DekkTeam Lade

DekkTeam Lade Reviews

Good rating
4.2
161 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (161)
Morten Nygaard
Morten Nygaard
2024.04.05
Toppers
kjell arne nergaard
kjell arne nergaard
2024.04.03
H Frendal
H Frendal
2024.03.07
Jeg var ikke der.
Rallyedag
Rallyedag
2024.03.07
Var innom for og få dekkpris tidligere,mem etter og ha oversett daglig leders oppførsel,har jeg holdt meg unna som kunde. Noe jeg vil fortsette med,da det finnes seriøse aktører i bransjen.
Terese Berglund (Terese Berglund)
Terese Berglund (Terese Berglund)
2023.11.25
Vahid Azarirad
Vahid Azarirad
2023.11.19
Rimelig og god service.
Vigdis Reese Hanssen
Vigdis Reese Hanssen
2023.08.24
John bosness
John bosness
2023.07.06
Oscar Torresbaca
Oscar Torresbaca
2023.07.05
Dina Pettersen
Dina Pettersen
2023.06.21
De fiksa nye bakdekk samme dag jeg kom inn med nesten slicks dekk! De er rask, rimelig og utrolig hyggelige! 10/10 kommer til å bruke dette dekkteamet igjen!
Mats Reiersen
Mats Reiersen
2023.06.18
Var innom i går og fikk fantastisk god hjelp. Anbefales på det sterkeste.
Emilia Kolbjørnsen
Emilia Kolbjørnsen
2023.06.10
God service - venteområde med gratis kaffe mm
Krystian Nowicki
Krystian Nowicki
2023.06.07
Great service
Anders Kringstad
Anders Kringstad
2023.06.06
Alltid god service. Det er høyt tempo, så bli værende i nærområdet (eller i venteområdet) mens det byttes 😎
Manuel André Fehn
Manuel André Fehn
2023.05.06
Veldig fornøyd med Dekkteam og gjengen på Leangen. De yter service i toppklasse! Anbefales!
Marius Knudsen
Marius Knudsen
2023.02.10
Fantastisk service!! Reddet helgen med å holde åpen etter stenge tid! Raskt billig og super hyggelig!!
Emdad “ER7” Russel
Emdad “ER7” Russel
2022.10.29
Baard Erik Fossen
Baard Erik Fossen
2022.09.06
Arnt Ove Mathiassen
Arnt Ove Mathiassen
2022.08.17
Den er servicevennlig og god pris. Jobb fort å.. veldig bra .
Marius Sørensen
Marius Sørensen
2022.07.07
Ringte om pris fikk tilbud om premium dekk til budsjett pris di skiftet dekk samme dag og hyggelig folk og fikk utsette betaling sia korte streika til dagen etter super service og hyggelige folk