DOM BROKERSKI POLFINANCE SPÓŁKA Z O.O.

DOM BROKERSKI POLFINANCE SPÓŁKA Z O.O. Opinie

Opinie Doskonały
5.0
14 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (14)
RADEK GOLEC
RADEK GOLEC
2023.12.05
Polecam Dom Brokerski Polfinance....Dobra i Miła współpraca.
Odpowiedz z DOM BROKERSKI POLFINANCE SPÓŁKA Z O.O. 2023.12.05
Dziękujemy Panie Radku - będziemy starać się zawsze jak najlepiej.
Reklama
Ka Wu
Ka Wu
2023.11.10
Polecam Dom Brokerski Polfinance. Kilkuletnia współpraca świadczy o profesjonalnym podejściu do potrzeb Klienta. Warto wybrać takiego brokera.
Odpowiedz z DOM BROKERSKI POLFINANCE SPÓŁKA Z O.O. 2023.11.12
Dziękujemy z zaufanie. Pozdrawiamy.
Piotr Keler
Piotr Keler
2023.11.09
FIRMA SOLIDNA PRZYPOMINA O TERMINACH UBEZPIECZEN JEST OK PROWADZI OD KILKU LAT MOJA FIRME UBEZPIECZEN SAMOCHODOW POZDRAWIAM
Odpowiedz z DOM BROKERSKI POLFINANCE SPÓŁKA Z O.O. 2023.11.09
Dziękujemy. Liczymy na dalszą zadowalającą współpracę.
Edyta Sładek
Edyta Sładek
2023.11.09
Polecamy Dom Brokerski Polfinance, który obsługuje naszą firmę od ponad 8 lat. Współpraca przebiega bardz dobrze, wszystkie obowiązki wykonywane są z największą starannością i w pełni profesjonalnie zgodnie z interesami i potrzebami klientów. Oferty ubezpieczeń majątkowych są zadowalające. Firma bardzo rzetelna. Polecamy. BUDOLAK
Odpowiedz z DOM BROKERSKI POLFINANCE SPÓŁKA Z O.O. 2023.11.09
Dziękujemy i liczymy na dalszą owocną współpracę.
Przemek Urbaniak
Przemek Urbaniak
2023.11.09
Odpowiedz z DOM BROKERSKI POLFINANCE SPÓŁKA Z O.O. 2023.11.10
Dziękujemy za komplet gwiazdek.
Reklama
Maciek Muszynski
Maciek Muszynski
2023.10.16
Ubezpieczając budynek oraz maszyny do produkcji od pożaru oraz nieszczęśliwych zdarzeń otrzymałem aż 3 oferty, wybrałem dla mnie najlepszą. Pełna i profesjonalna obsługa. Jestem zadowolony.
Odpowiedz z DOM BROKERSKI POLFINANCE SPÓŁKA Z O.O. 2023.10.16
Dziękujemy Maciek.
Kamilla Majer
Kamilla Majer
2023.10.16
Polecam rzetelna firma.
Odpowiedz z DOM BROKERSKI POLFINANCE SPÓŁKA Z O.O. 2023.10.16
Dziękujemy.
Joanna Pacholik
Joanna Pacholik
2023.10.13
Z całego serca polecam Dom Brokerski Polfinance. Wszystkie sprawy są załątwiane od ręki, a oferty ubezpieczeń dobrane do indywidualnych potrzeb klienta.
Odpowiedz z DOM BROKERSKI POLFINANCE SPÓŁKA Z O.O. 2023.10.13
Dziękujemy Joanna Pacholik. Polecamy się na przyszłość.
Izabela J
Izabela J
2023.10.12
Polecam w 100% Dom Brokerski Polfinance. Nasza współpraca układa się bardzo dobrze od kilku lat. Rzetelna firma, świetny kontakt, profesjonalna obsługa, znakomite i indywidualne podejście do klienta. Rekomenduje szczególnie Pana Konrada O.
Odpowiedz z DOM BROKERSKI POLFINANCE SPÓŁKA Z O.O. 2023.10.13
Dziękujemy Izabela. Liczymy na kolejne lata owocnej współpracy.
Reklama
Dominika Hanczyn
Dominika Hanczyn
2023.10.12
Od kilku lat korzystamy z usług tej firmy, polecam.
Odpowiedz z DOM BROKERSKI POLFINANCE SPÓŁKA Z O.O. 2023.10.12
👍
KAM Compesa
KAM Compesa
2023.10.12
Broker godny polecenia
Odpowiedz z DOM BROKERSKI POLFINANCE SPÓŁKA Z O.O. 2023.10.12
Dziękujemy.
Wojciech Dera
Wojciech Dera
2023.10.09
Dzięki za pomoc, szczególnie polecam Pana Konrada. Wszystko w porządku i profesjonalnie
Odpowiedz z DOM BROKERSKI POLFINANCE SPÓŁKA Z O.O. 2023.10.10
Dziękujemy Wojciech Dera. Służymy pomocą w przyszłości.
Kuba Ogorzelski
Kuba Ogorzelski
2023.10.09
Polecam wszystkim aby sprawdzili ofertę tej firmy. W Domu Brokerskim Polfinance najtańsze OC w Wieluniu. Miła obsługa i wzorowy kontakt.
Odpowiedz z DOM BROKERSKI POLFINANCE SPÓŁKA Z O.O. 2023.10.12
Dziękujemy.
Reklama
seba_to_ja
seba_to_ja
2023.09.28
Polecam, najtańsze OC w Wieluń
Odpowiedz z DOM BROKERSKI POLFINANCE SPÓŁKA Z O.O. 2023.10.10
Dziękujemy seba_to_ja. Zapraszamy ponownie.