Container-Gigant

container-gigant.nl

Container-Gigant Reviews

Excellent rating
4.7
80 reviews Verified
Container-Gigant
%title%

%offer%

Reviews ( 80 ) 4.7

Barzi Smko
Barzi Smko
2023.09.30
Critical
Professionalism
Punctuality
Quality
Ik heb afgelopen woensdag contact opgenomen en er is afspraak gemaakt om donderdag ochtend container op te halen, donderdag meer dan 6 keer gebeld ze gaven steeds aan dat ze mee bezig waren en bijna in de beurt waren, vervolgens tot vrijdag gewacht en ook meer dan 8 keer gebeld weer geven ze aan bijna in de beurt te zijn, Laatste keer weer gebeld einde van de dag ze gaven aan dat ze over paar minuten aan kwamen. Tot heden is er nog niemand geweest. ik ben bezig met bouwen van een appartement, er wordt steeds geklaagd door de buren wat natuurlijk terecht is. Ik heb dit nog nooit mee gemaakt! Ik adviseer om niet in contact te komen met dit bedrijf!
Tarlan Hasanov
Tarlan Hasanov
2023.04.14
Critical
Professionalism
Punctuality
Quality
Volgens de afspraak diende ik tussen 9.00 en 12.00 uur thuis te wachten op de container. Het is nu al 13.30 uur. niemand is geweest. Van de klantenservice hoorde ik dat de chauffeur pauze aan het houden is. Anders zouden ze duizenden euro’s boete krijgen. Als klant het kan mij toch niets schelen. Het is jullie probleem. Dan moesten jullie mij als klant hierover inlichten. Heel slecht! Beloftes worden niet nagekomen
Reply from Container-Gigant 2023.04.19
Beste Tarlan, Wat vervelende voor u dat u onze dienstverlening als dermate slecht heeft ervaren dat u een 1-ster beoordeling achterlaat. Aangezien wij de hele dag in het verkeer zitten en sommige klanten de containers op een specifieke plek geplaatst willen hebben welke wat meer tijd kost hebben wij helaas te maken met vele factoren die vertraging kunnen opleveren. Het is voor ons daarom heel lastig om rekening te houden met tijdsindicaties. Wij doen altijd onze uiterste best indien een klant toch een tijdsindicatie wilt om ons hieraan te houden echter gaat dit helaas soms mis. Wat betreft het pauze houden: Al onze chauffeurs hebben zich te houden aan de wet en regelgeving betreffende rij- en rusttijden voor vrachtwagenchauffeurs. Dit betekent dat zij na vier en een half uur effectieve rijtijd verplicht 3 kwartier pauze moeten houden. U geeft aan dat u dit niks kan schelen echter hoop ik dat u begrijpt dat wij niet van ons personeel gaan vragen om de wet te overtreden. Indien een klant dus een tijdswens heeft en zij deze niet gaan halen door hun pauze zullen zij helaas dus toch eerst pauze gaan houden. Ik kan me voorstellen dat u dit vervelend vindt maar ik hoop dat u ook begrip heeft voor het feit dat onze chauffeurs niet de wet willen overtreden. Ik zal er extra op toezien dat met het afvoeren van de container alles netjes volgens afspraak gaat en hoop uw ongenoegen hier enigszins mee weg te nemen. Mocht u verder nog vragen hebben kunt u uiteraard altijd een mail sturen naar ons via info@container-gigant.nl. Met vriendelijke groet, Yoell Container-gigant
Max
Max
2022.09.08 2022.09.08
Excellent service Very pleased by the servicer. Very fast delivery of the container and very fast pickup. No time limit. Thank you for your excellent service. Will definitely recommend your service to others.
Ineke Poirot
Ineke Poirot
2021.06.30
Positive
Punctuality
Quality
We hadden ervoor gekozen om dit keer een afvalcontainer te huren en niet heen en weer naar de vuilstort te rijden. Eigenlijk heel milieuvriendelijk. Container-Gigant heeft netjes en op tijd de container geleverd. Omdat de 4m3 er niet was, kregen we een 6m3. Top, want we hadden vrij genomen om op te ruimen.. Makkelijk een ophaalbericht gemaakt en de container was daarna weer snel opgehaald. Mensen van Container-Gigant BEDANKT!
nico hertog
nico hertog
2021.06.23
Positive
Professionalism
Punctuality
W.H. Karel
W.H. Karel
2021.06.02
Positive
Value
Jeannette Lambregts
Jeannette Lambregts
2021.05.26
Positive
Punctuality
Quality
Responsiveness
Overal kun je containers huren voor vrijwel hetzelfde geld, maar wat opviel bij Container-gigant is de super snelle en nette communicatie. Ze doen wat ze beloven! Heel prettig zaken doen.
Marianne Hoogendorp
Marianne Hoogendorp
2021.05.19
Positive
Professionalism
Jennifer
Jennifer
2021.05.19
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Via de website een container besteld. Op de afgesproken dag geleverd. De container was groter dan besteld. 6m3 ipv 4m3 dus we moesten een beetje rekening houden met de hoeveelheid maar dat ging goed. Toen de container vol was via de website weer laten ophalen. We kregen tussendoor ook nog een herinnering over de inhoud van de container. Als we weer eens een container nodig hebben dan zeker weer bij Container Gigant.
Irene Bruinooge
Irene Bruinooge
2021.05.12
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
In het weekend een afvalcontainer besteld en direct antwoord. Ook op mijn vragen over hoe lang de container gehuurd kan worden werd gelijk beantwoord. Goed contact gehad met de chauffeur en netjes geplaatst. De prijs voor het huren is op dit moment 1 van de betere. Voor herhaling vatbaar en een aanrader.
Leo Stuckardt
Leo Stuckardt
2021.04.28
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Anton van Veldhoven
Anton van Veldhoven
2021.04.28
Positive
Professionalism
Vooraf via telefonisch contact prima info gekregen wat betreft de mogelijkheden en hoe de container via internet te boeken. Container keurig volgens afspraak gebracht en opgehaald. In overleg met de chauffeur de beste plek bepaald. Zowel het telefonisch als het persoonlijk contact met de chauffeur, vriendelijk en professioneel.
Maarten
Maarten
2021.04.26
Positive
Punctuality
Heldere communicatie, snelle service. De container werd op de afgesproken dag keurig geleverd, de container werd na het te hebben aangemeld voor ophalen binnen twee dagen opgehaald. Keurig!
Lennart Bakker
Lennart Bakker
2021.04.21
Positive
Professionalism
Punctuality
Responsiveness
Het contact was prettig; na beantwoording van een aantal vragen was het makkelijk om een container te bestellen via de site. Daarna snel geleverd en ook het ophalen was snel geregeld.
Eliza Chiba
Eliza Chiba
2021.04.21
Positive
Punctuality
Quality
Responsiveness
Very nice, fair and prompt!
Debbie Vermeer
Debbie Vermeer
2021.04.21
Snelle levering, makkelijk contact, denken mee!
Peter Askamp
Peter Askamp
2021.04.07
Chauffeur belt en geeft aan dat hij onderweg is. Keurig geplaatst. en ook weer opgehaald na alles netjes te hebben afgedekt voor transport. Klasse.
Hugo de Haes
Hugo de Haes
2021.04.07
Positive
Professionalism
Quality
Prima informatie op de website, ook telefonisch werd ik goed geïnformeerd. Het bestellen van de container ging snel en eenvoudig. De container werd netjes op de afgesproken dag geleverd. Daarnaast kon de container ook 4 dagen eerder dan in eerste instantie afgesproken worden opgehaald omdat het storten van puin in de container wat sneller ging dan vooraf gedacht (en hoefde de container dus ook niet langer dan nodig voor m'n deur te blijven staan). Al met al zeker voor herhaling vatbaar.
Maurice Burger
Maurice Burger
2021.03.31
2 x een 10m3 bak gehuurd, eerste levering keurig op tijd, de 2e was flink te laat helaas
Martijn Berghman
Martijn Berghman
2021.03.31
Positive
Professionalism
Aanrader voor iedereen. Binnen 5 minuten in het weekend op de bank besteld en maandag ochtend stond hij voor de deur! Ook de ophaal service werkt top: online doorgeven dat hij vol is en hij wordt zo opgehaald.