DekkTeam Sandnes

DekkTeam Sandnes Reviews

Good rating
4.2
119 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (119)
Rigmor Smistad
Rigmor Smistad
2023.12.29
God service , håper dere blir der lenge. De trenger ikke å bygge over alt
Åshild Svela
Åshild Svela
2023.11.03
Fikk rask hjelp. Veldig hyggelig betjening!
Paul Woranitwatchakul Johnsen
Paul Woranitwatchakul Johnsen
2023.10.26
Sentral beliggnhet med god parkering. Greie priser og lett å bestille time. Hyggelige medarbeidere og raskt utført jobb. Anbefales.
Leif Aadnøy
Leif Aadnøy
2023.10.19
Meget god og rask service.
Sam Ardan
Sam Ardan
2023.07.14
Arrogant and not very helpful. I retrieved my tires to place them at a different dekkhotell. The worker there who has such a bad attitude didn't even offer to help load the tires to the car, the tires were not even in protective plastic bags which is a common curtesy. I do not recommend this place.
Karl Jørgen Rostrup
Karl Jørgen Rostrup
2023.05.27
karl Jørgen Rostrup
karl Jørgen Rostrup
2023.05.25
Svein Kåre Gunnarson
Svein Kåre Gunnarson
2023.05.20
Raske og effektive. Eg var ute i god tid til timen min, og dei var ferdige før eg eigentleg skulle vera der.
Mohamad El Mahmoud
Mohamad El Mahmoud
2023.05.04
Jeg kjøpte en ny bil fra et bilutstillingslokale, og så fortalte butikkeieren at jeg kan gå til dekk1 sandnes for å få fire nye hjul. Så gikk jeg og snakket med arbeideren som var tilstede og reserverte fire hjul. Etter 9 dager ingen sendte meldinger ellrr ringt.Jeg gikk til dekk1 for å spørre om tiden det tar å få hjulene .etter søk i Datamaskinen viste at de har hjulene, men administrator glemte å fortelle meg. Jeg bestilte en ny dag for hjulene som skulle byttes , og så kom jeg til avtalen for å skifte hjul. Overraskende nok sa arbeideren at de ikke kunne montere hjulene på bilen fordi jeg ikke bestilte time for det. Etter å ha ventet 11 dager fikk jeg fire hjul uten å montere dem Det er fornuftig å kjøpe fire hjul fra et dekkverksted uten å sette dem I bilen .veldig dårlig behandlet av styret. Ikke anbefaler noge å gå der.
Cengiz Bugurcu
Cengiz Bugurcu
2023.04.24
Herlige folk som jobber der, takker alle for en god service idag, spesielt daglig leder John Egil 👍👍👌🏼👌🏼👌🏼
Marcus Hass
Marcus Hass
2023.04.13
Hyggelig personale og hjelpsomme. Fikk umiddelbart god hjelp når jeg trengte det. Anbefales!
Silje Berge
Silje Berge
2023.03.13
Svein Arne Stangeland
Svein Arne Stangeland
2023.03.02
Kjempe god service
Gregor Cieplak
Gregor Cieplak
2023.02.23
Zhorty Rydheim
Zhorty Rydheim
2023.02.22
Tur fra Kristiansand til Bergen, med en punktering under visit i Sandnes. Fikk fantastisk hjelp av gutta på dekkTeam, snakk om å gi det lille ekstra!
Rune Schei Nilsen
Rune Schei Nilsen
2023.02.07
Fantastisk service og får alltid kjapp hjelp. Herlige gjeng som jobber der
Tor Arne Pedersen
Tor Arne Pedersen
2022.12.17
Samme som før arbeider greit de som er der
Maia
Maia
2022.12.06
Ringte på forhånd for å være sikker på at de hadde dekk til min bil og jeg sa jeg hadde punktert bak og naf sa jeg burde bytte begge, så jeg ville det. Når jeg kom hadde de ikke riktig dekk selv om jeg hadde ringt. Jeg ventet en halv time på at de skulle hente de. De spurte meg ikke om noe når jeg kom, så regnet med de hadde kontroll siden jeg sa det var jeg som hadde ringt. De byttet så framdekk istedenfor bak dekk og når jeg klaget så sa de at de ikke hadde skrevet ned hva jeg hadde spurt om og de bare byttet to. Så istedenfor å være hjelpsomme startet de bare å krangle med meg om at alle dekkene var dårlige uansett. Hvorfor sa de ikke det da som den profesjonelle parten når jeg kom inn med bilen. Forferdelig service, sto rundt å rapet og var frekke.
Petter Kirkhus
Petter Kirkhus
2022.11.09
Hyggelige folk, raskt utført jobb og bra på pris.
Gezim Radoniqi
Gezim Radoniqi
2022.10.31
Kjøpte nye vinterhjul til min nye bil, la igjen en del penger, ble tilbudt dekkhotell som jeg brukte etter å ha kjørt i 2 måneder, felgene var plettfrie. Når jeg da skal bytte tilbake igjen så finner jeg «dunke» skader på alle 4 felger. Ble lovet at dette skulle repareres. Men nå påstår de at en ekspert har sagt dette er steinsprut til tross for hva vi ble enige om og at dette ble klaget på umiddelbart etter å hentet disse ut. En bandittvirksomhet til de grader. HOLD DERE UNNA Dekk 1 Sandnes.