CO sportsmassage / Kropsterapi

CO sportsmassage / Kropsterapi Reviews

Excellent rating
5.0
97 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (97)
Kan varmt anbefale behandling hos Claes! Efter første behandling kan jeg mærke en kæmpe forskel i gamle skader og skavanker jeg troede jeg aldrig ville slippe af med. Skal helt sikkert tilbage til endnu flere!

Date of experience: 09 February, 2024
Advertisement
Super dygtig behandler Kom til Claes efter jeg havde fået nyt knæ - med cupping blev mit arvæv løsnet og jeg kom godt på vej. Claes er behagelig, vidende, omsorgsfuld og super dygtig behandler. Får de aller bedste roser herfra . Vibeke Hoffmann

Date of experience: 01 September, 2023
Da jeg i mange år har døjet med min læn, og har prøvet forskellige behandler, tog jeg kontakt til Co. Måtte prøve på egen krop, om det nu også kunne være sandt. Ja, det kan det så, har været smerte fri, og sikke en fornøjelse at være fri. Jeg følte mig velkommende, imødekommende og han viste stor interesse i mit problem. Har kun de varmeste anbefalinger her fra.
Daniel Pedersen
Daniel Pedersen
2021.07.19
recommends
Den bedste af de bedste ?? Jeg er kommet med Claes det sidste lange stykke tid, virkelig en skøn oplevelse at komme hos ham! Professionel og behagelig ?? Han ved virkelig hvad han har med at gøre, og styr på sagerne. Som atlet er det rart at vide man er i trygge hænder ??‍♂️ Vil helt klart anbefale til alle jeg kender ????
Berit Rogarth Lassen
Berit Rogarth Lassen
2021.07.18
recommends
Har I flere måneder ikke lyttet til min krops signaler, hvilket har medført konstant hovedpine, smerter i nakken, skulder, ryggen og lænden. Super god oplevelse at opsøge CO Sportsmassage/Kropsterapi, Claes er en mega dygtig og kompetent massør. Jeg takker for en super skøn massage, med efterfølgende cupping og kommer uden tvivl igen. De allerbedste anbefalinger herfra
Advertisement
Marianne-Dodo Krogh-Nielsen
Marianne-Dodo Krogh-Nielsen
2021.07.14
recommends
Alle som lider af restlees legs ved at det bare er en stille dræber for ens mentale helbred . Min far havde det og jeg har desværre arvet det men efter fjernelse af mit bryst for nogle år siden og et piskesmæld er det stukket helt af og jeg har tit grædt mig igennem nætterne og slæbt mig igennem dagene .En go ven havde været ved Claes og sagde det skal du prøve har længe gerne ville men magtede ikke skuffelsen over igen at få at vide “ lev med det” men tog afsted igår med forventninger helt i bund .men noglegange skal det VIRKLIG bare være skidt før det bliver godt ❤️ super sympatisk og dygtig massør der brænder for sit fag .ku mærke fra første strøj han havde hørt mig og bevares han fandt ALLE punkter der gjorde nas ? fik jeg så sovet i nat ? Det gjorde jeg ❤️ jeg ved det her kun er begyndelsen der vil være gode nætter og dårlige men med Claes ‘ hjælp er jeg 100 på at vi for bugt med det meste ❤️ TAK??
Jesper Kvist
Jesper Kvist
2021.07.13
recommends
Har haft undervisning af Claes og hvilken fantastisk undervisning han formår at drive. Han holder det enormt spændende og sjovt samtidigt - så det er en udsøgt fornøjelse at have undervisning fra ham. Klart anbefaling herfra
Bente Bendixen Orbesen
Bente Bendixen Orbesen
2021.07.08
recommends
I dag blev dagen, hvor jeg endelig kom til CO Sportsmassage/Kropsterapi - jeg har ellers taget tilløb længe ? Min venstre arm var ubrugelig da jeg ankom, og kunne knap nok løftes. I liggende stilling, kunne armen overhovedet ikke komme op. Claes gik i gang med behandlingen, og arbejdede også med min venstre arm. Efter kort tid, kunne den løftes ? Nævnte det med den liggende position, og armen fik en tur mere. Prøv at tænk, jeg kunne løfte armen, endda helt op over hovedet - det var da fantastisk ? Jeg kunne pludselig tage blusen på uden at krølle armen på en underlig måde, bilkørsel blev lettere, og jeg kunne række ud efter ting i butikkerne. Alt dette var nyt for mig, efter at have haft problemer siden medio april '21. Claes er en yderst rar og kompetent sportsmassør, som jeg varmt kan anbefale. Jeg er ikke færdig med at komme der ? Tak Claes ??
Kerstin Strojek
Kerstin Strojek
2021.07.07
recommends
Super skøn massage, med efterfølgende cupping. Havde smerter i knæet da jeg kom, gik derfra uden smerter. Glæder mig til en løbetur fredag, for at afprøve knæet. Kan varmt anbefales. Meget professionel og kompetent behandling. Tak.
Advertisement
Henrik Nissen
Henrik Nissen
2021.07.01
recommends
ANBEFALING.!?????????? Jeg har de sidste 20-25 år døjet med hovedpine ugentligt, ja mange gange også dagligt. Treo har været min fast følgesvend gennem alle disse år. Jeg har prøvet alverdens behandlinger, fys, massage, akupunktur ja You name it.! D.8 juni havde jeg min første behandling ved Claes, siden har jeg fået 3 yderligere behandlinger.. Claes har kombineret min massage med cupping samt forskelligt kosttilskud.. Det vilde er at jeg har været total hovedpinefri i nu 23 dage., jeg er dybt taknemmelig for din hjælp Claes..???? det virker som om der er sket et mirakel..??‍♂️ Døjer du selv med hovedpine/spændinger mm. så giv Claes et forsøg, hans behandlig samt supplement med kosttilskud er fantastisk.! Claes tak for hjælpen indtil videre vi ses snart igen.??
Trine Fris Østerbye
Trine Fris Østerbye
2021.06.25
recommends
Super god oplevelse ?? jeg takker for idag og kommer uden tvivl igen ?
Louise Schøneberg Laursen
Louise Schøneberg Laursen
2021.06.24
recommends
Første gang jeg skulle prøve cupping. Var lidt nervøs, men alt bliver forklaret, taget stille og roligt og du bliver spurt undervejs om det er til at holde ud! Utrolig god behandling! Kan varmt anbefales! ☀️
Gitte Frank
Gitte Frank
2021.06.24
recommends
5 store ⭐⭐⭐⭐⭐ til Claes Ved udmugning af min hesteboks, for 6-7 år siden, fik jeg en prolaps i mit korsled. Dette fik jeg dog først konstateret for lidt over 1 år siden, da jeg startede på behandling hos en fys. ? Men efter 1 års behandling hos fyssen, var der ingen fremskridt ? Jeg havde stadig konstant ondt i hele kroppen. Noget nyt skulle prøves... Så jeg kontaktede Claes, om han kunne hjælpe en meget vrøvlet kvinde, der havde ondt i hele kroppen, og var mentalt træt! ? Claes tog udfordringen!! ? Jeg gik til Claes med et ønske om, 'bare' og få det bedre.. Men, jeg gik derfra med den vildeste 'Waaauuu - oplevelse', hvor mit liv har taget en drejning på 180 grader! ? Jeg er igen glad og energifyldt, samt fået lysten tilbage, til kostomlægning og motion ?? Kan sove igennem om natten og springe ud af sengen om morgen!! Ingen smerter eller træthed og spore i kroppen... og dette efter 1 behandling!! Tak for dig Claes <3
Advertisement
Tina Harbeck Knudsen
Tina Harbeck Knudsen
2021.06.22
recommends
Efter at have hørt en venindes fantastiske historie og oplevelse, tog jeg kontakt til Claes - den bedste beslutning ? Jeg er kompleks kronisk smertepatient og har været det i 10 år. Smerter på smerteskalaen der 24/7 ligger på 8, ingen energi, ingen søvn - resulterer i en træt krop. Læger der prøver at hjælpe, men uden resultat. Jeg har besøgt Claes 1 gang og det er bestemt ikke eneste eller sidste gang. For første gang i 10 år har jeg sovet en hel nat ?? For første gang i 10 år ligger mine smerter pt lavere end 8 Jeg er stået ud af sengen med et smil og glæde - det er ikke sket de sidste 10 år. Claes kan sit kram og jeg glæder mig til den rejse jeg har startet sammen med ham. Der er nu et klart lys forenden af tunnelen - jeg kan for første gang se min fremtid som andet end et smertehelvede Tusind tak Claes ?? For at give mit livet igen
Jeanette Toft
Jeanette Toft
2021.06.10
recommends
SUPER GOD OPLEVELSE OG GOD MASSØR?? Fik idag cup massage, 24 stk rundt på ryg, nakke og skulder. En rigtig god oplevelse, en massør som vil være sikker på sin “patient” er okay under hele forløbet, da det godt kan være smertefuld i et par sekunder? Det er ihvertfald ik sidste gang jeg tager et visit forbi ham for at få cup massage, og alle de røde/blå mærker tager jeg gerne med ?
Tina Therkelsen
Tina Therkelsen
2021.05.31
recommends
kompetent og faglig dygtig massør der altid yder sit bedste, og ikke prøver at binde dig ekstra behandlinger på der ikke er nødvendige. De varmeste anbefalinger herfra.
Julie-Marie N. Terkildsen
Julie-Marie N. Terkildsen
2021.04.18
recommends
Claes er super dygtig og kompetent både som behandler og underviser! Jeg giver mine varmeste anbefalinger ????
Advertisement
Tina Oldenburg
Tina Oldenburg
2021.04.17
recommends
Claes er en super god massør og underviser. Han har givet os nye massører masser af gode råd og tips med på vejen ?
Malene H Jensen
Malene H Jensen
2021.04.17
recommends
Rigtig dygtig massør! Kæmpe anbefaling herfra ! ???
Camilla Quebec
Camilla Quebec
2021.04.06
recommends
Alle de bedste anbefalinger her fra! Jeg har i fire år levet et liv med smerter og hovedpine hver dag, men det er kun blevet mindre og bedre efter et par gange hos Claes??? Det er blevet fast rutine at komme forbi ham, og det bliver jeg ved med???