CORNELISSEN.MARKETING

cornelissenmarketing.nl

CORNELISSEN.MARKETING Reviews

Excellent rating
5.0
20 reviews Verified
CORNELISSEN.MARKETING
%title%

%offer%

Reviews ( 20 ) 5.0

Roel Slomp
Roel Slomp
2024.04.12
wij zitten met 11 ondernemers in een samenwerkingsverband onder de naam Overname-Experts. Het is een goede gewoonte om eens per jaar een heisessie te organiseren. Dit jaar hebben wij onze merkontwikkeling centraal gesteld. Daarbij hebben wij Eric gevraagd om ons door de dag heen te leiden. Hij heeft de dag keurig voorbereid, en ook de dag zelf is prima verlopen. Wij zijn blij met de uitkomst en gaan er zeker een vervolg aangeven. Dank Eric, voor de prima begeleiding en inspiratie.
Reply from CORNELISSEN.MARKETING 2024.04.12
Bedankt voor de fijne review Roel. Jullie zijn een mooie groep bij elkaar en er is volgens mij een mooie basis gelegd voor een succesvol vervolg!
Fons Tünnissen
Fons Tünnissen
2024.03.12
Als ondernemer is het fijn om over diverse zaken te sparren. Zo ook over de propositie van mijn eenmanszaak FONS & WIJN. Voor mij is Eric Cornelissen hier de perfecte sparringpartner voor. Kort na één van onze brainstormsessies kwam Eric met een hernieuwde merkbelofte, die aangeeft wat mijn meerwaarde is. Tegelijkertijd heeft Eric een aantal kleine aanpassingen op mijn website doorgevoerd, zodat de ontwikkelde content ingezet kan worden in mijn (web)shop. Naast deze meerwaarde, zorgt dit tevens voor een betere online vindbaarheid. Hoe mooi is dat!
Reply from CORNELISSEN.MARKETING 2024.04.12
Bedankt Fons! Sparren met jou is superleuk want het gaat altijd over de 'ware geneugten des levens'; wijn en spijs.
Jerry de Leeuw
Jerry de Leeuw
2024.03.01
Game-changer Entrima is zeer tevreden over de samenwerking met Cornelissen Marketing. De doelgroepanalyse was een game-changer, waardoor we nu met gerichte social media promoties precies de juiste mensen bereikten. De creatieve animaties geven onze boodschap een visuele impact die online opvalt. De inzet van de Online Content Machine verhoogd daarbij de effectiviteit aanzienlijk en zorgt voor consistente online zichtbaarheid. Kortom, een effectieve en doordachte aanpak!
Reply from CORNELISSEN.MARKETING 2024.03.01
Wauw, geweldige review Jerry, erg blij mee en we zijn een mooie klus aan het klaren!
Jerry de Leeuw
2024.02.23 2024.02.23 | Netherlands
Game-changer Entrima is zeer tevreden over de samenwerking met Cornelissen Marketing. De doelgroepanalyse was een game-changer, waardoor we nu met gerichte social media promoties precies de juiste mensen bereikten. De creatieve animaties geven onze boodschap een visuele impact die online opvalt. De inzet van de Online Content Machine verhoogd daarbij de effectiviteit aanzienlijk en zorgt voor consistente online zichtbaarheid. Kortom, een effectieve en doordachte aanpak!
Reply from CORNELISSEN.MARKETING 2024.02.23
Hey Jerry, bedankt voor je positieve feedback! Het is geweldig om te horen dat onze doelgroepanalyse en creatieve animaties impact hebben. We blijven graag jouw visuele boodschap versterken!
Harrold Binnekamp
Harrold Binnekamp
2024.01.25
Wij waren op zoek naar een nieuwe website en komen zo in contact met Eric. Wat een fantastische ervaring is dit geweest. Eric gaat in het ontwerptraject veel verder dan menig ander. Hij bouwt niet alleen een website, maar hij stelde voor om in de winkel bepaalde kleuren te gebruiken en was zelfs bereid om in de winkel een muurtje te schilderen. Eric heeft overal over nagedacht van ontwerp van website en kleurgebruik tot het arrangeren van de websitefoto's. Eric je bent de beste in je vak.
Reply from CORNELISSEN.MARKETING 2024.01.26
Bedankt voor de review Harrold! Fijn dat je jouw beleving zo duidelijk onder woorden hebt gebracht. Dat helpt hopelijk anderen weer in hun keuze. Top!
Rene
2024.01.18 2024.01.18 | Netherlands
Heel goed geholpen bij ons probleem! Door het niet goed functioneren van onze website terecht gekomen bij Cornelissen Marketing met de vraag hoe kunnen we de vindbaarheid/bereikbaarheid van de website verbeteren. Eric heeft goed naar onze vragen geluisterd, duidelijke analyse gemaakt van het probleem waardoor de website niet goed werkte en hierop aanpassingen doorgevoerd. Nu is de website beter vindbaar en we zijn erg blij met de hulp, luisterend oor, analytisch vermogen en de oplossingen die aangedragen/uitgevoerd zijn.
Reply from CORNELISSEN.MARKETING 2024.01.19
Bedankt voor je fijne review Rene. Fijn dat de zichtbaarheid verbeterd is!
Elysee Dental
Elysee Dental
2023.02.22
Altijd heel fijn om met Eric te werken. Hij schakelt snel, is goed te bereiken en is snel met het leveren van de gevraagde opdrachten.
Hanneke Kiel
Hanneke Kiel
2022.10.03
Wat een fijne samenwerkingspartner is Eric! Al meteen bij het eerste gesprek ging hij terug naar de eerste vraag: Welke emotie wil je aanspreken? Heerlijk om daarna het monnikenwerk van de hele website in elkaar zetten en vullen aan hem te kunnen overlaten! Het resultaat is beter dan ik ooit kon verwachten!
Reply from CORNELISSEN.MARKETING 2022.10.03
Bedankt voor de fijne review Hanneke. Voor een fijne samenwerking zijn er natuurlijk twee nodig ;-)
Stefanie K.
Stefanie K.
2022.08.21
Eric Cornelissen heeft niet alleen mijn website gebouwd, hij heeft zich ingeleefd in mijn product en actief meegewerkt aan het ontwikkelen van mijn logo. De samenwerking was heel prettig en ook na het opleveren van de site blijft hij actief betrokken met tips en adviezen. De website is prachtig en heeft een mooie sfeer, mensen die mijn site bezoeken zijn altijd onder de indruk.
Reply from CORNELISSEN.MARKETING 2022.08.21
Dankjewel Stefanie voor de fijne review. Het was erg leuk om voor je aan de slag te gaan. Zeker ook met de prachtige foto's van Marjolijn Lamme. Goed dat je die hebt laten maken.
Margreeth van den Berg
Margreeth van den Berg
2022.05.23
Eric Cornelissen heeft goed geluisterd naar onze wensen en een mooie website voor ons bedrijf gebouwd. Daarna heeft hij goede adviezen gegeven over de marketingstrategie en ondersteunt ons bij de uitvoering. Fijn om met hem samen te werken.
Reply from CORNELISSEN.MARKETING 2022.05.24
Bedankt Margreeth voor de mooie review. ParcActiveRubber.com is een prachtig initiatief en het is fijn om er vanaf de start bij betrokken te mogen zijn!
Martine Mulder
Martine Mulder
2021.05.18
Samen met Eric hebben we onze nieuwe website gebouwd. Eric denk prettig mee, pakt snel door en het resultaat is fantastisch!
Reply from CORNELISSEN.MARKETING 2021.05.19
Het was leuk om te doen Martine. Hopelijk trekt murphys-bussum.nl een hoop nieuwe gasten voor jullie aan!
Bert Van Eiken
Bert Van Eiken
2020.06.08
Er zijn natuurlijk genoeg goede websitebouwers, maar Eric heeft voor Transitietijger.nl niet alleen een prachtige website gemaakt. Zijn kracht is vooral zijn kennis van marketing waarmee hij ons nog steeds begeleidt om de juiste keuzes te maken.
Pieter Koudijs
Pieter Koudijs
2020.04.25
samen met Eric hebben we een nieuwe website gebouwd die ‘zo plat is als een pannenkoek’! In tegenstelling tot onze vorige site, die veel doorklikken vereiste, staat ons hele aanbod aan activiteiten op de homepage. De bezoeker kan hier eenvoudig doorheen scrollen wat een veel beter overzicht geeft. De site is bovendien responsive en hierdoor gebruiksvriendelijk voor smartphones. Wij zijn heel blij met onze nieuwe website en de manier waarop deze tot stand is gekomen. Wij zijn als opdrachtgever veeleisend, Eric blijft in het proces geduldig, vriendelijk en bijt zich vast in het vinden van technische oplossingen. Pieter Koudijs, Nederlands Vestingmuseum
Pieter Koudijs
Pieter Koudijs
2020.04.25
recommends
Samen met Eric hebben we een nieuwe website gebouwd die ‘zo plat is als een pannenkoek’! In tegenstelling tot onze vorige site, die veel doorklikken vereiste, staat ons hele aanbod aan activiteiten op de homepage. De bezoeker kan hier eenvoudig doorheen scrollen wat een veel beter overzicht geeft. De site is bovendien responsive en hierdoor gebruiksvriendelijk voor smartphones. Wij zijn heel blij met onze nieuwe website en de manier waarop deze tot stand is gekomen. Wij zijn als opdrachtgever veeleisend, Eric blijft in het proces geduldig, vriendelijk en bijt zich vast in het vinden van technische oplossingen. Pieter Koudijs, Nederlands Vestingmuseum
M B
M B
2020.01.14
De werkwijze van Eric was precies wat ik nodig had. Voor de start van mijn bedrijf had ik een goede website nodig en ik wilde ook graag zichtbaar worden op social media. Precies dat "pakket" kon Eric mij leveren. Eric is rustig en deskundig en had al na ons eerste gesprek de juiste toon te pakken. Zijn werkwijze met merkkleuren en -emoties sprak mij erg aan. Het zette mij aan het denken over wat ik wilde uitstralen. Na een eerste opzet hadden wij een brainstormsessie en daaruit is een prachtige website (en social media accounts) gekomen. Ik kan Eric alleen maar van harte aanbevelen!
Letting Heimstaden
Letting Heimstaden
2018.12.20
De gesprekken met Eric zijn leerzaam, inspirerend en persoonlijk. Zijn kennis en passie op het gebied van marketing maken hem voor ons de ideale adviseur.
Wolfgang Richter
Wolfgang Richter
2017.10.19
recommends
Kompetent. Freundlich. Zuverlässig. Unsere Wahl.
Hélène van der Ven
Hélène van der Ven
2017.03.15
recommends
Cornelissen Marketing maakt op een heldere manier duidelijk hoe je de wereld van digitale communicatie kunt bedwingen. Inzichtelijke oplossingen om een maximaal effect bereiken én de business te optimaliseren is wat ons bedrijf nodig had en dat heeft Cornelissen Marketing bewerkstelligd. Een echte aanrader !
Pim van Asperdt
Pim van Asperdt
2016.09.28
recommends
Workshop digitale strategiebepaling, een eyeopener! Eind augustus heb ik bij Cornelissen marketing de workshop digitale strategiebepaling gevolgd. En dat was een eyeopener! Ik volg de veranderingen op het gebied van marketing op de voet en pas deze ook toe wanneer het kan maar na deze workshop stond ik weer even met beide benen op de grond! En is er nog veel werk te doen. Wanneer ik met marketing bezig ben probeer ik me in te leven in de klant. Dat klinkt logisch maar… Dat is dan wel een klant die vanuit hetzelfde perspectief kijkt naar onze service als ik. Juist door deze workshop zijn mijn ogen geopend dat er nog meer ’soorten’ klanten zijn die heel anders naar mijn ‘boodschap’ kijken. Sterker nog dat ze helemaal niets hebben met de manier hoe ik nu mijn diensten aanbied. De handvatten die gegeven worden in combinatie met de achterliggende theorie hebben mij doen beseffen dat elke advertentie eigenlijk op vier manieren aangeboden moet worden. Zeer waardevol dus! En het smaakt naar meer. Eric nogmaals bedankt. Pim van Asperdt #Paardendekenwasserij Balans
Lars Wilkes
Lars Wilkes
2015.05.18
recommends