De Fabriekswinkel - Matrassenfabriek Zwanenburg

defabriekswinkel.nl

De Fabriekswinkel - Matrassenfabriek Zwanenburg Recensies

Uitstekend beoordeling
4.7
132 recensies Geverifieerd
De Fabriekswinkel - Matrassenfabriek Zwanenburg
%title%

%offer%

Recensies ( 132 ) 4.7

Tjalling de Wit
2024.05.26 2024.05.26 | Netherlands
Fransbed matras Caravan. Goede middag Annemieke, Ik wil jou en natuurlijk en alle medewerkers die aan ons matras gewerkt hebben heel hartelijk bedanken voor dit wel heel mooi stukje vakwerk. Het matras past precies en ligt geweldig.
Antwoord van De Fabriekswinkel - Matrassenfabriek Zwanenburg 2024.05.27
Goedemiddag Tjalling, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het matras! Bedankt voor het delen van uw ervaring. We wensen je veel fijne nachten toe! Met vriendelijke groet, Team Matrassenfabriek Zwanenburg - De Fabriekswinkel
Amy van der Aar
Amy van der Aar
2024.05.23
Pas geleden hier een bed gekocht. Onwijs blij met de goede service en kwaliteit! Je krijgt goed advies en helpen je met de juiste keuze die bij jou past. Ik had al een gaaf bed op het oog dus voor mij was de keuze snel gemaakt! Meteen de volgende dag werd mijn nieuwe heerlijke bed gebracht en zelfs in elkaar gezet! Ik slaap al een paar dagen als een Roosje in mijn nieuwe bed! Ik zou iedereen aanraden om hier een goed nieuw bed te halen! 🤩
Antwoord van De Fabriekswinkel - Matrassenfabriek Zwanenburg 2024.05.27
Bedankt Amy! Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met zowel de service als je nieuwe bed. Heel veel comfortabele nachten toegewenst! Met vriendelijke groet, Team Matrassenfabriek Zwanenburg - De Fabriekswinkel
Bert
2024.05.17 2024.05.17 | Netherlands
Vouwwagenmatras op maat We kwamen voor een nieuw matras in de vouwwagen en kregen uitgebreid uitleg en advies. Op maat maken met een paar gekke hoeken eruit was geen probleem. Het resultaat ziet er heel goed uit, sowieso een hele verbetering van wat we hadden.

Datum ervaring: 09 Mei, 2024
Ron van Kaam
2024.05.08 2024.05.08 | Netherlands
Deskundig, snel, goede prijs Deskundige hulp bij de keuze van de matrassen. Goede prijsafspraken. Snelle levering aan huis . Kortom: een aanrader, en niet alleen voor maatwerk!
J de Jonge
2024.05.04 2024.05.04 | Netherlands
Heerlijk matras Hier een heerlijk nieuw matras gekocht voor in onze camper. Afspraak gemaakt en heel fijn geholpen met een goede uitleg over de diverse mogelijkheden en materialen. Daarnaast was het super fijn dat we deze al na 1 week konden ophalen ivm een geplande vakantie. Kortom dit hadden we veel eerder moeten doen wat een verschil met onze oude matras en wat zijn we geweldig geholpen. Bedankt daarvoor.

Datum ervaring: 15 April, 2024
Antwoord van De Fabriekswinkel - Matrassenfabriek Zwanenburg 2024.05.07
Beste J de Jonge, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met ons! En wat goed dat jullie tevreden zijn over de kwaliteit en de snelheid van het op maat gemaakte matras! Wij wensen jullie veel slaapplezier! Met vriendelijke groet, Melanie - Matrassenfabriek Zwanenburg
Marlies Verdonk
2024.04.29 2024.04.29 | Netherlands
Wij zijn heel goed en vlot geholpen. Er was veel kennis over diverse matrassen en het advies voor een juiste matras was duidelijk en overtuigd.
Antwoord van De Fabriekswinkel - Matrassenfabriek Zwanenburg 2024.05.01
Beste Marlies, hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij te lezen dat u tevreden bent! Veel plezier er van. Met vriendelijke groet, De Fabriekswinkel - Zwanenburg
Ed Korsten
2024.04.15 2024.04.15 | Netherlands
Prima campermatras Vriendelijk geholpen en gratis bezorgd. Het matras ligt heerlijk in onze camper.

Datum ervaring: 13 April, 2024
Antwoord van De Fabriekswinkel - Matrassenfabriek Zwanenburg 2024.04.16
Beste Ed, bedankt voor het delen van uw ervaring met ons! We zijn blij te horen dat het matras bevalt. Geniet van je reizen met uw nieuwe campermatras. Met vriendelijke groet, Melanie Matrassenfabriek Zwanenburg
Marco Tijsterman
2024.04.14 2024.04.14 | Netherlands
Prima kwaliteit. We hebben voor de logeerkamer 2 matrassen online besteld. Dat ging heel soepel. Van een weekje een telefoontje om een afspraak te maken voor de levering.
Antwoord van De Fabriekswinkel - Matrassenfabriek Zwanenburg 2024.04.16
Beste Marco, bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service en producten. Heel veel plezier er van! Met vriendelijke groet, Team Matrassenfabriek Zwanenburg - De Fabriekswinkel
Nicole V
Nicole V
2024.04.13
Ik heb hier enkele maanden geleden een matras gekocht en ben erg tevreden. Goed advies gekregen snel geleverd en het is een heerlijk matras voor een mooie prijs, voor mij geen merk matras meer. Ik raad matrassenfabriek zeker aan.
Antwoord van De Fabriekswinkel - Matrassenfabriek Zwanenburg 2024.04.16
Beste Nicole V, Wat fijn dat u zo tevreden bent met uw aankoop! Nog vele jaren plezier met uw matras! Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons! Hartelijke groet, Team De Fabriekswinkel Zwanenburg
Anita Strik
Anita Strik
2024.04.13
Ik wil jullie graag bedanken voor de supersnelle aflevering van ons op maat gemaakte Franse matras. Ziet er fantastisch uit, het past perfect en, door de goede voorlichting over de verkrijgbare soorten en kwaliteiten op jullie website ligt het ook fantastisch! Prima service, fijn contact, een uur te vroeg geleverd😁, kortom we zijn blij met jullie!
Antwoord van De Fabriekswinkel - Matrassenfabriek Zwanenburg 2024.04.16
Beste Anita Strik, Wat fijn dat u tevreden bent met uw franse matras en onze service! Goed om te horen dat jullie ook lekker slapen! Wij wensen jullie nog veel slaapplezier. Met vriendelijke groet, Team De Fabriekswinkel
Petra Brandenburg
2024.04.09 2024.04.09 | Netherlands
Zeer tevreden Wij zijn heel goed en naar volle tevredenheid geholpen met het uitkiezen van twee matrassen voor de caravan. Er werd alle tijd genomen en de uitleg was prima en gezellig. De matrassen waren binnen de "beloofde" tijd klaar en werden ook nog thuis bezorgd. Wij zijn meer dan tevreden. Een aanrader.
Antwoord van De Fabriekswinkel - Matrassenfabriek Zwanenburg 2024.04.10
Beste Petra, we zijn blij te horen dat u meer dan tevreden bent met uw nieuwe matrassen en onze service. En bedankt voor de foto's altijd leuk om te zien! Veel slaapplezier! Met vriendelijke groet, Melanie - Matrassenfabriek Zwanenbrug
Annemiek
2024.04.09 2024.04.09 | Netherlands
fijn familiebedrijf met kennis van zaken Hele goede ervaring met dit bedrijf. We hadden speciale wensen: verschillende matrassen voor mijn man en mij in één tijk. we zijn heel goed geïnformeerd en er is royaal de tijd genomen voor ons om tot een keuze te komen. Levering stipt. Na een paar weken toch besloten dat een van de twee matrassen toch te zacht was. Zonder enig probleem werd kort daarna een harder type matras geleverd. Hele vriendelijke deskundige mensen. Aanrader!
Antwoord van De Fabriekswinkel - Matrassenfabriek Zwanenburg 2024.04.10
Beste Annemiek, enorm bedankt voor uw review. Service en goede uitleg staat bij ons bovenaan! Fijn dat u nu tevreden bent ook na de omruiling voor de stevigere variant. Vriendelijk bedankt! Met vriendelijke groet, Team Matrassenfabriek Zwanenburg
Michael van Waveren
2024.04.09 2024.04.09 | Netherlands
Komen al jaren bij De Fabriekswinkel We komen al jaren bij De Fabriekswinkel en zijn altijd geslaagd om een nieuw bed of nieuwe matrassen bij hun te kopen. Prima service en zelfs bezorgen door heel Nederland! Super zaak!
Antwoord van De Fabriekswinkel - Matrassenfabriek Zwanenburg 2024.04.10
Beste Michael, hartelijk dank voor uw prachtige feedback. We zijn blij om te horen dat u na al de jaren weer tevreden bent met onze service en Boxspring!. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Melanie - Matrassenfabriek Zwanenburg
Familie Boon
2024.04.09 2024.04.09 | Netherlands
Elektrisch verstelbare boxspring King - Capiton Nadat wij online een niet goed bed hadden gekocht kwamen wij in Zwanenburg terecht ,waar je ziet wat je koopt en waar de service uitstekend was. Schitterend mooi electries King size bed gekocht wat keurig op de afgesproken tijd werd geleverd en in elkaar werd gezet door een zeer ervaren monteur . Wij hebben gezien waf wij gekocht hebben en dat werd ook geleverd , uitstekende kwaliteit en de eerst nacht heerlijk geslapen . Wij kochten de “ King Caption afmeting 180 -200 wat mega veel ruimte heeft . Dit bedrijf is zeer zeker een aanrader voor uw nieuwe bed .
Antwoord van De Fabriekswinkel - Matrassenfabriek Zwanenburg 2024.04.10
Beste Familie Boon, hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe elektrisch verstelbare boxspring en onze service. Slaap lekker! Met vriendelijke groet, Team Matrassenfabriek Zwanenburg
Ab H
2024.04.09 2024.04.09 | Netherlands
Mooi gemaakt past perfect
Antwoord van De Fabriekswinkel - Matrassenfabriek Zwanenburg 2024.04.10
Beste Ab H, bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat alles perfect past. We stellen uw review zeer op prijs! Met vriendelijke groet, Team De Fabriekswinkel
Jill van der Mark
2024.04.02 2024.04.02 | Netherlands
Heel erg tevreden Geen flitsend pand maar gewoon een nette overzichtelijke showroom. Hier werden wij vriendelijk ontvangen en kregen goed advies zonder opdringerig te zijn. En ja ook hier kan je bed duurder uitpakken maar dat staat dan ook gelijk aan betere materialen of meer comfort. Snelle levering omdat het bed niet met de boot uit China hoeft te komen maar in eigen beheer wordt gemaakt. Nu na een aantal maanden het bed in gebruik te hebben zijn wij nog steeds tevreden.
Antwoord van De Fabriekswinkel - Matrassenfabriek Zwanenburg 2024.04.03
Beste Jill, Ontzettend bedankt voor je positieve feedback! Het klopt, aangezien wij hier grotendeels produceren en geen winkel zijn is dat ook niet nodig =D Fijn om te horen dat je onze service en producten waardeert. We staan altijd klaar voor advies en vlotte levering. Veel plezier van uw Custom Boxspring!
Vasudha Yadav
Vasudha Yadav
2024.03.21
Very happy with the products and services. We really appreciate your work and how you guys put together everything. Beds and mattresses all are of great quality and with everything what we asked for. Special thanks for providing extra mattress when ours was not ready that was so thoughtful. Again thank you so much. Keep growing 💗
Antwoord van De Fabriekswinkel - Matrassenfabriek Zwanenburg 2024.03.25
Beste Fam. Yadav, Heel fijn dat jullie tevreden zijn met de service en de complete boxsprings! Natuurlijk hadden wij een leenmatras ter beschikking zodat u toch op kort termijn normaal heeft kunnen slapen! Nog heel veel slaapplezier! :D Met vriendelijke groet, Team Matrassenfabriek Zwanenburg
Anita De Mand
2024.03.20 2024.03.20 | Netherlands
Zeer vakkundige mensen De Fabriekswinkel. Deze mensen weten waar ze over spreken, vakkundig en geen onzin verhalen, zoals in zo velen zogenaamde bedden winkels. Zeer tevreden over snelheid, service en voorwaarden. Zelf de chauffeur die het matras kwam brengen dacht mee en leverde service. Jullie verdienen een pluim! Vriendelijke groet Anita
Antwoord van De Fabriekswinkel - Matrassenfabriek Zwanenburg 2024.03.21
Beste Anita, bedankt voor de prachtige recensie! We zijn blij dat u onze snelheid, service en expertise waardeert. We blijven ons best doen om dit niveau te behouden. Groetjes Team De Fabriekswinkel Zwanenburg
Danie
2024.03.15 2024.03.15 | Netherlands
Matras voor camper. Topervaring Snelle reacties. Goed meedenken en advies. Duidelijke website. Had twee matrassen nodig voor de camper waarvan eentje met speciale schuinte. Kwaliteit van hybride matras is goed en naar verwachting. Zien er naar uit om lekker op te gaan slapen. Netjes via PostNL thuis bezorgd en deugdelijk verpakt. Topwerk. Aanrader.
Antwoord van De Fabriekswinkel - Matrassenfabriek Zwanenburg 2024.03.19
Beste Danie, hartelijk dank voor het delen van uw ervaring! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en de kwaliteit van de matrassen. Goede nachtrust toegewenst in uw camper! Met vriendelijke groet, Team Matrassenfabriek Zwanenburg
J. Verbraak
2024.03.15 2024.03.15 | Netherlands
Chapeau! Prima bedrijf, snelle levering goed contact en mooie matrassen. Of je nu zacht of hard wilt liggen er is genoeg keuze en de dame die ons hielp heeft zeker verstand van wat zij verkoopt. Daar kunnen menig matrassenverkopers nog wat van leren!
Antwoord van De Fabriekswinkel - Matrassenfabriek Zwanenburg 2024.03.15
Beste J. Verbraak, bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en producten. Uw complimenten geven ons extra motivatie! Wellicht tot volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Matrassenfabriek Zwanenburg