%title%

%offer%

Reviews ( 102 ) 5.0

Eva Kuhl
Eva Kuhl
2024.05.19
Sinds een aantal maanden sport ik met plezier bij deze boksschool. De trainingen bestaan uit een combinatie van techniek, kracht en conditie en zijn daardoor uitdagend. Luc en Afiya zijn beide enthousiaste en kundige trainers. Absoluut een aanrader!
Advertisement
Celine Versteeg
Celine Versteeg
2024.05.14
Superleuke bokscursussen!
Lexie Hartnett
Lexie Hartnett
2024.05.06
I’m really enjoying the Boxing Basics training course and highly recommend it. They teach all the basic boxing moves with high energy, great music and instructors who really pay attention & give 1:1 feedback. It’s an amazing workout too. They also accommodate English speakers and everyone is so friendly!
Robbert Willems
Robbert Willems
2024.05.05
Hele fijne boksschool. Trainers Luc en Afiya zijn kundig, geduldig en altijd enthousiast. Ze hebben aandacht voor je en helpen je vooruit. De bokszaktrainingen bevatten veel afwisseling en staan elke keer weer garant voor een intensieve workout. Dat geldt ook voor de boxing basics-lessen. Bovendien is de sfeer altijd goed, vriendelijk en ongedwongen. Aanrader! Je bepaalt volledig je eigen tempo en dus ook zonder ervaring een goede plek om te starten :)
Imre Diederik
Imre Diederik
2024.05.04
super leuke clinic gehad met n groep vriendinnen hier, zeker aan te raden!
Advertisement
Dewi van Beerschoten
Dewi van Beerschoten
2024.05.04
Kim Apenhorst
Kim Apenhorst
2024.05.04
Annebelle Antonis
Annebelle Antonis
2024.05.04
Marthe van der Hilst
Marthe van der Hilst
2024.05.04
Hele fijne boksschool! De lessen zitten goed in elkaar met altijd voldoende techniek en conditie & krachttraining. Mooie locatie met ruim aanbod en een relaxte sfeer!
Advertisement
Paulien V
Paulien V
2024.05.04
Ik sport hier nu sinds een maand of twee, en het is een ontzettend prettige boksschool. De ruimte is fris en het is makkelijk bereikbaar op de fiets of met de auto. De lessen hebben veel afwisseling tussen bokstechniek en cardio, en de trainers zijn erg motiverend. Er hangt altijd een fijne en gezellige sfeer!
Eline Lageweg
Eline Lageweg
2024.05.03
Wat een leuke boksschool is dit! De lessen zijn top en worden gegeven door hele aardige en kundige mensen. Ik loop elke keer met een heerlijk gevoel weer terug naar huis. Ik ben fan en heb alvast zin in de volgende 🥊
Eline Lageweg
Eline Lageweg
2024.05.03
Wat een leuke boksschool is dit! De lessen zijn top en worden gegeven door hele aardige en kundige mensen. Ik loop elke keer met een heerlijk gevoel weer terug naar huis. Ik ben fan en heb alvast zin in de volgende 🥊
Suzanne
Suzanne
2024.05.03
Hele fijne sportschool met aardige en professionele instructeurs. De lessen bestaan niet alleen uit bokstechniektraining, maar je wordt ook verder conditioneel uitgedaagd met andere oefeningen, wat het echt een full body workout maakt. Er is ook een fitnessruimte boven, waar je naast de lessen ook gebruik van mag maken. De ruimtes zijn daarnaast schoon en goed onderhouden. Super dus!
Advertisement
Suzanne
Suzanne
2024.05.03
Hele fijne sportschool met aardige en professionele instructeurs. De lessen bestaan niet alleen uit bokstechniektraining, maar je wordt ook verder conditioneel uitgedaagd met andere oefeningen, wat het echt een full body workout maakt. Er is ook een fitnessruimte boven, waar je naast de lessen ook gebruik van mag maken. De ruimtes zijn daarnaast schoon en goed onderhouden. Super dus!
Anıl Öztürk
Anıl Öztürk
2024.05.03
I’ve been coming to this boxing studio now more than 2 months and this is the place where you come if you also hate conventional gyms. Classes are so fun. Mix of boxing and functional training thus, a whole body workout. Sessions are in Dutch but you get the hang of it easily because of the demonstrations and the trainers are paying extra attention if you’re an international as I am. Currently, they are also developing the fitness area and personal training is also available. Couldn’t hurt to have a trial lesson and see it with your very own eyes. 😉🥊
Anıl Öztürk
Anıl Öztürk
2024.05.03
I’ve been coming to this boxing studio now more than 2 months and this is the place where you come if you also hate conventional gyms. Classes are so fun. Mix of boxing and functional training thus, a whole body workout. Sessions are in Dutch but you get the hang of it easily because of the demonstrations and the trainers are paying extra attention if you’re an international as I am. Currently, they are also developing the fitness area and personal training is also available. Couldn’t hurt to have a trial lesson and see it with your very own eyes. 😉🥊
DemyFloor
DemyFloor
2024.05.02
Na een wat mindere ervaring met een boksschool is dit een verademing! De docenten zijn super lief en zorgen ervoor dat je alles uit de jezelf haalt. Ook vind ik de sportgenoten allemaal heel vriendelijk, veel mensen komen alleen en staan ook open voor een praatje. Hele fijne sfeer!
Advertisement
DemyFloor
DemyFloor
2024.05.02
Na een wat mindere ervaring met een boksschool is dit een verademing! De docenten zijn super lief en zorgen ervoor dat je alles uit de jezelf haalt. Ook vind ik de sportgenoten allemaal heel vriendelijk, veel mensen komen alleen en staan ook open voor een praatje. Hele fijne sfeer!
Kim de Jong
Kim de Jong
2024.05.02
Ik heb nu sinds een paar weken boksles (boxing basics) en het is echt een leuke manier om fit te worden en iets nieuws te leren! De trainers zijn aardig en behulpzaam en er zijn lessen voor alle niveaus. Je voelt je er gelijk welkom!
Maria
Maria
2024.05.02
Fijne instructeurs en goede combinatie van boksen en krachtoefeningen! Boxing basics is een aanrader voor beginners, elke week krijg je een nieuwe techniek erbij geleerd