Restaurant Creta Reviews

Restaurant Creta Reviews

4.6

Excellent - based on 213 reviews

creta.fun
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (213)
Ilse Santifort
Ilse Santifort
2024-02-14
Eten besteld. Zou vandaag bezorgd worden om 19:30 uur. Er werd doorgegeven dat het tussen 19:30-19:45 bezorgd zou worden. Om 20:00 uur nog steeds niks. De kinderen hadden gesport en behoorlijk trek. De telefoon werd niet opgenomen. Wij wilde weten waar de Koerier bleef...En wij begonnen nu toch wel te balen. 20:15 is mijn man naar restaurant toe getreden. Ik moest moest hem maar bellen als de Koerier toch ineens voor de deur zou staan.... 20:30. Nog niks. Inmiddels zwaar geïrriteerd allemaal, maar daar werd idd het eten gebracht. Zaten we toch te eten om 20:40 uur. Lekker maar voor de kids veel te laat. En ik moet zeggen dat ik zelf ook geen trek meer had. Toch jammer op mn trouwdag...
Food
Service
Reply from Restaurant Creta 2024-02-15
Beste Ilse, onze oprechte excuses voor deze ervaring. Wij nemen je klacht serieus. Neem alstublieft contact op met onze klantenservice om dit recht te zetten.
Advertisement
Alie Roubos
Alie Roubos
2024-02-13
Lekker eten leuke sfeer,en gezellige gastvrouw.
Atmosphere
Food
Service
Reply from Restaurant Creta 2024-01-28
Beste Alie, hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u van uw etentje bij ons genoten heeft. We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen!
Piet M
Piet M
2024-02-07
Nog niet eerder hier geweest. Als vooraf besteld brood met tazziki. Was lekker. Als hoofdgerecht bifteki en gambas uitgekozen. Bifteki was goed maar de gambas hadden te lang op de gril gelegen en waren droog. De prijsverhouding voor wat je op je bord is niet oke. Naast het hoofdgerecht krijg je een klein frituur mandje met patat. Wil je groente of iets anders moet je dat bijbestellen. Zelf mayonaise is extra. Kregen tijdens het eten extra servetten, wat attend is. Echter de servetten waren smerig. Zou hier niet nog een keer heengaan.
Atmosphere
Food
Service
Reply from Restaurant Creta 2024-02-10
Beste Piet Dankjewel voor je reviews. Wat jammer niet meer bij ons terugkomt. Maar aangezien bij deze bedrijven heb je allemaal reviews met slechte beoordelen hebt gegeven ( Centrum Hoofddorp+kings Garden+mc Amsterdam+kfc Amsterdam+fat phills Hoofddorp+conjani Wielersport+La Place+Het IJsparadijs+La Madonna+Malieveld+Esplanade di Due Tempi+Lidl+Luciano Delft (Markt)+Milan Ciao Ciao+Marktgarage ParkerenDelft+'t Wapen van Haarzuylen+Jumbo+Albert Heijn XL Bevrijdingsplein+Fratelli+Hoogvliet+Kwalitaria Badhoevedorp+IKEA Amsterdam+Extern Magazijn IKEA Amsterdam+Melger's Wijn en Dranken C.V.+Big Bite+Köfte Kitchen+JD Sports+Bief & Burgers.) En bepaalde reviews heb jij gezegd mijn eigen pizza's die ik thuis maak is lekkerder.....,,،👌🏼
Jasper Post
Jasper Post
2024-02-02
Gebeld om een bestelling af te halen. 15 minuten later was ik al welkom. Het eten was heerlijk. Goed gekruid en goed gegarneerd. Mij zien ze snel weer!
Atmosphere
Food
Service
Reply from Restaurant Creta 2024-02-03
Beste Jasper, bedankt voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je van ons eten hebt genoten. We kijken er naar uit je snel weer te zien!
jay shri Ram
jay shri Ram
2024-01-28
Voor de beste Gyros van Noord Holland moet je hier zijn. Goede service van professioneel personeel.
Advertisement
Alie Roubos
Alie Roubos
2024-01-27
Met 4 personen voor het eerst bij Creta gegeten .Het eten was heerlijk en de bediening erg goed en vriendelijk. Komen zeker nog eens terug!
Hiwa Soltani
Hiwa Soltani
2024-01-27
Wij hadden de mix grill en lamskoteletten en deze waren erg lekker! Aanrader!
Suzanne Poiesz
Suzanne Poiesz
2024-01-24
Heerlijk eten en super vriendelijk!
Reply from Restaurant Creta 2024-01-25
Bedankt voor je positieve feedback, Suzanne! We zijn blij dat je genoten hebt van het eten en onze service. Hopelijk tot snel!
Peter Slegtenhorst
Peter Slegtenhorst
2024-01-23
Zeer lekker gegeten. Alles vers bereid. Bediening zeer vriendelijk. Eigenaar zelf kwam vragen of alles naar wens was. Vanaf gisteren is dit mijn favoriete griek. Topper.
Reply from Restaurant Creta 2024-01-23
Beste Peter, bedankt voor uw lovende woorden! We zijn blij dat u genoten heeft van uw maaltijd en onze service. We kijken ernaar uit om u snel weer te verwelkomen.
Advertisement
Marja Van 't Hul
Marja Van 't Hul
2024-01-22
Heerlijk gegeten. Zeer vriendelijk bediening. Aanrader!
Reply from Restaurant Creta 2024-01-23
Beste Marja, bedankt voor je fantastische beoordeling! We zijn blij dat het eten en de service naar wens waren. Hopelijk zien we je snel weer. Met vriendelijke groet.
Jacqueline Van Der Boon
Jacqueline Van Der Boon
2024-01-13
Leuk knus restaurant,heerlijk eten snelle en vriendelijke bediening.aanrader
Reply from Restaurant Creta 2024-01-13
Bedankt voor je positieve recensie, Jacqueline! We zijn blij te horen dat je genoten hebt van ons eten en de service. We zien je graag weer!
Michel van Diemen
Michel van Diemen
2024-01-02
Een hele lekkeren pita Gyros en aardige eigenaar ! Zaak ziet er ook goed verzorgd uit
Reply from Restaurant Creta 2024-01-03
Beste Michel, dank u wel voor uw positieve feedback! Wij zijn erg blij dat u genoten heeft van onze pita Gyros. Graag tot ziens!
Tom Strebus
Tom Strebus
2024-01-01
Reply from Restaurant Creta 2024-01-02
Dear Tom, Thank you for leaving a review. We appreciate your support. If you have any suggestions, please share with us. We're here to serve you better! Best wishes, Your Team.
Advertisement
Louisa Schmid
Louisa Schmid
2023-12-29
Leckere essen, aber leider etwas kleine Portionen. Bei so guten Rezensionen hätten wir mehr erwartet.
Reply from Restaurant Creta 2024-01-03
Dear Louisa, Thanks for your review. Please note you ordered a main dish for one person to share with two persons. When you ask the waiter of the dish for 1 person will be enough for 2 person she said no. It is enough for one person, not for two. You still decides to share one main dish with two persons. It is too bad you complain about this, because it was told to you and you still made the decision to share. I regret to read this. Best regards, Restaurant Creta
Jelena P
Jelena P
2023-12-21
Reply from Restaurant Creta 2023-12-22
Dear Jelena, Thank you for your feedback. We're delighted to hear that you had a positive experience with us. We appreciate your support and look forward to serving you again. Best Regards.
Ruby Hillegers
Ruby Hillegers
2023-12-20
Eten bestellen is goedkoper dan het hier opeten. Bifteki kost in het restaurant 27 euro en als je het laat bezorgen 19… lekker, maar dat is natuurlijk geen zaak.
Reply from Restaurant Creta 2023-12-20
U reageert op een andere filiaal. Ons bifteki in het restaurant is 27 euro en op thuisbezorgd en de website 26 euro. 1) het is 1 euro duurder in het restaurant, omdat je voor service kosten betaald. 2) voor bezorgen wordt bezorgkosten gerekend. 3) het is geen cafetaria dat we prijzen van 18,99 euro hanteren zoals cafetaria Creta Aalsmeer waar u over praat die compleet loslaat van deze locatie en eigenaar. Het restaurant worden restaurant prijzen gevraagd en voor bezorgen een bezorgprijs. 4) als je in Aalsmeer besteld en naar Hoofddorp wilt laten bezorgen moet je rekening houden met hoge bezorgkosten. Graag beter naar locatie kijken voor dat je een review plaats. Gelieve per direct te verwijderen en bij de juiste locatie/cafetaria te plaatsen. Deze review is ook al gemeld bij Google als een incorrecte review.
Gilles Baatsen
Gilles Baatsen
2023-12-20
Helemaal.top ik kom gauw langs!
Reply from Restaurant Creta 2023-12-20
Goedemiddag Gilles, U reageert op de (nog steeds bestaand restaurant) pagina van Restaurant Creta. U bent natuurlijk altijd welkom bij ons om ons Mediterraans Griekse gerechten te proberen! Met vriendelijke groet, Restaurant Creta
Advertisement
brian van der waart
brian van der waart
2023-12-12
Heerlijke ossenhaas gegeten super mals!
Reply from Restaurant Creta 2023-05-22
Bedankt voor je recensie! We zijn verheugd om te horen dat je afgelopen vrijdag hebt genoten van onze heerlijke, malse spareribs. Het is geweldig om te weten dat ze zo goed in de smaak vielen dat je ze graag nog een keer zou willen proeven. We besteden veel zorg aan de kwaliteit en smaak van onze gerechten, dus jouw positieve feedback betekent veel voor ons. We kijken ernaar uit om je opnieuw te verwelkomen en je te laten genieten van een nieuwe portie smakelijke spareribs. Bedankt voor je bezoek en tot de volgende keer!
Daniel Meijer
Daniel Meijer
2023-12-07
Reply from Restaurant Creta 2023-12-07
Dear Daniel, thank you for your positive feedback! We're delighted to know you had a great experience with us. We look forward to serving you again soon. Best Regards.
Rebecca Nagtegaal
Rebecca Nagtegaal
2023-12-06
Reply from Restaurant Creta 2023-12-07
Dear Rebecca, we regret to see that your experience was not completely satisfactory. Please contact our customer service, so we can assist you better. Your feedback is essential for our improvement.