Eetcafé 't Dammetje

dammetje.nl

Eetcafé 't Dammetje Recensies

Uitstekend beoordeling
4.7
100 recensies Geverifieerd
Eetcafé 't Dammetje
%title%

%offer%

Recensies ( 100 ) 4.7

Karin Slemmer
Karin Slemmer
2024.05.18
Erg lekker gegeten. Vriendelijke behulpzame bediening.
Food
Service
Arie b
Arie b
2024.05.18
Geverifieerd
Super service !!! Dit is in combinatie met de spontane gastheer Jeffrey echt een super locatie om heerlijk te eten en verschrikkelijk gezellig te borrelen echt top. ;-)
Jean Jacques T
Jean Jacques T
2024.05.18
Geverifieerd
restaurant agréable prosant des menus variés restaurant très agréable avec une variété de plats qui a convenu à 11 personnes! personnel sympathique e efficace, nourriture très correcte et bien présentée
Aafje
Aafje
2024.05.12
We hebben hier een 12-uurtje (soep, kroket en broodje) genuttigd in het zonnetje op het terras aan het plein. De soep was gemaakt met verse ingrediënten en smaakte heerlijk. De broodjes waren dikke plakken van lekker vers brood met smakelijke tonijnsalade en carpaccio. Een kroket is natuurlijk altijd goed ;) De mensen werkzaam in de bediening waren zeer vriendelijk en servicegericht. Ze gaven een glas water omdat het zo warm was. Aanrader.
Atmosphere
Food
Service
Jack
Jack
2024.05.11
Leuke tent met uitstekende service en kwaliteit
Atmosphere
Food
Service
karin f
karin f
2024.05.10
Geverifieerd
Top tent Leuke gezellige plek,fijne leuke bediening en heerlijk eten. Zeker een aanrader ruime keuze in vlees en vis,en goed te betalen.
Monique Slingerland
Monique Slingerland
2024.05.10
Geverifieerd
Een aanrader. Via een sociale deal een 3 gangen diner geboekt. Keuze uit meerdere menu's. Heerlijk gegeten en het personeel was heel aardig en klantvriendelijk. Niets was te veel. Ook het jonge personeel deed zijn uiterste best waardoor wij ons welkom voelde. Dit is zeker een aanrader voor een avondje uiteten.
Marieke Garcia
Marieke Garcia
2024.05.02
Eten was goed. De kwaliteit van de wijn kan beter. Personeel vriendelijk en servicegericht. Qua aankleding/indeling kan het iets beter (tafelindeling is niet gezellig). Al met al komen we graag een keertje terug.
Atmosphere
Food
Service
İdil G
İdil G
2024.05.02
Geverifieerd
Lekkere lunch Het eten was lekker, werden snel geholpen en attentief bedient. Mooie locatie op De Dam in Zaandam en een goeie plek om de middagzon te pakken.
Loes de Vries
Loes de Vries
2024.04.24
Heerlijk gegeten, bediening erg vriendelijk en behulpzaam
Ineke Loen
Ineke Loen
2024.04.21
Heel gezellig en lekker geluncht. Een aanrader met vriendelijke bediening.
Atmosphere
Food
Service
Anja v
Anja v
2024.04.21
Geverifieerd
Top locatie, top eten, top bediening! Vandaag met 3 collega's genoten van een heerlijke lunch. Her 12-uurtje was ruim voldoende en uitstekend verzorgd. De bediening was top! En dat alles voor een mooie prijs via Social deal. Echt een aanrader!
Marie Annic-Guyomarc'h
Marie Annic-Guyomarc'h
2024.04.20
ger visser
ger visser
2024.04.18
Goed gegeten, vriendelijke bediening. Prettig dat gevraagd werd wanneer de volgende gang gebracht kon worden. Geen gehaast.
Atmosphere
Food
Service
Natasja Egberts
Natasja Egberts
2024.04.02
Sfeer was goed en erg vriendelijk maar de keuken is een drama. Met 4 collega's gegeten maar moesten 2 uur op onze hoofdgerecht wachten totaal 3,5 uur gezeten. Wij zullen er niet meer komen. Na reactie meteen een mail gestuurd en wat ik al eigenlijk had verwacht...geen reactie meer! Had het wel zo netjes gevonden.
Atmosphere
Food
Service
Antwoord van Eetcafé 't Dammetje 2024.03.28
Erg vervelend dat het zo is gelopen. Zou je ons een mailtje naar info@dammetje.nl willen sturen met je contactgegevens dan zoeken we samen naar een gepaste oplossing. Team ‘t Dammetje
Bobbi Ragetlie
Bobbi Ragetlie
2024.03.27
Leuke service, lekker eten en goede wijn :)
Atmosphere
Food
Service
Maaike van Soest
Maaike van Soest
2024.03.24
We hebben een heerlijke avond gehad, lekker gegeten, vriendelijk personeel, erg gezellig gezeten.
Atmosphere
Food
Service
Carolina Geluk
Carolina Geluk
2024.03.12
Grote teleurstelling, was verjaardags etentje met vrienden met aansluitend naar het theater, we waren er al om 17.30 uur zodat we ruimschoots de tijd hadden om ontspannen te eten, 18.00 uur was de bestelling opgenomen en ongeveer kwartier later kwam het voorgerecht, om 18.30 uur werden de borden opgehaald en gevraagd of het hoofdgerecht door mocht komen , ja graag dan hadden we nog ruimschoots tijd , om 19.00 uur nog niks , iedereen om ons heen ook die later gekomen waren hadden al eten, gevraagd en gezegd dat we naar theater moesten, om 19.10 uur nog een x gevraagd, zou nog 10 minuten duren , op een gegeven moment was het al 19.30 uur en zaten wij al 2 uur in het restaurant en nog geen hoofdgerecht, wij hebben de drankjes en voorgerechten betaald en zijn opgestapt, er werd door personeel geklaagd dat er weinig personeel was en dat het overmacht was , misschien dan niet zoveel klanten laten reserveren met groupondeal , die kregen alle aandacht en de klanten die volle mep betalen wordt geen aandacht aan besteed, was afgegaan op de goede reviews , eten zal misschien heel goed zijn , maar daar hebben wij niks van geproefd, Je hebt mijn contract gegevens gevraagd, die heb ik gegeven en vervolgens hoor ik helemaal niks
Atmosphere
Food
Service
Antwoord van Eetcafé 't Dammetje 2024.02.22
Beste Carolina, Erg vervelend dat het zo is gelopen. Zou je ons een mailtje naar info@dammetje.nl willen sturen met je contactgegevens dan zoeken we samen naar een gepaste oplossing. Team ‘t Dammetje
Luc van der Vliet
Luc van der Vliet
2024.03.10
Is het allemaal net niet Bediening erg jong en totaal geen ervaring meer met hun zelf bezig. Eten is minimaal voor af broodplank kruidenboter bikkel hard Dus vul het zelf in Mij zie je niet meer in het dammetje.
Atmosphere
Food
Service
Frk Dijkman
Frk Dijkman
2024.03.10
Slechte ervaring.We hadden via social deal besteld.We moesten onze keus in 1x doorgeven.Dit omdat de kelner naar een house feest moest.Dus de toko moest 21.00u dicht. A fijn prima we waren er 18.15. Nou verder dan een voor gerecht Kwamen we niet.Het hoofd gerecht bleef echter op zich wachten.Overigens mijn voorgerecht ( broodplank dat brood was denk een dag eerder wel echt vers.A fijn wachten wachten de tafels naast ons kregen wel al eten ..groep van 8 en tafel met 2 personen. Na lang wachten gingen we naar de bar om ons geld terug te vragen. Na wat heen en weer discussie kwam opeens het eten ineens, wij waren natuurlijk klaar he inmiddels 19.45 , en druk was het niet in de toko Geld terug kreeg ik niet, daarvoor moet ik bij social deal aankloppen omdat we al een voorgerecht ophanden, nou wel een duur voorgerecht deze manier 2 jonge knullen , die niet echt in horeca stijl passen , de ene liefst praten in straat taal niveau... moest mij inhouden Cursusje zou mooi zijn Muziekje erbij wat gewoon perfect doet zou gezelliger zijn Nee zeker niet voor herhaling vatbaar Werd gezegd dat je lekker kan eten hier? Ik had trek in mijn kipdij sate ...helaas Wij zijn uit teleurstelling een broodje shoarma gaan eten Ze waren ons gewoon vergeten Al met al ruim onvoldoende!!!!!
Atmosphere
Food
Service
Antwoord van Eetcafé 't Dammetje 2024.03.28
Beste Freek, Erg vervelend dat het zo is gelopen. Zou je ons een mailtje naar info@dammetje.nl willen sturen met je contactgegevens dan zoeken we samen naar een gepaste oplossing. Team ‘t Dammetje