DekkTeam Kristiansand

DekkTeam Kristiansand Reviews

Good rating
4.4
83 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (83)
Rolf Olaf Strædet
Rolf Olaf Strædet
2024.03.01
Øyvind Jacobsen
Øyvind Jacobsen
2024.01.05
Punktert på bakhjulet og manglet nøkkel til låsebolt på felgen. Får låne dette av Gumpens Auto og Heros skifter låseboltene til vanlige. Uten at jeg spør setter de det nye dekkparet foran. Det er bare å takke for super service til super pris :-)
rogerhomme
rogerhomme
2023.12.21
Erik Ove Berget Hårset
Erik Ove Berget Hårset
2023.11.27
Greit plassert på Lund, med ordinære priser:)
Nihad moustafa
Nihad moustafa
2023.11.27
Det er ingen fast pris. Han bestemmer som han vil. Han ser på kunden som om de har erfaring med svindel. Hold deg unna dette selskapet. Det er et selskap som har veldig, veldig høye priser. Skifte dekk fra sommer til vinter kan koster deg retten til å kjøpe et sett med 4 nye dekk. Virkelig, det er et firma som ikke anbefales. Hold deg unna dem.
Thomas A.
Thomas A.
2023.11.10
Kjøpte nye dekk som de la på. Betalte 13.000. Det ene dekket begynte å lekke luft umiddelbart etter at de satt på det nye. Dro tilbake for at de skulle se på det. De tok inn bilen og fikset problemet på noen minutter. Alt greit så langt, men etterpå krever de betaling for dette. Det var bare 300,-, men at de ikke gjør dette gratis er for dårlig. Når man kjøper dekk for så mange tusen forventer man at de fikser problemer som de selv har forårsaker. Jeg hadde tenkt til å fortsette å bruke disse til dekkbytte og kjøpe av nye dekk, men styrer unna nå.
Jens erik Bogstad
Jens erik Bogstad
2023.11.01
ricjoh67
ricjoh67
2023.11.01
Karl Henrik Markussen
Karl Henrik Markussen
2023.10.22
Dariusz Kliś
Dariusz Kliś
2023.10.17
Szybka i profesjonalna obsługa.
Sjekk Regnskapet
Sjekk Regnskapet
2023.09.28
Oppdaget til min store forferdelse at dekket mitt var punktert når jeg parkerte utenfor jobb i Kristiansand sentrum. Jeg hadde heldigvis akkurat nok trykk i dekket til å få kjørt opp til Heros dekksenter. Når jeg kom inn døra var det null venting, kun et smil og "kjør inn med en gang så ordner vi det!". 20 minutt og 1 kaffe senere var dekket reparert til den rimelige kostnad av 595kr. Takk for at dere reddet dagen min! 10/10.
Cato Jonassen
Cato Jonassen
2023.07.12
Utrolig god service og svært hyggelig betjening. Hadde hull i dekket, og fikk umiddelbart hjelp. 4 nye dekk måtte til, og de var skiftet på 15 min.
jan egil Andersen
jan egil Andersen
2023.06.23
Sigurd Johan Bakken
Sigurd Johan Bakken
2023.06.12
Per Svenning Knutsen
Per Svenning Knutsen
2023.04.26
Glimrende service.
Vidar Iversen
Vidar Iversen
2023.04.17
Topp service av veldig hyggelige ansatte
Vidar Espeland
Vidar Espeland
2023.03.17
Gentian Matoshi
Gentian Matoshi
2023.01.31
Flott bedrift med proffe folk som i tillegg har en fantastisk kundeservice. Anbefales på det sterkeste!
Genti Matoshi
Genti Matoshi
2023.01.31
Flott bedrift med proffe folk som i tillegg har en fantastisk kunderservice. Anbefales på det sterkeste!
O.Younas
O.Younas
2023.01.31
Helt nydelig Service. Utrolige gode priser og utrolig kjapp service. Definitivt beste i byen.