Dental prestige Magda Dunia Reviews

Dental prestige Magda Dunia Reviews

4.3

Good - based on 17 reviews

dental-prestige.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (17)
Monika Czuj
Monika Czuj
2023-03-27
Polecam bardzo. Super podejście, kontakt i dopracowanie w ręku . Jestem bardzo zadowolona.
Olga Lizner
Olga Lizner
2023-03-24
Zbigniew Mróz
Zbigniew Mróz
2023-03-03
Edyta
Edyta
2023-01-16
Gabinet wyposażony w bardzo dobry, nowoczesny sprzęt, możliwość wykonania zdjęcia na miejscu. Usługa stomatologiczna również wykonana starannie i fachowo. Niestety pierwszy raz spotkałam się z taką niedelikatnością, zarówno lekarza, jak i pomocy dentystycznej, która ssakiem wbijała mi się w dziąsło. Wyszłam z naderwanym kącikiem ust. Rozumiem że ząb był problematyczny i zrobienie go zajęło sporo czasu i być może pośpiech pani doktor był powodem zawadzania narzędziami o dziąsła, usta a nawet nos ale mimo wszystko pierwszy raz spotkałam się z aż takim brakiem wyczucia. Z usług gabinetu myślę ,że skorzystam ,jednak wybiorę innego lekarza.
kinga karłowska
kinga karłowska
2022-10-28
Ogromna wiedza i super podejście do pacjenta. Bardzo profesjonalna obsługa od samego wejścia. Wszystko zostało dokładnie wyjaśnione i pokazane, zaplanowane dalsze kroki leczenia. Jestem bardzo zadowolona z wizyty i wiem że już tutaj zostanę.Zdecydowanie polecam!
MM D
MM D
2022-10-20
Polecam Dental Prestige Lipsko. Trafiłem tu za namową kolegi żony. Przyjechalem na konsultacje spod Lublina. Jestem pod ogromnym wrażeniem podejścia do pacjenta. Podczas pierwszej wizyty na podstawie zdjęcia z pantomogramu wykonanego na miejscu, został opracowany szczegółowy plan leczenia wraz z wstępnym oszacowaniem kosztów. Leczenie było podzielone na etapy. Usuwawanie kamienia, chirurgiczne usuwanie starych zębów, leczenie kanałowe pod mikroskopem tego co się dało, a na końcu uzupełnienie protetyczne. Całość leczenia trwała 3 miesiące. JAKOŚĆ 1 KLASA!!! Warto porównać ceny zabiegów z innymi gabinetami, ceny są wyraźnie niższe niż np. w okolicach Lublinia. Żeby nie było tak kolorowo na minus jest to że czasami trzeba chwilę zaczekać pomimo umówienia na konkretną godzinę - ale wiadomo to gabinet zabiegowy i można to wybaczyć. Wystawiam ocenę 5 gwiazdek i polecam prawdziwych fachowców z Dental Prestige Lipsko!
Joanna Kaźmierczak
Joanna Kaźmierczak
2022-06-29
Polecam gabinet ten gabinet. Profesjonalne podejście do pacjenta, duża wiedza pani doktor, nowoczesne metody leczenia. Wszystko dokladnie wyjaśnione. Porządny sprzęt. Ładny gabinet :)
Jacek D
Jacek D
2022-06-05
Profesjonalnie i bardzo dokladnie. Bardzo polecamy. Ceny przystępne.
R
R
2022-05-29
Stomatolog wypuściła narzędzie nazywane wiertłem w trakcie leczenia czyli w jamie ustnej. Pomoc stomatologiczna to bardzo nie przyjemna kobieta. Wymyśliła w ogóle przegląd gdy stomatolog chciała rozpocząć leczenie. Zaczęła przegląd i nie zauważyła,że posiadam ósemkę,która jeszcze nie wyszła na zewnątrz. Asystentka cieszyła się z braku trzech zębów ale w wieku 44 lat i poziomu stomatologów,którzy zarabiają na częstych wizytach to i tak jest ok. Płatność przed wejściem do gabinetu. Typowo pod zysk i brak szacunku do klienta nazywanego pacjentem. Zmieniłem stomatologa ale w innym mieście.
Lucyna Panas
Lucyna Panas
2022-04-27
Kamil Chachuła
Kamil Chachuła
2022-01-22
Wojciech Lidak
Wojciech Lidak
2021-11-13
Profesjonalna usługa wykonana z najwyższą starannością w bardzo miłej atmosferze.Polecam.
Adas adas
Adas adas
2021-11-07
a ja jestem bardzo zadowolony,co prawda swoje trzeba było odczekać,ale cóż na dobre warto czekać,wizyta była u chirurga poszło super,(godziny tez spoko mi przypasowały bo była godzina 20).Rodo nie zostało naruszone zadnych nazwisk,nikt nie przyszedł mówiąc że ktoś miał katar i brał ibuprom (bo co mnie to obchodzi) Ja jezdzilem do Radomia,a tu pod nosem :)
Patrycja Włodek
Patrycja Włodek
2021-08-28
Jestem bardzo zadowolona, zarówno z pracy i podejścia Pani doktor jak i Pani higienistki. Obie Panie przemiłe, profesjonalne, widać ze doskonale wiedza co robią. Wizyta przebiegła w przemiłej atmosferze, Pani higienistka w 100% zadbała o mój komfort i dobre samopoczucie. Niestety wydarzyła się jedna rzecz, która mnie osobiście zniesmaczyła i uważam, ze nie powinna mieć miejsca. Podczas zabiegu, pomoc dentystyczna weszła do gabinetu i w mojej obecności wymieniła nazwę choroby i leku który zażywa pacjent obsługiwany przede mną (choroba niezwiązana z zębami, wymieniona w ankiecie, która wypełnia się przed wizyta) Dla mnie takie sytuacja jest niedopuszczalna. Każdy z nas chciałby u lekarza czuć się swobodnie i nie musieć obawiać się, ze inny pacjent pozna na jakie dolegliwości cierpimy. Z tego powodu z przykrością niestety musze obniżyć ocenę.
Piotr P
Piotr P
2021-06-07
Różnych dentystów moje zęby widziały... ale tu szczęka sama otwiera się z wrażenia! Pani doktor, szacunek za wiedzę i umiejętności! Brawo!
Karolina Zienkowicz
Karolina Zienkowicz
2021-04-21
Brak zastrzeżeń. P. Magda dokładnie wszystko wytłumaczyła i fachowo wykonała usługę
agata chrystman
agata chrystman
2021-04-21
Jestem bardzo zadowolona po wizycie u Pani doktor⭐⭐⭐⭐⭐⭐. Bardzo dokładnie wszystko wyjaśniła. Leczenie przebiegło bezboleśnie, ząbek wygląda przepięknie. Już nie mogę doczekać się kolejnej wizyty.🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️