Cyclo Studio

cyclostudio.be

Cyclo Studio Reviews

Excellent rating
5.0
124 reviews Verified
Cyclo Studio
%title%

%offer%

Reviews ( 124 ) 5.0

Stéphanie Verhaegen
Stéphanie Verhaegen
2024.05.13
Toegankelijke plek, duidelijke uitleg, leuke muziek en ieder kan op zijn/haar niveau, aangemoedigd door goede instructors. Al 2 jaar jaarabonnement
Louis Janart
Louis Janart
2024.05.13
What’s not to like: goeie workouts, top-instructrices, pompende muziek,… mogelijkheid om zelf je niveau te kiezen en progressie te maken en te voelen. Flexibel training inplannen wanneer het jou past en dit op meerdere momenten per dag. Geen muffe gymzaal maar in open lucht. Grote fan!
Lize Van Cleemputte
Lize Van Cleemputte
2024.05.13
Reply from Cyclo Studio 2024.05.13
Bedankt voor jouw review Lize!
Liselotte Vanheukelom
Liselotte Vanheukelom
2024.03.06
Yanne Billen
Yanne Billen
2024.01.19
Geweldig concept, toegankelijk voor sporters van elk niveau :).
Dag Geeraert
Dag Geeraert
2024.01.18
Locatie voor spinningevents. Wellicht warm voor de sporters, koud voor de toeschouwers.
Reply from Cyclo Studio 2024.01.18
Gelukkig hebben wij nooit toeschouwers en sport iedereen altijd mee!😄 Bedankt voor de review!👍
Fatima-Zahrae
Fatima-Zahrae
2023.12.05
Gauthier D
Gauthier D
2023.12.02
wim rigole
wim rigole
2023.10.30
Zeer leuke lessen. Echte aanrader.
Reply from Cyclo Studio 2023.10.30
Super fijn om te horen Wim! Bedankt☺️
Séverine Cogels
Séverine Cogels
2023.10.28
Isabelle
Isabelle
2023.10.28
Gilles Merchiers
Gilles Merchiers
2023.10.26
Ervaren instructeurs en toplessen, waarbij mijn persoonlijke voorkeur uitgaat naar Michiel Heethem: klassebak!
Dimitry Deneire
Dimitry Deneire
2023.10.15
Net zoals in Gent geeft Cyclo Kortrijk de perfecte combo van een intense work-out door top instructeurs, awesome vibes en het ontmoeten van like-minded mensen. Super dat het zich ook in een toffe openlucht setting afspeelt. Dit heb ik nog nergens anders beleefd.
Dimitry Deneire
Dimitry Deneire
2023.10.15
Cyclo geeft de perfecte combo van een intense work-out, awesome vibes en het ontmoeten van like-minded mensen. Super dat het zich ook in een toffe openlucht setting afspeelt. Dit heb ik nog nergens anders beleefd.
Jean-Marc Haegeman
Jean-Marc Haegeman
2023.10.03
Michiel K
Michiel K
2023.09.29
Brys Jan
Brys Jan
2023.09.28
Enorm leuk en intensief. Een ideale activiteit om met je partner te doen. Voorkeur lesgever: Enzo (super enthausiast en helpt je door de zware stukken) Aanrader om langs te gaan. Update: Nieuwe vestiging aan de Gantoise in Gent.
Yanne Billen
Yanne Billen
2023.09.15
Yanne Billen
Yanne Billen
2023.09.15
Florentine Leirman
Florentine Leirman
2023.09.15