De iPhonedokter - De specialist voor uw iPhone reparaties en refurbished telefoons in Lansingerland

De iPhonedokter - De specialist voor uw iPhone reparaties en refurbished telefoons in Lansingerland Reviews

Excellent rating
5.0
25 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (25)
Yardi Bouhou
Yardi Bouhou
2024.03.28
De iPhonedokter heeft mijn scherm geweldig vervangen en nog snel ook, ik zou het aanraden.
Advertisement
S Klarenbeek
S Klarenbeek
2024.03.26
Snel en vakkundig geholpen!
Omar Aloliwi
Omar Aloliwi
2024.03.24
Snelle service, binnen 10min werd mijn oplaadpoort gratis schoongemaakt.
Bjorn Smid
Bjorn Smid
2024.03.14
Top service, denkt mee en is snel. Ook nog een gratis memory upgrade gekregen. Hier kom ik zeker weer.
Nienke Hijdra
Nienke Hijdra
2024.03.10
Erg tevreden over de service van de Iphonedokter! Goede communicatie en snelle reperatie voor een mooie prijs. Een aanrader!
Advertisement
bernard vroom
bernard vroom
2024.03.09
Accu vervangen en 100% tevreden!
Fulko Bogerd
Fulko Bogerd
2024.03.07
Echt een aanrader. Hele sympathieke jongens. Goede communicatie. Ze zijn al goedkoop, maar met de studentenkorting is het helemaal betaalbaar. Reparatie is perfect. Nette factuur. Het adres is een woonhuis, maar laat je daardoor niet afschrikken.
Danny de Zwart
Danny de Zwart
2024.02.22
Mijn iPhone was door geen enkele partij te repareren. De iPhonedokter heeft het gemaakt. Deskundig, snel, helder in communicatie en bovenal betrouwbaar.
Loek
Loek
2024.02.02
Prima nieuw bedrijf goede gasten. Snelle beoordeling en zakelijke afhandeling. Raad de iphone dokter zeker aan.
Advertisement
Martin Schutte
Martin Schutte
2024.02.01
Ben heel goed geholpen. De accu snel en deskundig vervangen. Aanrader.
Max Baljeu
Max Baljeu
2024.01.31
Goede service en reparatie, ik had dezelfde dag mijn telefoon nog terug
Jasper
Jasper
2024.01.19
Goed geholpen met een nieuwe accu voor een iPhone X. Communicatie helder en reparatie sneller klaar dan verwacht. Toevallig deze week artikel in de lokale krant over deze jongens, ze zijn net gestart. Ik kom zeker terug!
Max Kuijpers
Max Kuijpers
2024.01.15
Snelle en goede reparatie van mijn iPhone. Erg blij met de service van de iphonedokter
Advertisement
Floris Geldof
Floris Geldof
2024.01.15
Top service en heel blij met mijn nieuwe screen protector die er zonder haartjes, luchtbellen op is gezet.
Rutger van der laan
Rutger van der laan
2024.01.15
Hele goede service. Binnen een paar minuutjes mijn probleem weer opgelost!
Rubens Productions
Rubens Productions
2024.01.15
D. Clason
D. Clason
2024.01.14
Advertisement
Youri Verdel
Youri Verdel
2024.01.11
iPhone oplaadport werkte niet meer goed, deze kerel heeft het binnen 15 minuten helemaal gefixt en deed het nog gratis ook
Mare van den Putte
Mare van den Putte
2023.12.26
Altijd goede ervaringen gehad -> snel, klantvriendelijk en efficiënt
N Zevenbergen
N Zevenbergen
2023.12.26
Ik heb een fijne ervaring gehad bij de iPhone dokter, mijn telefoon ging erg snel leeg. Ze hebben een nieuwe batterij in mijn telefoon geplaatst en hij gaat weer lekker lang mee!