DekkTeam Horten

DekkTeam Horten Reviews

Good rating
4.4
122 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (122)
Mete Gøksu
Mete Gøksu
2023.12.04
Dyrt og han ene som var der var ikke villig til å skifte om dekk kl 15:15 selv om det var avtalt time. Men de skiftet allikevel. Dagen etter skulle jeg løse boltene på bilen så finner jeg ut at jeg ble straffet med extremt stramme bolter, normalt er rundt 120Nm. Knakk både pipe skaftet. Muttertrekker som leverer over 600 Nm klarte ikke å løse boltene. Gir to stjerne til han andre som var der.
Stian Martinsen
Stian Martinsen
2023.12.02
Erik Itland
Erik Itland
2023.10.31
Topp service og bra prisar. Går uventa langt for å hjelpe meg som kunde!
Pernille Langbraaten
Pernille Langbraaten
2023.09.12
Rask behandling, god service. Eneste som fjerner en stjerne er prisen på plugging av dekk. Hadde jeg lagt til noen hundrelapper kunne jeg liksågodt kjøpt nytt dekk (dekket som ble plugget var under en mnd gammelt
Nikolai Colban
Nikolai Colban
2023.09.08
Hyggelige ansatte og god service. Litt høye priser.
Dan Gunnar Hugvik (dagga75)
Dan Gunnar Hugvik (dagga75)
2023.07.11
Marianne Eriksen
Marianne Eriksen
2023.06.02
Her finner du en 100% blid, proff og ekstremt serviceminded gjeng!! De tar seg alltid tid til og hjelpe og det har vi kunne sette pris på ved mer enn en anledning. Anbefales på det varmeste🌟🌟🌟🌟🌟
F.O.F.
F.O.F.
2023.04.22
God service og hyggelige ansatte. Enkelt å bestille time på nett. Sted å vente med kaffe. Ok priser.
trond johansen
trond johansen
2023.03.02
Trond Hansen
Trond Hansen
2023.01.27
Kjempe service
Helle K. Hagen
Helle K. Hagen
2023.01.18
Lappet bildekket mitt raskt og til riktig pris hos to karer fulle av humør og masse humor.
Mari Eriksen
Mari Eriksen
2022.11.23
Har alltid fått god service og raskt levering 👍
Kaister Soze
Kaister Soze
2022.11.21
Arkadiusz Wydrzynski
Arkadiusz Wydrzynski
2022.11.21
Arne Volleng
Arne Volleng
2022.11.17
Bra dekkbutikk. God service, greie priser, flinke folk. Oppdatert etter et par år. Er fremdeles bra.
Arkadiusz Wydrzynski
Arkadiusz Wydrzynski
2022.11.10
Svein Holmgard
Svein Holmgard
2022.10.17
Usedvanlig god service og hyggelig betjening.
Jimmy
Jimmy
2022.10.04
Super service kommer alltid til å bruke dere
Kathrineskoglund@hotmail.com Skoglund
Kathrineskoglund@hotmail.com Skoglund
2022.07.21
Fredrik Lia
Fredrik Lia
2022.07.18