CrossFit Plzeň

crossfitplzen.cz

CrossFit Plzeň Recenze

Vynikající hodnocení
4.9
199 hodnocení Ověřeno
CrossFit Plzeň
%title%

%offer%

Recenze ( 195 ) 4.9

Slaneček19
Slaneček19
2024.04.04
Jana Havelková
Jana Havelková
2024.04.03
Dětské lekce v Crossfitu jsou naprosto skvělé. Rozmanité, děti si získal pan trenér Honza, který připravuje pro děti kruhové tréninky tak zábavně a formou hry, že se na každou další lekci všechny děti těší. Gym je moderní, až neuvěřitelně čistý, velikánský a vzdušný. Šatny prostorné a čisté. Skvělý bar, kde vám připraví jedinečnou výběrovou kávu, lehké občerstvení, velký výběr proteinových tyčinek nebo drinků. Příjemné posezení u velkých sdílených stolů. Personál moc příjemný, vždy ochotný pomoct nebo poradit a to jak osobně, tak i mailem nebo telefonem. Nikdy se mi nestalo, že by byl na mě někdo nepříjemný. V gymu panuje přátelská atmosféra, všichni vás přijmou hned mezi sebe. Necítíte se zde špatně. Parkování je hned před gymem nebo v okolních ulicích. Gym je skvěle vybaven. Z velkým klidem zde nechávám své dítě cvičit a naprosto věřím celému personálu, že bude o syna dobře a odborně postaráno během kruhového tréninku.
Petr Adam
Petr Adam
2024.03.29
Top CrossFit gym…💪
Pavlína Kreuzová
Pavlína Kreuzová
2024.03.26
Nádherný, velký, rozmanitě vybavený moderní gym, kde se (nejen) crossfiťákům, skvěle cvičí. Nechybí ani týmový duch a přátelská atmosféra. Lekce jsou vedeny skvělými trenéry, kteří to dělají srdíčkem, děkujeme.
Tomáš Trávníček
Tomáš Trávníček
2024.03.22
Michael Brych
Michael Brych
2024.03.20
Skvělá komunita členů, dobrá dostupnost. I jako úplný začátečník jsem se necítil jako někdo, kdo sem nepatří. Super!
Viktor Horner
Viktor Horner
2024.03.20
Jan Vojta
Jan Vojta
2024.03.18
Vašek Holan
Vašek Holan
2024.03.16
Nejlepší gym v CZ 💪
Peťas Kovář
Peťas Kovář
2024.03.15
Nikol Brychová
Nikol Brychová
2024.03.14
Super tréninky pro jakýkoliv level fitness. Člověk se opravdu nemusí stydět nebo se bát - místo si tu najde každý. Přátelská atmosféra, lidský přístup a cvičení, co baví! 10/10
Jan Perdok (perdokjan)
Jan Perdok (perdokjan)
2024.03.14
Awesome gym, awesome community. Love it here.❤️❤️❤️❤️❤️
Tomaš Mafka
Tomaš Mafka
2024.03.14
Zuzana Kuželíková
Zuzana Kuželíková
2024.03.13
Mgr. Lucie Valečková
Mgr. Lucie Valečková
2024.03.13
Moje srdcovka již 9 let. Skvělé prostředí a profesionální přístup, doplněn o úžasnou komunitu atletů. 🫶🏻
Rudolf Zikmund
Rudolf Zikmund
2024.03.13
Skvělé služby trenérů, super prostředí a skvělá atmosféra.
Filip Hofmeister
Filip Hofmeister
2024.03.07
Kvalitní gym na borských polích (i přes to s dobrou dostupností jak mhd tak autem). CF Plzeň nabízí během dne spoustu lekcí, takže není problém najít si čas, který vám vyhovuje. Trenéři jsou ochotní a zkušení. Cvičím tu rád, je zde přátelská komunita a nováčky berou bez jakýchkoliv předsudků.
Martin Horník
Martin Horník
2024.03.06
Jestli hledáš místo, kde budeš posouvat svoje limity a přitom se cítit jako doma, tak tohle je to správné místo!
Pavel Kydlíček
Pavel Kydlíček
2024.02.20
Hezke a pratelske prostredi , ochotny personal
Vera Kostrounova
Vera Kostrounova
2024.02.05
Skvělý přístup, super místo i vybavení. Chodím tam velmi ráda.