COLLOSEUM

COLLOSEUM Reviews

Excellent rating
4.9
53 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (53)
Gondlaff
Gondlaff
2022.02.04
Polecam.
Advertisement
Szymon Śmigielski (SzymeQx)
Szymon Śmigielski (SzymeQx)
2021.07.22
RNG Majster
RNG Majster
2021.06.11
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Bardzo pozytywna, profesjonalna i odpowiedzialna ekipa wykonująca naprawdę solidną robotę.
Szymon Śmigielski
Szymon Śmigielski
2021.06.11
Positive
Professionalism
Quality
Value
Bardzo dobrze wykonane prace, profesjonalność, gotowość w czasie awarii! Polecam!! Sklep funkcjonuje bardzo dobrze, żadnych zastrzeżeń
Jerzy Wojciechowski
Jerzy Wojciechowski
2021.01.12
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Polecam firmę Colloseum !
Advertisement
Anżelika Wojciechowski
Anżelika Wojciechowski
2021.01.10
Positive
Professionalism
Szybko i profesjonalnie stworzona strona www. Szczerze polecam !
Marcin W
Marcin W
2020.12.19
Positive
Professionalism
Pan Kamil stworzył idealną stronę dla mojej firmy. Obroty wzrastają z dnia na dzień w błyskawicznym tempie. Bezproblemowy kontakt i pełen profesjonalizm. Mam nadzieję, że każdy spotka takiego człowieka na swojej drodze w życiu.
NatiG GG
NatiG GG
2020.12.05
Positive
Professionalism
Zamówiłam projekt kalendarzy. Dostałam szybką i dobrą wycenę, ładne propozycje graficzne i finalny projekt który bardzo mi się spodobał.
Laurka 2000
Laurka 2000
2020.10.31
Szybko, solidnie - w dobrejj cenie
Advertisement
Kamila Szewczuk
Kamila Szewczuk
2020.10.29
Positive
Professionalism
Mikra 932
Mikra 932
2020.10.29
Projekt wizytówek i banerów bardzo estetyczne. Dobry kontakt, szybka realizacja.
Asia Lola
Asia Lola
2020.10.09
Positive
Professionalism
Quality
Sklep jest bardzo ładny i działa tak jak chciałam. Ślicznie dziękuje
Marta Chojecka
Marta Chojecka
2020.10.07
Advertisement
Elizka Karolcia
Elizka Karolcia
2020.10.06
Positive
Value
Potrzebowałam prostej strony i oczekiwałam szybkiej realizacji, a także właściwej wyceny. Firma Colloseum rozprawiła się z moim problemem w kilka dni oraz w bardzo dobrej cenie.
Jowitka Kopeć
Jowitka Kopeć
2020.10.04
Polecam wspolprace z ta firma
Kasia Michalik
Kasia Michalik
2020.10.03
Justyna Bodej
Justyna Bodej
2020.10.03
Positive
Quality
Strona przygotowana bardzo dokładnie i zgodnie z tym czego oczekiwałam. Serdecznie polecam współpracę z tą firmą
Advertisement
Luiza Grant
Luiza Grant
2020.10.02
Positive
Professionalism
Dziękuje za współpracę
Laura Waliszewska
Laura Waliszewska
2020.10.02
Positive
Professionalism
Quality
Strona zrealizowana szybciej niż planowałam, wszystko bardzo profesjonalnie i z dbałością o detale.
Karol Gacki
Karol Gacki
2020.08.23
Witam, Szybko i profesjonalnie. Usługi na wysokim poziomie. Polecam