Criseq - Säkerhet och Beredskap

criseq.se

Criseq - Säkerhet och Beredskap Reviews

Excellent rating
4.6
965 reviews Verified
Criseq - Säkerhet och Beredskap
%title%

%offer%

Reviews ( 935 ) 4.6

Customer
Customer
2023.12.07
Josefine Nilsson
Josefine Nilsson
2023.11.01
not recommends
Mycket missnöjd. Mailat flera gånger utan svar! Har inte fått det vi beställt.
Reply from Criseq - Säkerhet och Beredskap 2023.11.02
Hej Josefine, vi beklagar verkligen detta. Vänligen kontakta vår kundtjänst så att vi kan lösa problemet åt dig. Tack för din tålmodighet.
Customer
Customer
2023.10.28
Bra.
Magnus Drewsen
2023.06.28 2023.06.28 | Sweden
VARNING för detta företag!! Jag beställde en produkt där det stod leverans inom 1-3 dagar, eftersom jag behövde leveransen. Efter tre dagar hörde jag av mig. Inget svar. Dagen efter hörde jag av mig igen och en dag senare fick jag svar från dom att dom hade problem med sitt lagersystem och fick inte ut några orders. Jag avbeställde min order då. Två veckor senare fick jag besked om att min order skickats ändå. Jag kontaktade support igen och då bad man om ursäkt och förklarade att jag inte skulle hämta leveransen, så skulle den gå tillbaka. Så jag gjorde som dom sa... Hämtade inget. Nu har dom skickat min faktura till Svea inkasso. Jag vill helst inte ge en stjärna i betyg, eftersom det inte finns några stjärnor på det här företaget.
Dålig kundsupport/Lång leveranstid Ingen som svarar i telefonen. Hänvisning mejl får man ingen svar på har skickat hittills 3 mejl.
Sara
2022.04.07 2022.04.07
Värdelöst! Fick fel vara! Skickade omedelbart begäran om retursedel men har inte hört något fast det gått tre veckor. Å nu har jag fått betalningspåminnelse!!!
Jack
2022.03.20 2022.03.20
Grym! Hitta en sånn här i skogen utan att veta vad de va, dock va jag tvungen att trycka på knappen.... Nu har jag röda händer och de tjuter i öronen och har stroboskop flimmer i ögonen! Verkar vara en kanon grej😁
Mo
Mo
2022.03.10 2022.03.10
Ingen kommunikation Beställde grejer som ej var restnoterade för ca 14 dagar sedan. De Säger att det skall ta 1-3 dagar med leverans… HAr mailat två gånger men inte hört ett knyst från företaget.. Dålig kommunikation och inget svar. Gör snart en reklamation via mitt bankkort.. Uppdaterar hur fallet går.
Har väntat sen 3/12-21 på min beställning. Fick höra i 23/12 att ni skulle kolla var den tagit vägen men sen inte hört något mer. Har mejlat ytterligare tre gånger utan svar.
Vattenrenare beställ och betald Har beställt vattenrenare och betalt, fått bekräftelse. 5-10 dagar leverans och det har vi passerat med marginal men INGA vattenrenare. Skickat mail om fråga när produkterna skall komma, men inga svar. Ringt men de har slutat att svara. SKÄRPNING!!!!!!
Missnöjd Jag beställde (och betalade innan leverans) för snart två månader sedan och mina saker har inte kommit än. Jag har mailat flera gånger och undrat var min beställning är och också önskat få pengarna tillbaka men inte fått svar på mitt senaste mail. Väldigt tråkigt eftersom jag skulle använt radioapparaterna som jag beställde på en tävling som var för en månad sedan. Det går inte att få tag på någon via telefon eftersom telefonen är avstängd varje gång jag ringt. Mycket missnöjd!
Christofer Steger
2021.08.18 2021.08.18 | United Kingdom
Lagom prisläge. Bra grejer.
Snabb frakt och snabb bekräftelse på allt.
Utmärkta munskydd som är bekväma och skyddar. Mycket bra valmöjligheter vid betalning.
Frystorkad mat Den är verkligen bra, synd att den är så dyr bara
Snabb och smidig leverans, bra pris och en bra produkt.
Snabb leverans
Leana
2021.06.08 2021.06.08 | United States
Bra produkter, stort sortiment, snabb leverans. Finns inget att klaga på.
Thomas
2021.06.04 2021.06.04
Snabba som blixten. Mycket nöjd :-)