlepiej jak można. Serdecznie polecam
krystian kokosinski
krystian kokosinski
2023.07.14
Najlepsza klinika w której byłem , cała ekipa profesjonalna . Bez bólu i efektywnie . Wszystko było wytłumaczone dokładnie
Dominika Zięba
Dominika Zięba
2023.06.22
recommends
Wylądowanie w miejscu Dentestica, to jedna z najlepszych decyzji zdrowotnych jakie podjełam. Miejsce to przepełnione jest życzliwymi, empatycznymi osobami, pełnymi profesjonalizmu a zarazem ciepła. Czuję się w pełni zaopiekowana, poinformowana, nie brakuje wyjaśnień, zdjęć, opisów stanu rzeczy. Załoga bardzo dba o to żeby przekazać praktyczną wiedzę związaną z profilaktyką. Czuję że w tym miejscu specjalistom zależy na dobru pacjenta, na zapobieganiu problemom, zamiast zaleczaniu skutków. Mogłabym pisać naprawdę wiele o tym gabinecie a przede wszystkim o osobach w nim pracujących... ograniczę się do podsumowania: Niezwykłe miejsce z przepięknymi duszami w tam pracującymi. Polecam każdemu i życzyłabym każdemu tak przyjemnych doświadczeń związanych z wizytą stomatologiczną. :)😀🍀🌞🍎
Reply from Dentestica 2023.06.22
Pięknie dziękuję Pani Dominiko! To bardzo budujące i takie słowa sprawiają, że chce nam się chcieć ❤️❤️❤️
Mariolka
Mariolka
2023.05.17
Na samym początku wita Nas przesympatyczna Pani, która uśmiecha się z za kontuaru recepcji, nawiazując pierwszy kontakt. Następnie przyjmuje nas kolejna przesympatyczna Pani/Pan doktor z ogromnym doświadczeniem i profesjonalizmem. Czujemy się zaopiekowani i najważniejsi. Co zdecydowanie pomaga w gabinecie dentysty. Wsparcie, które dają asystentki i higienistki podczas zabiegu jest cudowna. W Dentestica otrzymamy pełną opiekę dentystyczną z pełnym profesjonalnym wyposażeniem. Przychodzę tu już od 10 lat. Ufam i zostaje z wami na zawsze. Dziękuje za opiekę.
Ustawienia Systemowe Marta Krajewska
Ustawienia Systemowe Marta Krajewska
2023.05.17
recommends
Dentestica w Katowicach, to zespół fachowców, których można tylko polecać! Miałam przyjemność poznać i poddać się wielu zabiegom u Pani dr Oli Drozd i nie tylko ( wizyty trwały łącznie 12 miesięcy) i jestem pod wielkim wrażeniem jej podejścia do pacjenta, fachowości i niesamowitego profesjonalizmu. Już po pierwszej wizycie miałam pełne zaufanie do Pani doktor. Całkowicie zaangażowana w swoją pracę, nieprawdopodobnie empatyczna z cudownym podejściem do człowieka. Indywidualne podejście do problemu pacjenta, rzeczowe wyjaśnienie wszelkich zagadnień i tematów sprawiają, że pacjent czuje się w tym gabinecie wręcz komfortowo. Dziękuję serdecznie za piękny uśmiech i gratuluje tak wspaniałego Team ‘u. Jestem mega zadowolona i serdecznie polecam!
Reply from Dentestica 2023.05.17
Serdecznie dziękujemy ❤️. Taka opinia i docenienie naszej pracy jest dla nas największą nagrodą i motywacją do działania. DZIĘKUJEMY za opinię i zaufanie ❤️
Marta Krajewska
Marta Krajewska
2023.05.17
Dentestica w Katowicach, to zespól fachowców, których można tylko polecać! Miałam przyjemność poznać i poddać się wielu zabiegom u Pani dr Oli Drozd i nie tylko (wizyty trwały łącznie 12 miesięcy) i jestem pod wielkim wrażeniem jej podejścia do pacjenta, fachowości i niesamowitego profesjonalizmu. Już po pierwszej wizycie miałam pełne zaufanie do Pani doktor. Całkowicie zaangażowana w swoją pracę, nieprawdopodobnie empatyczna z cudownym podejściem do człowieka. Indywidualne podejście do problemu pacjenta, rzeczowe wyjaśnienie wszelkich zagadnień i tematów sprawiają, że pacjent czuje się w tym gabinecie wręcz komfortowo. Dziękuję serdecznie za piękny uśmiech i gratuluje tak wspaniałego Team‘u. Jestem mega zadowolona i serdecznie polecam!
yorgusss21 yorgusss21
yorgusss21 yorgusss21
2023.05.06
Ok
Dominika Matera
Dominika Matera
2023.01.04
Dentestica jest stanowczo miejscem gdzie pracują pasjonaci. W trakcie leczenia miałam okazję poznać wielu członków zespołu i mogę śmiało powiedzieć, że każdy z nich sprawił, iż wizyty przebiegały nie dość że profesjonalnie to na dodatek komfortowo, co dla mnie jest niezmiernie ważne. Na wszystkie moje pytania zawsze dostawałam wyczerpującą odpowiedź a nawet wizualne zobrazowanie tłumaczonej rzeczy. Gabinet dentystyczny nigdy nie był moim ulubionym miejscem na ziemi jednak tutaj przychodzę z przyjemnością, ponieważ wszystkie moje potrzeby są zaspokajane.
Dominika Matera
Dominika Matera
2022.11.08
recommends
Dentestica jest stanowczo miejscem gdzie pracują pasjonaci. W trakcie leczenia miałam okazję poznać wielu członków zespołu i mogę śmiało powiedzieć, że każdy z nich sprawił, iż wizyty przebiegały nie dość że profesjonalnie to na dodatek komfortowo, co dla mnie jest niezmiernie ważne. Gabinet dentystyczny nigdy nie był moim ulubionym miejscem na ziemi jednak tutaj przychodzę z przyjemnością, ponieważ wszystkie moje potrzeby są zaspokajane.
Reply from Dentestica 2022.11.08
Bardzo dziękujemy! Zapraszamy ponownie w razie potrzeby! ❤️
Ula Piotrowicz
Ula Piotrowicz
2022.11.07
Trafiłam do gabinetu ponad 7 lat temu jako pacjent z głęboką traumą dentystyczną. Profesjonalne podejście całej ekipy, skończony kilkuletni plan leczenia i brak ubytków od pięciu lat spowodowały, że teraz do dentysty chodzę z uśmiechem - na szybką kontrolę i wspomnienia, jak kiedyś trzęsłam się ze stresu z całym fotelem. Serdecznie polecam, również tym, którzy nie wierzą, że dentysty można się nie bać i bardzo dziękuję!
Kuba Wójtowicz
Kuba Wójtowicz
2022.10.05
Mogę polecić Kuba W. Stomatolog jest najlepszy w mieście Katowice przy ul. Armii Krajowej. Byłem tam. I na pewno wrócę jeszcze raz. Tylko ten stomatolog Dentestica. Bardzo miła i profesjonalna obsługa.
Grażyna Loska
Grażyna Loska
2022.09.07
Profesjonalny i przemiły personel. Do dr n. med Aleksandry Drozd trafiłam przypadkiem z powodu usunięcia ósemki. Pani dr udzieliła mi bardzo szczegółowych informacji dotyczących samego zabiegu jak i dalszego planu leczenia. Wszystko było podparte zdjęciami .Wytłumaczyła mi tez dokładnie jak dbać o higienę jamy ustnej. Jestem bardzo zadowolona z przebiegu wizyty, leczenia , informacji co się jeszcze może wydarzyć i co zrobić. Dziękuję za profesjonalną poradę i leczenie.
Bożena Klepek
Bożena Klepek
2022.08.27
Jestem bardzo zadowolona z usług całego Zespołu Dentestica. Bardzo profesjonalna usługa i obsługa pacjenta. Polecam.
Sebastian J
Sebastian J
2022.07.13
Szybko, konkretnie i bezboleśnie. Borykałem się z problemem z ósemką, udało się umówić nagłą wizytę dosłownie z dnia na dzień i przeprowadzić zabieg.
Kasia
Kasia
2022.05.23
Bardzo dobrzy fachowcy. Empatia i kultura osobista. Korzystam z tego miejsca od kilku lat i jestem bardzo zadowolona. Polecam