DekkTeam Lillehammer

DekkTeam Lillehammer Reviews

Excellent rating
4.5
199 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (199)
Julie Zervas
Julie Zervas
2024.04.10
kjempe hyggelig service😁
Terje Selstad
Terje Selstad
2024.04.06
Kenneth Enstad
Kenneth Enstad
2024.03.26
Fantastisk rask og effektiv service. Veldig hyggelige folk. Tusen takk for dekkskift.
Pål Båtstad
Pål Båtstad
2024.03.06
Fantastisk service fra en flott gjeng med unge, vakre bilinteresserte karer! Fast kunde i mange år
Toril Sandsengen
Toril Sandsengen
2024.02.08
Helene Bonde
Helene Bonde
2024.02.07
Knall service, kom like før stengetid så jeg forventa egentlig å måtte vente til imorgen med å komme tilbake, men gutta var hyggelige og hjalp til så godt de kunne! Tusen takk!
Rudolf Sarromaa
Rudolf Sarromaa
2023.12.28
La om snøfreserhjulet som jeg hadde med med en gang. Hyggelige folk og god service
Nils Christian Wikstrøm Halvorsen
Nils Christian Wikstrøm Halvorsen
2023.11.28
Virkelig ufyselig personell hver gang jeg er her. Kommer aldri tilbake hit. Ble ropt og kjeftet på fordi piggdekk var slitte. Aggressiv selger prøvde å tvinge meg til å kjøpe nye dekk til kr. 12 000. Dette etter at jeg leverte 2 stk felger og 2 stk dekk for at de skulle legge om for meg, betalte 500 kroner, og dette skulle ta maks 20-30 minutter. De skulle ringe meg så fort de var ferdige, men det gikk over 6 timer, før jeg ringte de selv. Da jeg kom tilbake dit hadde de satt på et punktert dekk på ene felgen, uten å si ifra. Normalt sett er det rimelig å forvente at en får beskjed dersom det trengs flere reparasjoner ved en servicejobb, IKKE bli kjeftet på og ikke holde enkle avtaler uten grunn. Når jeg har hentet dekk fra dekkhotell andre ganger har dekkene og felgene vært mer skittne enn de var når jeg leverte de, selv om jeg har betalt for at de skulle vaske dekkene. Siden de merkelig nok ikke klarer å holde styr på lageret sitt, og jeg som kunde aldri har fått beskjed om hvilken hylleplass dekkene mine blir plassert på, er det vanskelig å vite hvor dekkene mine er i dette dekkhotellet deres. Dette har skjedd hver gang, og konsekvent får jeg kjeft av de gretne ansatte fordi "jeg burde vite hvor dekkene mine er plassert på deres dekkhotell". Dette er jo bare mine erfaringer direkte, men mine bekjente har samme negative opplevelse, og kommer heller ikke tilbake hit. Anbefaler virkelig ikke å bruke Dekk1/DekkTeam på Lillehammer. De er helt sikkert greie noen andre steder i landet, men her er det virkelig skammelig å holde på slik til kunder. Skal helt sykt mye til for at jeg eller noen jeg kjenner kommer tilbake hit...
johnrichardrolseth
johnrichardrolseth
2023.10.31
Knall bra service. Anbefales 👌
Svein Nilsplass
Svein Nilsplass
2023.10.21
Frakkeste servicen i hele by’n. Av ymse årsaker passet ikke timen jeg hadde bestilt neste fredag. Var innom i dag, lørdag, for å hente ut vinterhjulene og legge om selv. Da kastet de seg rundt og la om for meg med en gang. Rakk akkurat en kaffe og vaffel i nabolaget, så var bilen ferdig skodd. Og sommerhjulene? De har tatt inn på femstjernes hotell i Hovemovegen 35 :)
Thomas Hagen
Thomas Hagen
2023.10.18
Altså for en service👍 DekkTeam lillehammer (Dekk1) får 11 av 10 mulige! Raske, profesjonelle og veldig hyggelige! Meget fornøyd kunde!
Stian Lunn
Stian Lunn
2023.10.17
Ole Volehaugen
Ole Volehaugen
2023.10.17
God service, rask handling. Anbefales.
Jonas Risløw Iversen
Jonas Risløw Iversen
2023.10.09
Geir Knutsen
Geir Knutsen
2023.10.09
Dropping ved punktering, fantastisk servis og løsningsorienterte 🙏👍
Anders Husum
Anders Husum
2023.08.31
Skulle kjøpe 2 dekk som jeg fikk beskjed om at de hadde på lager. Betalte og ventet på dekk, da viste det seg at de ikke hadde på lager. Men skulle komme til dagen etter.. ringt hver dag i snart 1 uke kun 1 dekk som har kommet. Og når jeg ringer for å spørre om dekkene har kommet svarer de med sur tone og blir irritert for at jeg vil ha dekkene som jeg har betalt for. Elendig kundeservice.
Tommy Andersson
Tommy Andersson
2023.08.26
Skulle kjøpe overtrekk til en standard henger. Dette hadde de ikke som lagervare, så det må bestilles.
Tom Erik Melbø
Tom Erik Melbø
2023.08.26
Gutta var blide og imøtekommende, ordnet opp til avtalt tid. Og til en skikkelig hyggelig pris 👍5/5✅
Petter Lilleby
Petter Lilleby
2023.08.04
God service. Hadde punktert og de ordnet det raskt
Diesel Guri
Diesel Guri
2023.05.19