DekkTeam Hønefoss

DekkTeam Hønefoss Reviews

Excellent rating
4.7
169 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (169)
Svein Slettebakken
Svein Slettebakken
2024.04.10
Meget hyggelige folk.
Eirik Fugleberg
Eirik Fugleberg
2024.03.16
Fixet ett hengerdekk på noen få minutter og prisen var helt grei
Thomas Kristiansen
Thomas Kristiansen
2024.02.28
Per Mandt
Per Mandt
2023.12.04
Topp service - hyggelige folk i skranke og i hallen. Kom innom i dag (041223) da jeg trengte en hjulbolt. Thomas fant den med en gang, og tok seg ikke engang betalt. Han har skjønt det - slik skaffer og beholder man trofaste kunder!
Bjørn Stavlund Tangen
Bjørn Stavlund Tangen
2023.11.08
Bra
Marianne Bazddim
Marianne Bazddim
2023.10.31
God service😀👍
Denys Frolov
Denys Frolov
2023.10.25
Lena Torslett
Lena Torslett
2023.10.20
Veldig god service med hyggelig betjening og rask hjelp til dekk skifte våren 2023 til tross for at jeg ikke hadde bestilt time. Jeg har nå en avtale med lagring av dekk og skifte til en god pris.
Anne Liabu
Anne Liabu
2023.10.17
Helt suveren service.
Olav Saarheim
Olav Saarheim
2023.10.11
Hei. Hyggelig og imøtekommende personal. Behjelpelig og løsningsorientert med faglige refleksjoner. Profesjonell firma. Olav.
Sigurd Stubberud
Sigurd Stubberud
2023.09.01
Reddet helgen for en 10 åring ved å skifte slange på punktert crosser rett før stengetid en solfylt fredag 👍🏻👍🏻👍🏻
Ole Hamnershaug
Ole Hamnershaug
2023.07.11
Har handlet dekk er gjennom mange år selv om jeg bor i Bærum. En ting er veldig god service og god rådgivning i forkant av kjøp, men Thomas og de andre er også opptatt av å gjøre hele jobben slik den bør gjøres. HELT VIBERASJONS FRI AVBALANSERING!! Litt historikk til slutt: For om lag 8 år siden ble Dekk 1 på Rud nedlagt. Innehaveren stakk av med vinterdekkene og felgene mine. Mine hjulsett var et av mange som forsvant. Jeg fikk erstattet hjulene mine hos Dekk1 Hønefoss helt kostnadsfritt, selv om de var helt uten ansvar for det som hadde hendt. Nå har jeg handlet hos Dekk Hønefoss siden og kommer til å fortsette med det. Ryddige folk.....
Robin Aslaksrud
Robin Aslaksrud
2023.06.20
Vil anbefale Dekkteam på det varmeste 😎 de er proffe på dekkskift. Veldig raske. Veldig faglige dyktig på dekk. Dekkteam er mitt valg framover
Bjørn Erik Borgersen
Bjørn Erik Borgersen
2023.05.30
A DJ
A DJ
2023.05.28
Goran Nilsson
Goran Nilsson
2023.05.19
God service.
Sverre Nordli
Sverre Nordli
2023.05.10
Arne Rolid
Arne Rolid
2023.04.19
Meget rask og godt ekspedert👍 Anbefales.
Svein Roar Bergmann Thorsen
Svein Roar Bergmann Thorsen
2023.01.04
Bra service
Svein-Egil Gomnes
Svein-Egil Gomnes
2022.12.05
Alltid blide og hyggelige. Servicen er på topp😁