DekkTeam Lørenskog

DekkTeam Lørenskog Reviews

Excellent rating
4.8
74 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (74)
Ricardas Lionas
Ricardas Lionas
2024.03.25
Dirba malonūs žmonės.
Jan Mohammad Sarwar
Jan Mohammad Sarwar
2024.02.20
Nye vinterdekk til bra pris. Fantastisk kundebehandler på plass. Anbefales 👌
Yngve Olsen
Yngve Olsen
2024.01.12
Edit 10. januar 2024: Dekkteam Lørenskog fortsetter å levere når jeg trenger hjelp. Dro innom tilfeldig fordi jeg trengte hjelp. Opplever da at Dekkteam fremdeles strekker seg for å hjelpe til. Det var ikke store saken, men det er likevel stort å få hjelp når man plutselig dukker opp uten å ha bestilt tid. Topp service, år etter år! 2021: Oppdaga punktering. Ringte de nærmeste dekkforhandlerne. Dekkmann svarte ikke telefonen. Dekkteam svarte med en gang og sa at de fikser det. Jeg kom meg dit, fikk hjelp med en gang. Den hyggelige dekkmontøren droppa lunsjen, fant at dekket ikke kunne lappes (hull i dekksiden), fant frem et brukt, men fullt brukbart dekk i rett dimensjon og smalt det på. Dekkene er modne for utskifting, så de bestilte opp nye og i morgen får jeg de på. Disse folka hjelper deg videre. Sterk vilje til å løse problemer for kunde og stort lager av dekk i forskjellige dimensjoner. Topp service og gode priser. Takk.
Alex Spaks
Alex Spaks
2023.12.06
Super Very friendly people
Inge Såstad
Inge Såstad
2023.11.02
Flinke og kjappe folk. God service
Dejan Caric
Dejan Caric
2023.10.31
Ble fakturert 30% mer for lagring av sommerdekk (1.900 vs 1.500 kr per sesong). I tillegg er trykket i dekkene konsekvent for høyt, og dekkene blir dessverre levert med skader på felgene. Oppdatering etter svar fra eieren: Det er greit at dere justerer prisen på dekkhotell, men det er ikke greit å bli informert om en prisøkning på 30% etter at hjulskiftet er utført. Jeg har ikke mottatt en SMS om prisendringer. Dere kan undersøke det nærmere. Dekktrykket var ikke bare for høyt om vinteren, men også om sommeren. Det er en merkbar forskjell i kjørekomfort mellom 42 psi og 46-47 psi. Videre ønsker jeg å påpeke at skader på felgene kan oppstå når et hjul blir slengt på bakken med felgsiden ned, og deretter dratt litt når det løftes opp.
Reply from DekkTeam Lørenskog 2023.10.26
Hei Dejan. Takk for tilbakemelding. Vi har blitt nødt til å øke dekkhotell prisen vår grunnet markedstilpasning. Kundene skal ha fått sms på dette , at økningen trer i kraft fra 1/10-2023. Lufttrykk så anbefales det 10% mer på vinter. Felgene dine som var skadet kommer av at de har blitt kant kjørt. Både sommer hjul og vinter hjul er skadet grunnet fortauskanter.
Glenn Arild Bakken
Glenn Arild Bakken
2023.10.26
Hamad Jahangeer
Hamad Jahangeer
2023.10.16
Olav
Olav
2023.09.08
Det er ikke mye nytt jeg kan tilføye utover det positive som allerede er skrevet av andre her, men jeg må uansett legge inn en 5/5-vurdering for dette var virkelig bra. Fikk nylig oppleve utrolig rask og god service hos DekkTeam avd. Lørenskog av hyggelige ansatte, til en god pris. Anbefales derfor på det varmeste.
Heidi
Heidi
2023.08.08
Flotte mennesker som jobber der og for en service. Og et behagelig miljø og sitte ned og vente i. De er til for kundene.
Rikke Roos
Rikke Roos
2023.08.02
Jamil
Jamil
2023.06.27
Det er veldig god
Ebenezer Frimpong
Ebenezer Frimpong
2023.03.31
Fantastic
Ann-Kristin Karlstad
Ann-Kristin Karlstad
2023.03.01
Supert her står service i høysetet! Proft.
Jarosław Kalinowski
Jarosław Kalinowski
2023.01.11
Bardzo dobry zakład oponiarski. Oferują swoje usługi dla klientów zarówno aut osobowych jak i ciężarowych. Różnorodny zakres usłóg od wymiany opon zwykły tak zwany przełożenia kompletu kół weaz z felgą a i ze zdjęciem opony z felgi. Po wyważenie lub naprawe opony. Nacinanie kół, eliminowanie kapcia czy wycuąganie gwoździ. Sprzedają opony nowe lub żywane zamawiają i można unich przechowywać.
Steinar Gulbrandsen
Steinar Gulbrandsen
2022.11.26
Kjempeflott service
Zîwer Binavî official
Zîwer Binavî official
2022.11.01
Alltid god service og flinke folk
Kjell Vangsøy
Kjell Vangsøy
2022.10.17
Mi Mi
Mi Mi
2022.09.19
Belan Art G
Belan Art G
2022.08.10
Beste dekk service