De Hondencoach

De Hondencoach Reviews

Excellent rating
4.7
71 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (71)
Lindy
Lindy
2024.01.12
Sabeau heeft ons zulke waardevolle inzichten kunnen geven over het gedrag van onze Talvi. We merkte direct verschil en nadat de tijd verstreek werd het alleen nog maar beter. Heel blij dat we hebben geïnvesteerd in onze toekomst samen!
Ingrid de Jong
Ingrid de Jong
2023.10.17
Positive
Professionalism
Heel blij met de tips van Sabeau! Heeft duidelijk heel veel verstand van het gedrag van honden en zag ook al heel snel wat er met die van ons aan de hand was. We gaan aan de slag met haar adviezen en we hebben er alle vertrouwen in dat het helemaal goedkomt.
Kareltje
Netherlands | 2023.07.14
Misschien een goede hondencoach maar rijdt veel te hard over een dijkje waar je maar 30km p/u mag
Julia van Dijk
Julia van Dijk
2023.06.25
good
belinda groen
belinda groen
2023.06.18
Sabeau heeft ons enorm geholpen met onze hond Sjors. Na 2 dagen merken we al dat Sjors zich meer kan ontspannen door hem duidelijker aan te geven wat de grens is. Mooi om te zien hoe hij zich eindelijk over kan geven aan zijn vermoeidheid door te leren ontspannen op zijn plekje. Vandaag Sjors al 2x in diepe rust gezien. Dank Sabeau voor alle inzichten­čśâ
luykxje
luykxje
2023.06.05
Sabeau weet meteen hoe de hond is en nog belangrijker wat de invloed van de baasjes is. Ze kijkt naar het soort hond en past daar de tips op aan. Ze geeft meteen practische tips passend bij ons en onze wensen. We kunnen nu weer verder en weten waarmee we aan de slag moeten. Ik kan haar iedereen aanraden. Probleem groot of klein maakt niet uit.
Bedrag akkoord, daarna op het factuur met 100, = verhoogd. Geen verslag na training. Training was maar 1,5 uur omdat ze te laat was. Veel te duur voor wat je krijgt.
Naomi de Jonge Urbach
Naomi de Jonge Urbach
2023.03.20
Mega slechte service en communicatie! De cursus die ze geven is 1 opdracht die je vervolgens 2 uur moet uitvoeren en waar je uiteindelijk niks aan hebt! Onaardige mensen ook nog en vervolgens 170 euro per uur durven te reken voor dit. Belachelijk!
Renee M
Renee M
2023.02.11
Ik heb nog maar kort contact maar mijn eerste indruk is heel goed.
Beppie Mobiel
Beppie Mobiel
2022.12.22
Sabeau legt direct de vinger op de zere plek. Bij ons thuisconsult werd onze brulaapteckel Kokki direct terechtgewezen op een manier die wij zelf niet hadden kunnen bedenken. Zeer constructieve aanpak en onze teckels waren direct al rustiger vanwege de nieuwe regels en duidelijkheid. Dankjewel Sabeau ­čśÇ
yvonne schilling
yvonne schilling
2022.12.20
Wij zijn heel blij met het consult van Sabeau. Onze honden begonnen te vechten. Sabeau had de situatie gelijk in de gaten en gaf ons goede adviezen en oefeningen die zeker werken.
Esther Knijnenburg
Esther Knijnenburg
2022.11.28
Zeer aan te raden Met onze gekke Duitse dog goede tips gekregen waar we aan kunnen werken want uiteindelijk is het de baas die opgevoed moet worden en de hond die moet volgen
Shona Shukrula
Shona Shukrula
2022.10.26
Een gedragsconsult gehad van Sabeau. Na 10 minuten (!) zagen wij al een gedragsverandering bij onze (dominante) corgi! We zijn er ontzettend mee geholpen en kijken er naar uit om verder met onze hond aan de slag te gaan aan de hand van de training en tips. Zoekt u een goede hondencoach? Zoek niet verder: SABEAU! Wat ons betreft ├ęcht een succes!
Annemarie Bergh
Annemarie Bergh
2022.10.20
Erg fijn zo'n persoonlijk consult, we werden meteen geconfronteerd met wat wij anders kunnen doen en we zagen ook meteen resultaat. We zijn er nog niet, maar de basis is zeker gelegd! Superfijn!
Pieternel Pouwels
Pieternel Pouwels
2022.10.16
Helder en duidelijk advies. Goeie tips, we gaan ermee aan de slag. Heel prettig contact!
Elzelina Tilleman
Elzelina Tilleman
2022.10.13
Sonja
Sonja
2022.10.02
Thuisconsult met hondencoach Dieuwke. Duidelijke uitleg en instructie bij plaatstraining en lopen met trainingslijn. Prettige en rustige begeleiding. Genoeg trainingstips en vertrouwen om door te gaan. Beslist de moeite waard om een consult af te spreken.
Thea de Roo
Thea de Roo
2022.09.30
Sabeau verstaat haar vak, kordaat en duidelijk naar ons en onze hond, we weten nu wat we moeten doen en we gaan zo veel plezier van onze hond hebben
Kenneth Van soest
Kenneth Van soest
2022.09.21
Richard Jansen
Richard Jansen
2022.09.16