Daily Vita B.V.

Daily Vita B.V. Reviews

Excellent rating
5.0
22 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (22)
Jodie Bouwmeester
Jodie Bouwmeester
2021.07.12
Advertisement
Maaike Nijhuis
Maaike Nijhuis
2021.07.08
Ideaal product! Door de maandelijkse levering en het handige meeneem doosje vergeet ik nooit meer mijn dagelijkse vitamientjes in te nemen!
Maaike Nijhuis
Maaike Nijhuis
2021.07.08
Picasso
Picasso
2021.07.04
Allard Lavalette
Allard Lavalette
2021.07.03
Mooi bedrijf en prettig contact.
Advertisement
Dani Beverdam
Dani Beverdam
2021.07.03
Daily Vita is echt een aanrader! Ik gebruik de producten nu een paar maanden en ik merk dat ik veel beter in mijn vel zit. Ik ben meer uitgerust, fysiek fitter en ik heb een betere weerstand.
sven Damian
sven Damian
2021.07.02
Mijn weerstand is merkbaar vooruit gegaan sinds ik ben begonnen met het gebruiken van de Daily Vita pillen. Ook heb ik sinds 1/2 weken een fitter gevoel als ik opsta! Zeker een aanrader, mijn ouders opa en oma etc. gebruiken het ondertussen ook.
G Grimmjow
G Grimmjow
2021.07.02
Zeer tevreden! Zeer fijne levering. En ik krijg mijn dagelijkse vitamines makkelijk binnen! Zeker een aanrader voor een ieder! Dankjewel Daily Vita
Rowan Küthe
Rowan Küthe
2021.07.02
Doordat ik duidelijke uitleg heb gekregen over het product, heb ik de beslissing genomen om te starten met Daily Vita. Nu een maand later, voel ik me energieker en kom ik veel gemakkelijker mijn bed uit dan voorheen. Voor de mensen die nog twijfelen, het is echt een aanrader!
Advertisement
Mart Wessels
Mart Wessels
2021.07.01
marten kootstra
marten kootstra
2021.07.01
Rein Versteeg
Rein Versteeg
2021.07.01
Super product gebruik het nu enkele weken.
Lars Vermeer
Lars Vermeer
2021.07.01
Top vitamines! Ideaal dat het afgeleverd wordt.
Advertisement
jhp schuk
jhp schuk
2021.07.01
Zeer tevreden
cader lavalette
cader lavalette
2021.07.01
Super fijn om elke maand opnieuw de vitamines door de brievenbus te krijgen. Zo mis ik nooit een dag om de vitamines in te nemen. Na de eerste week merkte ik ook al echt meer energie te hebben!
hans worst
hans worst
2021.07.01
Nick Koenderink
Nick Koenderink
2021.07.01
Daily Vita bespaart mij een hoop tijd en gedoe! Ik vind het namelijk lastig om alle benodigde vitaminen binnen te krijgen die mijn lichaam nodig heeft. Daily Vita helpt mij hierbij en geeft me daarnaast nog advies over mijn eetstijl.
Advertisement
jesper holtkamp
jesper holtkamp
2021.07.01
Ideaal om al je vitaminen tegelijk en op het juiste moment binnen te krijgen. Zeer tevreden ook over de service van daily vita, zijn zeer vriendelijk met het uitleggen over de verschillende vitamines etc.
Ricco Loche
Ricco Loche
2021.07.01
Top bedrijf! Tijdige levering en nu gemakkelijk mijn dagelijkse vitamines in huis!
Jeroen Berteler
Jeroen Berteler
2021.07.01
Erg blij met de binnen gekregen producten. Ook fijn dat het te verkrijgen is bij mijn sportschool Fitform. Zeker een aanrader !!!!