Coral Clinique Centrum Kosmetologii Estetycznej I Podologii Reviews

Coral Clinique Centrum Kosmetologii Estetycznej I Podologii Reviews

5.0

Excellent - based on 25 reviews

coralclinique.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (25)
Barby G
Barby G
2024-01-20
Coral Clinique odwiedzam już wiele lat, to miejsce dla każdego, przyjazne i coraz nowocześniejsze. Upiększą, naprawią, dowartościują i rozbawią! Pani Anna i "jej" dziewczyny uśmiechnięte, wykształcone i fachowe, nawet niezadowolenie wymagającej klientki przyjmują ze zrozumieniem i atencją! 😉 Paznokcie, twarz, masaż... wszystko czyściutko i pachnąco! Z czystym sumieniem polecam wizytę ❤️
Advertisement
Ewa Menes
Ewa Menes
2024-01-19
Polecam z całego serca.Bardzo przesympatyczna właścicielka pani Ania ,profesjonalne podejście do pacjenta ,przemiła obsługa,Oceniam na 6+
Marzena Reks
Marzena Reks
2024-01-19
Polecam Coral Cinigue, pełny profesjonalizm, miła obsługa, pomoc w każdym problemie 😘
MARTA DZWONIARSKA
MARTA DZWONIARSKA
2024-01-10
Bardzo polecam zabiegi oferowane przez Coral Clinique, zwłaszcza wykonane przez Panią Anię, która łączy ogromną wiedzę wyjaśniając na bieżąco jakiekolwiek wątpliwości. Cudowne miejsce ❤️ Polecam ❤️
Małgorzata Kaźmierczak
Małgorzata Kaźmierczak
2023-12-15
Fantastyczne miejsce, cudna atmosfera. Wszystko dopracowane ❤️ zawsze czuje się zaopiekowana i profesjonalnie obsłużona ☺️
Advertisement
Agnieszka Wolnicka
Agnieszka Wolnicka
2023-12-15
Super dziewczyny, wysoki poziom usług . Polecam
Patrycja Flecińska
Patrycja Flecińska
2023-09-25
Najlepsze centrum podologii i kosmetologii w okolicy. Polecam szczególnie zabiegi kosmetologii estetycznej. Pełen profesjonalizm i wspaniały zespół.
Linda Otchere
Linda Otchere
2023-08-08
Wszystko się odbywa profesjonalnie i w miłej atmosferze ;) salon czysty, zadbany, a czas spędzony w Coral to przyjemność 🥰 polecam 😁 🤩zabieg na twarz był tak relaksujący, że zasnęłam 😘
Danuta Sieczkarek
Danuta Sieczkarek
2023-07-07
Polecam! Przede wszystkim dlatego, że właścicielka widzi dużo za mnie, a przy tym nie narzuca, po wizycie jestem zrelaksowana, wypoczęta, i co najważniejsze bardzo się lubię. Znajomość oczekiwań klienta wzbudziła moje całkowite zaufanie. Polecam z całego serca!
Advertisement
Anna Studzińska
Anna Studzińska
2023-05-31
Bardzo polecam! Miejsce przyjazne i profesjonalne, usługi na bardzo wysokim poziomie, podczas wizyt zawsze czuję się komfortowo - cały zespół przyjaźnie nastawiony i przede wszystkim potrafiący doradzić w każdej sytuacji :)
Julia Mrugalska
Julia Mrugalska
2023-05-25
Polecam z całego serca! Głównie Panią Agatkę. Obsługa jest rewelacyjna. Wszystkie Panie uśmiechnięte od wejścia. 🥰😍
Sylwia Filipczak
Sylwia Filipczak
2023-05-18
Najlepsze centrum kosmetyczne na mapie Słupcy. Czysto, klimatycznie, przytulnie, z ogromną dbałością o zadowolenie klienta. Profesjonalne doradztwo i uśmiech każdej z Pań to znak rozpoznawczy Coral Clinique. Manicure u pani Patrycji zawsze zachwyca, kreatywność i estetyka na 100%!
Izabela Malendowska
Izabela Malendowska
2023-05-11
Polecam zdolną Anię, na modelowanie ust oraz zabiegi estetyczne. Bardzo profesjonalnie.
Advertisement
Iwona Buśkiewicz
Iwona Buśkiewicz
2023-04-14
Polecam Coral Clinique z czystym sumieniem.!!!! 👍👍👍👍Jestem klientką pani Ani już ponad 12 lat🌷🌷🌷 Pełen profesjonalizm, cudowna szefowa i cały personel😀😀 . Piękne, zadbane , bardzo nowoczesne wnętrze . Oby ta klinika funkcjonowała jak najdłużej czego szczerze życzę całemu zespołowi. .🌷🌷🌷🌷🌷
Angelina Grobelna
Angelina Grobelna
2023-04-05
Wspaniała i profesjonalna obsługa. Wszystko na najwyższym poziomie.
Kinga Gotowała
Kinga Gotowała
2023-04-01
Paulina Łuczyk
Paulina Łuczyk
2023-03-27
Advertisement
Monika Paszek
Monika Paszek
2023-03-26
Oprócz pełnego profesjonalizmu,wiedzy i doświadczenia panuje cudowna atmosfera,Pani Ania wie jak sprawić aby kobieta poczuła się wyjątkowo♥️
Marta B
Marta B
2023-03-26
Pełen profesjonalizm😀
Oliwia Bril
Oliwia Bril
2023-03-07