Cyfrowo Mocni

cyfrowomocni.pl

Cyfrowo Mocni Reviews

Excellent rating
5.0
69 reviews Verified
Cyfrowo Mocni
%title%

%offer%

Reviews ( 69 ) 5.0

Paulina Malesa
Paulina Malesa
2024.05.24
Jestem pod wrażeniem przeprowadzonego szkolenia wiele ciekawych informacji się dowiedziałam
Advertisement
Emilia Czubińska
Emilia Czubińska
2024.05.24
Kartka Mówi Wszystko
Agata Niedźwiecka
Agata Niedźwiecka
2024.05.24
Julia Barżykowska
Julia Barżykowska
2024.05.24
Bardzo interesujący kurs. Najlepiej wspominam robienie zdjęć i kręcenie filmików.
Phone
Phone
2024.05.24
Miałam okazję uczestniczyć w szkoleniu prowadzonym przez tych genialnych ludzi! Świetna robota! Mam nadzieję na możliwość uczestniczenia w innych tak rewelacyjnie zorganizowanych projektach! ;-)
Advertisement
Hubert Wojciechowski
Hubert Wojciechowski
2024.05.24
Bardzo fajny moduł z filmowania, ciekawy i elegancko przedstawiony.
Michał K
Michał K
2024.05.24
Najciekawsze była praca ze sztuczną inteligencją.
Patrycja Kopeć
Patrycja Kopeć
2024.05.17
Miałam przyjemność uczestniczyć w szkoleniu z kompetencji cyfrowych💻 i chciałabym wyrazić swoje zadowolenie z jego przebiegu. Szkolenie było doskonale zorganizowane i przekazane treści były niezwykle wartościowe. Instruktorzy wykazali się ogromną wiedzą i profesjonalizmem, a materiały szkoleniowe były przystępne i bardzo pomocne. Dzięki temu szkoleniu zdobyłam nowe umiejętności, które z pewnością wykorzystam w swoim życiu . Z pełnym przekonaniem mogę polecić to szkolenie każdemu, kto chce podnieść swoje kompetencje cyfrowe. Było to naprawdę wspaniałe doświadczenie!🤗
Kacper zbikowski
Kacper zbikowski
2024.05.17
Advertisement
Ewa
Ewa
2024.05.17
McKuBaN
McKuBaN
2024.05.17
Bardzo mi się podobało tutaj polecam każdemu dużo się można nauczyć
Kamila Ostrowska
Kamila Ostrowska
2024.04.15
Szkolenie o kompetencjach cyfrowych przeprowadzone zostalo wzorowo. Zarówno treść zajęć, forma, sposób przekazania.. po szkoleniu życie dosłownie stało się łatwiejsze, gorąco polecam! ❤️ 10/10!
Reply from Cyfrowo Mocni 2024.04.15
P.S. Uwaga! Po ukończeniu szkolenia istnieje ryzyko nagłego wzrostu pewności siebie i chęci podbijania internetu! ‍♀️‍♂️
Alicja Zubowicz
Alicja Zubowicz
2024.04.14
Szkolenie przeprowadzone bardzo profesjonalnie. Forma prezentacji bardzo ciekawa. Jestem zadowolona i polecam serdecznie!
Reply from Cyfrowo Mocni 2024.04.14
Mega się cieszymy, że szkolenie wpasowało się w Twoje oczekiwania i że fajnie się bawiłaś podczas warsztatów! To mega motywuje, kiedy możemy dzielić się swoją wiedzą i pomagać Wam rozwijać swoje skille.
Advertisement
Patrycja Skierkowska
Patrycja Skierkowska
2024.04.12
5/5 - pełen wypas! W sumie to trafiłam w dziesiątkę! Nauczyłam się mnóstwa rzeczy, które przydadzą mi się zarówno w pracy, jak i prywatnie. Kurs był jeszcze lepszy, niż się spodziewałam! Dużo praktyki, konkretne informacje i zero nudy. Prowadzący byli super! Wszystko tłumaczyli jasno i klarownie, a do tego byli cierpliwi i zawsze gotowi do pomocy. Teraz ogarnę tworzenie stron internetowych i AI "mega przydatne!" Zdecydowanie polecam ten kurs wszystkim, którzy chcą ogarnąć cyfrowy świat! Wszystko było super, nie mam się do czego przyczepić.
Reply from Cyfrowo Mocni 2024.04.14
Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszymy się niesamowicie, że kurs spełnił - a nawet przebił - Twoje oczekiwania i że zdobyłaś mnóstwo wartościowej wiedzy, która przyda Ci się zarówno w życiu zawodowym, jak i prywatnym. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze kursy były merytoryczne, praktyczne i angażujące, dlatego miło nam słyszeć, że doceniłaś zarówno przekazywane treści, jak i sposób prowadzenia zajęć. Super, że prowadzący byli dla Ciebie wsparciem i cierpliwie odpowiadali na wszystkie pytania.
Norwo
Norwo
2024.04.03
Polecam, super szkolenie z kompetencji cyfrowych.
siecipowiatowe
siecipowiatowe
2024.03.27
Świetne szkolenie, do wykorzystania i w życiu zawodowym i prywatnym. Miła, swobodna atmosfera. Polecam gorąco osobom, które chcą pogłębić swoje kompetencje cyfrowe
Patrycja Adamczyk
Patrycja Adamczyk
2024.03.27
Znakomite szkolenie, masa wiedzy i nowych umiejętności, prowadzący pełen profesjonalizm, polecam
Advertisement
Ewa Kaczmarek
Ewa Kaczmarek
2024.03.27
Wysokiej klasy merytoryczne szkolenie, bardzo dziękuje
Adam Biel
Adam Biel
2024.03.27
Iza Szredzinska
Iza Szredzinska
2024.03.27
Wszystko super. Polecam w 100%