Czarna Kaczka / The Black Duck

Czarna Kaczka / The Black Duck Reviews

Good rating
4.2
349 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (349)
Anna Baranowska
Anna Baranowska
2023.06.15
Spoko miejsce i ewidentnie używają dobrej jakości składników, tylko kucharz musi się jeszcze dużo nauczyć. Pizza była okej, ale carbonara- miało się wrażenie że się je makaron z masłem, nawet nie było czuć jajka... A porcja malutka (nie oczekiwaliśmy dużej, ale jak smakowało tak sobie to chociaż porcja mogła by być większa)
Advertisement
R
R
2023.06.13
Pizza przyzwoita na cienkim cieście, często też wracamy co świadczy o tym że jest smacznie, niestety długi czas oczekiwania na dowóz ale zrozumiałem, że jest duża ilość zamówień, lepiej planować, zamówienie z wyprzedzeniem
Sabina Pranovich
Sabina Pranovich
2023.06.11
Dagmara Puczka
Dagmara Puczka
2023.06.08
Fantastyczne jedzenie!!!! Bardzo miła obsługa! Gorąco polecam bo warto!!!!
Michal Malarz
Michal Malarz
2023.06.06
Fajne miejsce. Pizza dobra, ale mogłaby być lepsza- już produkty musiałyby być włoskie. Obsługa miła, szybka, konkretna, cena umiarkowana. Klimat jak na Bole ok.
Advertisement
Agnieszka Swaczyna
Agnieszka Swaczyna
2023.06.03
Zamawiałam tylko na wynos. Pizze dowoził miły pań, ale sama pizza nie do powtórki. Ciasto nie wyrośnięte, farsz niedoprawiony. Raczej dla zabicia głodu niż dla doznań smakowych
Zuzanna Zborowska
Zuzanna Zborowska
2023.05.30
Zamówiłem pizzę, przyjechałem po nią przed czasem, pizza była zimna. Koledzy wzięli po kawałku więc odwiozłem tylko pół pizzy , pani nie uwzględniła reklamacji, oddałem resztę i podziękowałem więcej pizzy tam nie zamówię
Reply from Czarna Kaczka / The Black Duck 2023.05.30
Ta opinia jest dla nas absolutnie nie zrozumiała - jeśli coś zawalimy, możemy wziąć to na siebie. Ale nie tym przypadku. Sytuację bardzo dobrze kojarzymy. Skoro Pan przyjechał wcześniej, to tym bardziej absolutnie nie było mowy aby Pizza była zimna - wyszła z pieca dosłownie 2 minuty przed tym jak Pan przyjechał. Jednocześnie, w przypadku pizzy z odbiorem osobistym, zawsze w pudełku kładziemy ją na rozgrzanej, górnej części pieca - będą zamkniętą, aby była zimna przy odbiorze to musiałaby leżeć conajmniej 30-40 minut. Jeśli się bierze pizze z odbiorem osobistym, trzeba być świadomym, że w przeciwieństwie do usługi z dowozem, nie wiezie się pizzy w torbie termicznej. W konsekwencji, pizza wychładza się ponad 2 razy szybciej. Zadzwonił Pan po ok 25-30 minutach od odbioru z bardzo podniesionym głosem, pizza jest zimna. Owszem, jeśli Panowie zaczęli konsumować 20-25 minut od odbioru, pizza mogła być już letnia. Jednocześnie, mimo że nie było tutaj żadnej winy z naszej strony, kelnerka telefonicznie poinformowała Pana, że może Pan zwrócić pizzę i odebrać nową, która będzie robiona przy Panu. Owszem, przywiózł Pan starą, ale nie skorzystał z opcji odebrania nowej, więc stwierdzenie iż nie uwzględniono reklamacji (mimo, że nie była ona zasadna), nie jest zgodne z prawdą. Jeśli mieszka Pan dalej, rekomendujemy zamówienie pizzy z dowozem - wiezione jest to w podgrzewanej torbie termicznej. Pana opinia jest bardzo niesprawiedliwa i mija się prawdą - liczymy, że ją Pan usunie, aby nie wprowadzać innych w błąd. Jeśli ma Pan wątpliwości - zapraszamy do lokalu, zrobimy pizzę przy Panu, a następnie zacznie Pan ją konsumować po takim samym czasie - efekt będzie taki sam. Pozdrawiamy, Zespół I H'ate' Pizza
Alan K
Alan K
2023.05.27
Karolina Grządziel
Karolina Grządziel
2023.05.23
Advertisement
Łukasz Strzępek
Łukasz Strzępek
2023.05.23
Марія Антонова
Марія Антонова
2023.05.19
Oliwia Ponikowska
Oliwia Ponikowska
2023.05.19
Jedzenie fantastyczne, obsługa również na wysokim poziomie.Widać że przygotowane dania są prosto z serca, było warto się przejechać i zjeść tam kolacje :))
Krystian Kolano
Krystian Kolano
2023.05.07
Polecam to miejsce Makarony i Burger pyszne, napewno wrócimy.
Advertisement
Zbigniew Nowak
Zbigniew Nowak
2023.05.04
Bierzemy tam zachodnie frytki; nawet dobre!
Rafał Pawlik
Rafał Pawlik
2023.05.04
Julia Szumna
Julia Szumna
2023.04.22
Polecam!! Smaczne jedzenie! i bardzo miła obsługa
Dawid Hubrich
Dawid Hubrich
2023.04.21
Parma z nieświeżą rukolą (zwiędnięta, żółtawa) i mozzarellą której jakość poddaję pod wątpliwość. Pizza Big Mak na cieście, które przypominało macę, twardy chrupiący, spieczony wafel. Sama pizza po prostu niedobra, mdła. Czas oczekiwania na miejscu nieadekwatnie do jakości posiłku długi. Może inne potrawy są w porządku, nie wiem. Jednak pizzę w tym miejscu odradzam.
Advertisement
Maciej
Maciej
2023.04.19
2 lata temu dałem wam 5 gwiazdek bo pizza była ładna i smaczna. zamówiłem teraz i zawiodłem się, tak pizza nie powinna wyglądać, nawet prosta classica. brzegi niewyrośnięte, to przypomina bardziej podpłomyk.
Paweł Nazimek
Paweł Nazimek
2023.04.16
Urokliwy lokal, niesamowicie miła obsługa i pyszne jedzenie. Naprawdę dobry Burger.
Reply from Czarna Kaczka / The Black Duck 2022.01.17
Pawle, dziękujemy nie tylko za to, że wybrałeś naszą restaurację, ale również za ocenę wizyty na maksimum gwiazdek. Bardzo miło czytać Twój komentarz. Cieszymy się, że zarówno nasza pizza, jak i zupa pomidorowa przypadły Ci do gustu. Polecamy się na przyszłość. Zapraszamy serdecznie.
Magda Kacza
Magda Kacza
2023.04.16