De Bijlesmeester

De Bijlesmeester Reviews

Good rating
4.3
563 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (563)
SS
SS
Netherlands | 2024.03.28
Debijlesmeester - beware of this company they have no contact and they do not deliver when they orde I order for Group 8 (Dutch) Cito packet that consists of 6 books. They sent only 7. I have been trying to reach out to them but no success. The books are really great but this company is seems very poor with clients. My money is gone and not delivered. Beware of this company my order number Order: #7000000403 Deel-2 Redactiesommen is NOT DELIVERED Someone at debijlesmeester please contact and respond to my emails with that order number

Date of experience: 25 March, 2024
Jasmijn de Vries
Jasmijn de Vries
2024.03.25
Ik heb een tijdje voor ze gewerkt. Je wordt illegaal weinig betaald. De boeken zijn intens slecht (spelfouten, plaatjes zijn gejat, rekensommen hebben fouten) Ouders betalen veel te veel geld. Ook kom je NOOIT meer van ze af. Jaren later krijg ik nog steeds mails (waar ik al elke keer voor unsubscribe) Dit mag volgens de wet niet. Rot op met je mails! Niemand moet dit bedrijf geld geven.
Appeltje Anouk
Appeltje Anouk
2024.03.21
Vragen 34 euro per uur bijles, de bijlesdocent krijgt hier maar 11 euro van en vervolgens betalen ze die bijlesdocenten ook niet uit. Als een ouder een les te laat afzegt mag je maar de helft declareren, zelfs als je al voor de deur stond en de ouder aan de deur zegt dat het toch niet zo goed uitkomt. Van die 34 euro-11 euro houden ze 23 euro over maar ze kunnen niet eens fatsoenlijke administratie mensen betalen om salaris betalingsachterstanden te verwerken en steken het sowieso gewoon in eigen zak. Wees eerlijk en vraag gewoon aan een student of een scholier of ze je kind bijles willen geven, wees geen dief van je eigen portemonnee, geef ze 16 euro per uur zwart. Jij blij, zij blij. Liefst geef ik 0 sterren. Gierige zooi.
KLZ
KLZ
2024.02.05
SCAM! Stond twee maal voor een gesloten deur na een lange weg te hebben afgelegd. Nul communicatie. Nul sterren.
Nora Sabar
Nora Sabar
2023.10.19
Karlo Sarin
Karlo Sarin
2023.07.09
Avoid at all costs. They do not deliver results, and when they don't, they do absolutely nothing to try and fix it. My son's CITO results in the middle of group 7 were great - they were at a level of I or I+ for group 8 for everything except begrijpen lezen where the results were V. Normally, we hired De Bijlesmeester to help us fix this. We got a private tutor from them, only for begrijpen lezen, for 3 months long. The sessions were either 2 times or 3 times a week 1on1. After that the following things happened: - The tutor was missing on a weekly basis for the first month. - De BijlesMeester begrijpend lezend material was exhausted within 2 weeks, and then the tutor asked us to get other subscriptions from squla and nieuwsbegrijp. Another cost, and shows lack of preparation on their side. - We were being told that progress is being made and that he will be fine - After 3 months of private 1on1 tutoring, summer CITO results are in that are showing I practically burned 1000 EUR and 3 months of my kids life for nothing. Look at the image attached. Begrijepn lezen got worse to the level of V-, not better. This is a disgrace. I think if i left him to not do anything, at least he would not get worse. But 3 months and 1000 for 0 improvement? But the lowest low of all was that De Bijlesmeester did absolutely nothing to remedy this. They didn't even apologize. The thing they said however was "This never happened with our organization". And after that nothing. This shows De Bijlesmeester truly doesn't care if they take your money and don't do their job well.
R. Consultancy
R. Consultancy
2022.10.08
Meteen de eerste les niet komen opdagen. Pas na 30 minuten na afgesproken tijd gebeld dat het niet zou lukken! Slechte communicatie en service. Zou er niet aan beginnen!
Danielle Filippo
Danielle Filippo
2022.03.30
not recommends
Tijdens de lockdown de bijlesmeester ingeschakeld en erg tevreden. Wij kregen snel een docent toegewezen. Nu hebben wij nog uren over en wil ik die graag opmaken. 4 Februari al om een docent gevraagd maar die moet nog komen. Deze week zou er eindelijk een komen maar die heeft zelf afgezegd omdat het niet matcht met het nieuwe rooster. Ook moet ik constant zelf achter ze aan met de vraag of er nog eens iemand komt, want anders hoor je niets van ze. Ik ben helemaal klaar met dit bedrijf. Van mij mogen ze de overgebleven uren uitbetalen.
Thomas Akkers
Thomas Akkers
2022.03.21
Bah, wat een slechte communicatie. Komen afspraken niet na.
D B
D B
2022.02.25
Echt een bedrijf met een duidelijke visie! Medewerkers weten waar ze het over hebben en hun prioriteit is duidelijk de ontwikkeling van het kind! Top!
Joëlle Vos
Joëlle Vos
2022.02.25
Sama Najidh
Sama Najidh
2022.02.25
Super leerzame boekjes en makkelijk uit te leggen aan kind. Wordt snel geleverd en bij problemen wordt je goed geholpen. Zeker een aanrader!!!
Feline Dam
Feline Dam
2022.02.21
Een ster is nog teveel! Super slechte communicatie. Het niet komen opdagen van bijlesjuffen, een bijlessysteem wat niet nauwkeurig de nog openstaande lesuren bijhoud. Ze beloven continuiteit wat ze totaal niet waar kunnen maken maar je mag wel alle lessen van tevoren betalen. Nu inmiddels 2 jaar verder en voor minstens 15 lessen en honderden euro's opgelicht. NOOIT MEER!!!
Annelies Dorrenboom
Annelies Dorrenboom
2022.02.13
Ona Čiočytė
Ona Čiočytė
2022.02.11
not recommends
Super bad experience so far. Not possible to contact by phone. They took money from my account even when I canceled the registration before the first class because I was unsatisfied with the service. The first class suggested time did not fitted me and I canceled that and nobody contacted me to reschedule and I did not have any phone number. I wrote an email to reschedule and nobody reacted to it
Reply from De Bijlesmeester 2022.02.13
Hi! Ik had ook op je andere berichtje gereageerd, maar ik heb het vermoeden alsof het probleem nog niet is opgelost. Zou je ons een privé-bericht kunnen sturen? Dan kunnen we de situatie oplossen. Mvg, Jomme namens De Bijlesmeester
AlyssaValerie x
AlyssaValerie x
2022.01.28
Positive
Communication
Professionalism
Value
Wendy Bour
Wendy Bour
2021.12.12
not recommends
de bijlesmeester heeft al ruim een maand geleden alles retour ontvangen. Maar ik wacht nogsteeds op mijn geld. Heb zelfs hierover al gemaild. Maar Nogstteeds niets ontvangen.
Reply from De Bijlesmeester 2021.12.12
Hi Wendy! Vervelend om te horen. Ik help je graag verder! Ik heb je privé-bericht gestuurd. Mvg, Jomme namens De Bijlesmeester
Goje Goitim
Goje Goitim
2021.11.01
kelly hurtado
kelly hurtado
2021.10.27
Critical
Value
Fowsiyo Abdullahi
Fowsiyo Abdullahi
2021.09.19
Ik heb pakket betaald 588en geen bijles geen contact ik zoveel gebeld gemaild geen antwoord